Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi Ölüm-Kalım Savaşı

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 87 91.6%
  • Orta

Kullanılan: 4 4.2%
  • Kötü

Kullanılan: 4 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    95
Dövebilirler hala. Roger Garp ve WB, Kaido ve BM'den daha farklı seviyede Tanrı Vadisinde. WB'nin ataklarının kendini öldürecek olmasından yakınıyordu BM.

Xebec yoldan geçerken alıyor Garling'i.:D
Ne olacak Reverse mi yiyecekler ondan dolayı mı dövüşecekelr ? Dövüşmeleri için ne sebep var ?

Garp zaten kaybolmuş şuan gerçekliği sorguluyor, Roger'in Wb ile Şebekle dövüşmesi için bir sebep yok. Reverse yiyenler nasıl geri gelecek, Reversi Roger ve Garp mı yiyecek ne olacak ?

Roger ile Garp'ın Xebec Wb Bm Kaido dörtlüsünü gerçekten alabileceğini düşünüyor musun ya da böyle düşünen biri var mı başka ?
Evet şuan ki görüntüde zaten Xebec Roger ve Garp'tan güçlü duruyor. WB de Roger'a baya yakın duruyor. BM ile Kaido'nun gücü de beklediğimden fazla çıktı. Ama Garp'ın bu üçlüyü kaçırtması bir soru işareti bırakıyor.

Ama net olarak bence Roger Garp Xebec üçlüsü ayrı tutuluyor bu flashbackte. O yüzden şu anki durumda güç sıralamam aşağıdaki gibi. WB olmasa mesela 3v2'de her türlü şans veririm Garp ve Roger'a. 4v2 ise şuan bana da oluru yok gibi geliyor. Fakat Garp ve Roger'dan daha pek bir şey görmedik. Olur da Xebec'e denk çizilirseler o zaman 4v2 oluru var.

Xebec>Garp>=Roger>WB>>Kaido ve BM.

@RedTeroR

Sadece seviyelerden bahsettim. Yoksa dövüşmeleri için şu an bir sebep yok. Ben de merak ediyorum bu savaş gerçekleşecekse Oda nasıl oraya bağlayacak durumu. Ama görünene göre olaylar hiç oraya doğru gitmiyor.

Xebec yücelticez diye diğer karakterler eziklemenize gerek yok.Amiral>Garp ,Roger,WB diyenleri asla anlayamayacağım zaten.
TV halleri dikkate alınıyor. Bu bilgiye bakarak anlayabilirsin söylediğimizi.

Oğlu bile babasını görüyor elinde bebek var babasına gitmiyor kurtarılsın diye, Garp'ın durumu sen düşün xD

Bir de şuraya bakar mısın bu denizciler gerçekten su katılmamış o.ç çıktılar.

TV üye ülkelerden değil diyerek belki kurtarmazlardı ancak bildiğin top sıkarak öldürüyorlar eli kelepçeli masum insanları.

Hala denizcileri, Garp'ı falan savunanların nasıl mideleri kaldırıyor anlamak çok güç.

Bm diyorum ya çok ciddiye alınabilecek bir tip değil. Oden döver bunu. İşin üzücü tarafı Kaido'ya miço dediler en zayıftır dediler, Kaido'nun meyveyi yedikten sonra bm'den zayıf olduğunu bile sanmıyorum ben.
Oden, BMyi rüyasında anca döver.

Kaido'ya attığı kesiği BMye atsa iz bırakacağını bile sanmıyorum. Demirden Balon + kendine ruh basarak güçlenme + yenilenme yeteneği var kadının.

Kaido'yu ezikleyenler Monkeyfanlardı. Şimdi onlar bile gücünü kabul ediyor.

Kaido fbsinden belliydi zaten 15 yaş Kaido tayfaya katılınca Arıkovanındakiler bu tayfayı artık kimse durduramaz demişti, retcon yemeyen tek kısım orası şuan.

Xebece ihanet edenler Ochoku-Silver Axe diğer 3.isimde no Name birisi muhtemelen. 3.kişi No Name olmayan birisi olsaydı çok iyi olurdu. Beyazsakal olsa fena olmazdı fakat o değil Shiki çıksa fena olmaz ihanet edebilecek karakteri hem var hem de yok adam tam kapalı kutu öngörülemeyen birisi. Seride ki en bilinmez karakterlerden. Rocks Piratesde ki favorim o.
Silver Axe adam gibi savaşıyor şuan. Niye ihanet edeceği düşünülüyor anlamadım.

Shiki 4 yıl önceki soygunda bile milletin kafasına bomba atıyordu, ihanet ederse o eder kanımca.

Kaido beklenilenden güçlü çıktı hiç miço falan değil bayağı,bayağı güçlü hele meyveyle iyice güçlenmiştir.
--10 yaş Kaido, kasaba yıkıyor, bölgenin en güçlü savaşçısı diyorlar
--13-14 yaş Kaido'yu ülkesi senle baş edemiyoruz diye Denizcilere satıyor.
--15 yaş Kaido Rocks'a katılınca bu tayfayı kimse durduramaz diyorlar
--15 yaş Kaido Rocks'tan temassız hakili tekme yiyor, hasarsız kalkıp Rocks'a dikleniyor, Shiki ikisinin kapışması halinde adanın yıkılacağını söylüyor
--17 yaş Kaido Shikinin bombalı saldırısından ve WBnin depreminden çiziksiz kurtuluyor
--21 yaş Kaido Roger'ı hedefliyor
--21 yaş Kaido Garp'a karşılık verelim diyor.
--21 yaş Kaido BM ile denk çarpışıp Kral Hakili devasa patlama yaratıyor.
--21 yaş Kaido şimdi meyve yiyor ve IMle kapışacak.

Adamın CVye bak :) Bu CV'yi uzayda bile bulamazsınız :)

Kaido 7 kere yenildi diyen Oda, daha bu adama yenilgi çizmedi. Ya o açıklama da retcon yiyecek ve hakikaten Kaido, Luffy'le yenilgisiz savaşmış olacak, ya da IM'e falan yenilecek ki bu bile müthiş bir başarı.

Xebec > Roger-Garp > Garling-Wb > Shiki-Rayleigh-Linlin-Kaido
Ray ve Gaban'a daha kral haki bile çizmedi, rival bile çizmiyor. Kimse Ray ve Gaban'ı güçlü diye anmıyor.

Bu ikisinin Prime halleri çok sonra olacak muhtemelen. O yüzden TV'de BM ve Kaido etmezler diye tahmin ediyorum.

O Kaidou'nun ayıbı.Roger bile Garp'ı dengi görürken Kaidou nasıl görmüyor anlam veremiyorum.Bence o sıralama korsanlar içerisinde olduğunu düşünüyorum.Denizcileri de katsaydı otomatik olarak Senguko ve Garp'ı da koyardı.
Korsanlar içinde olsa Oden orada olmazdı. Oden korsan değil.

Kaido çok güç dengesinden anlayan bir tip değil beyler. Adam Doflamingo'yu yendiğini bildiği Luffy ve Law için Jack'in yeteceğini düşünen bir herif. Kendi gücünü rakipsiz görmesi zaten bir yana başkalarının güçlerini de çok iyi okuyabilen bir adam değil.
Kaido'nun hatalı bir tahmini yok.

Sen Jack'i çok hafife almışsın sanırım. Jack dediğin hayvan İnu ve Nekoyla 5 gün 5 gece çarpışan, Sengoku-Tsuru-Fuji'nin içinde olduğu filoya bodoslama dalan, Zuneshanın hortumunu ağzının üstüne yemesine rağmen ölmeyen bir hayvan. Jack hayvan gibi güçlü, seride ilk kez 1 milyar ödülle açıklanan birisiydi.

Kaldı ki BM de Luffy için Cracker'i gönderiyordu, Nami olmasa Cracker Luffyi paspas etmişti.

O yüzden yorumunu hatalı buluyorum, Jack yıllardır Kaido'nun yanında, Kaido tabi ki gücünü bilerek gönderiyor.

Üstüne Kaido'nun Lord indirdiyseniz ne olmuş diye bir lafı var ki Lordları çöp görüyordu. Moriayı tokatlamış, Dofu adamı yapmış birisi Kaido.

Orası öyle. Fakat Kaido'nun lafları abartılı olduğu için bu kadar göze batıyor. Benimle dövüşebilecekler listesi bile palavra adamın. Rayleigh dövüşemeyecek mi mesela Kaido'yla ya da Gaban.
Yukarda da yazdım, Ray ve Gaban o seviyelerin adamı değil.

TV Rayin hali ortada, daha kimseyle eşleşmemişken ağzını yüzünü morartmışlar, her tarafı yara bere içinde.

Gaban desen 3 okla ölüyordu Çoppır kurtardı.

Kaidonun rakibi kalmamış. Wb,Shiki,Roger yok. Shanks karşısına çıkmıyor,Mihawk kendi hailnde Bm de yaşlanmış adam özgüvene gelmiş bir yeri kalkmış havaya girmiş ki havaya girmekte haklı o güç kimde olsa oda girerdi. Odenden sonra güçlü rakip görmemiş adam. Luffye kadar. Loki de ona yakın güçte fakat yenemezdi. Shanks ile kafa kafaya oynarlar hangisi günündeyse o alır. 10 sefer karşılaşsalar 6 sefer Shanks 4 sefer Kaido alır. Bir şeyde rakibin yoksa en iyisiysen rakiplerini değerlendirme şansın düşer güçlü rakip gelene kadar. Oden de güçlüydü fakat Kaidonun dengi değil Luffy etmez.
Kaidoya TVden 10 yıl sonra yani 31 yaşında Yürüyen Vahşet diyorlar ve Kaido aynı anda yaptığı metingde Dünya Asillerine savaş ilan ederken çağın Rocks korsanlarının olduğunu söylüyor.

Bu tarih şimdiki zamandan 28 yıl önce, yani Roger, WB, Shiki hepsi var. O yüzden tespitin doğru değil.

Kaido'nun karşısına çıkamayan Shanks nasıl 10 da 6 yapacak, mümkün değil o dediklerin.

TV üye ülkelerden değil diyerek belki kurtarmazlardı ancak bildiğin top sıkarak öldürüyorlar eli kelepçeli masum insanları.

Hala denizcileri, Garp'ı falan savunanların nasıl mideleri kaldırıyor anlamak çok güç.
Korsanlar böyle yapmıyor bir de normal denizci bunlar nasıl bir cibiliyetleri varsa, emir falan da gelmemiş yine de öldürüyorlar adamları.

Luffy’in Garp’tan karakter olarak ne kadar ustun oldugunu da anliyoruz. Adamin onunde onlarca insani kutsal ejderler sovalyeler kilictan geciriyor top mermisi atiyor hala ruyada miyim ben sengokuuu diyor. Luffy olsa emin olun Dragon’u kurtarir cocuklari guvenli bir yere koyar ardindan direkt Garling ile dovusurdu. Bu bolumde Garp ustelik 40 yasinda falan olmasi lazim akli melaikesi yerinde bir adam yani. Guclu olsa bile karakterin zayif ise her zaman kaybeden insan olursun bu evrensel bir olaydir. Luffy’in karakteri babasindan gelmis Dragon da farkinda bunun

Oden, BMyi rüyasında anca döver.
Oden Linlin'i gayet de yener. Oden dediğin adam Roger'dan kamusari yiyip öyle ya da böyle dövüşmeye devam edip, 3 gün boyunca Gaban ya da Ray'i tutmuş bir adam. Her şeyin sesini duyma var adamda. Kaldı ki 20 yıl önceki Kaido'yu net yenmişti, adamı oğlu kılığına girip arkadan offguard yakalayıp öyle yendiler. Oden'in saldırı gücü de gayet fazla bu arada. Kaido'nun hayatı boyunca unutamadığı, adamda travma bırakmış birisi Bm'ye falan yenilmez. Enma'dan bile çekiniyordu sırf Oden aurası yayılıyor kılıçtan diye.

Kaido'nun hatalı bir tahmini yok.

Sen Jack'i çok hafife almışsın sanırım. Jack dediğin hayvan İnu ve Nekoyla 5 gün 5 gece çarpışan, Sengoku-Tsuru-Fuji'nin içinde olduğu filoya bodoslama dalan, Zuneshanın hortumunu ağzının üstüne yemesine rağmen ölmeyen bir hayvan. Jack hayvan gibi güçlü, seride ilk kez 1 milyar ödülle açıklanan birisiydi.

Kaldı ki BM de Luffy için Cracker'i gönderiyordu, Nami olmasa Cracker Luffyi paspas etmişti.

O yüzden yorumunu hatalı buluyorum, Jack yıllardır Kaido'nun yanında, Kaido tabi ki gücünü bilerek gönderiyor.

Üstüne Kaido'nun Lord indirdiyseniz ne olmuş diye bir lafı var ki Lordları çöp görüyordu. Moriayı tokatlamış, Dofu adamı yapmış birisi Kaido.
Jack'i hafife alan ben değilim yazarın kendisi. Jack'in inu ve neko'ya karşı dövüşüp ağır dayak yedikten sonra inu'ya karşı dövüşmesi takdire şayan bu tamam. Hatta 1 tur sulong Inu'ya da dayandı. Fakat bu icrati zaten Perospero bile yapabiliyor. Kaldı ki Perospero ile Jack benzer portrelerde çizildi. Hatta Perospero Jack'in aksine offguard yakalanarak başladı karşısındakiyle dövüşe. Ona rağmen 1 round Sulong Neko'ya dayandı ve 2.turda yenildi. Jack ise zaten İnu'ya karşı dövüşünde adamlarıyla üstünlük sağlamıştı bir süre.
Perospero ile Jack baya yakın isimler.Bm'nin 4. adamı ile yani. Dof dediğin adam da içinden geçerdi Jack'in. Jack'i Dof'u yenen adamların üzerine yollamak dümdüz kafasızlık kusura bakma.

Cracker örneğini vermen güzel ama Cracker zaten Jack'ten güçlü bir tip üzerine Lütfü kkg gibi bir silahı kullanmadı o dövüşte. Lütfü'nün her şeyini verdiği bir dövüş olarak görmüyorum. Katakuri zaten g4'ün Cracker'ı yenebilecek bir güç olduğunu, boundman'den darbe aldıktan sonra farkediyor. Kendisi diyor zaten Cracker'ı nasıl yendiğini anlamaya başlıyorum diye.

Ödül üzerinden gitmek de şu serideki en yanlış şeylerden birisi.Katakuri de 1 milyar, Sanji de 1 milyar gidip Jack de 1 milyar. Kata ile Sanji olası bir dövüşte Jack'ten fileto yapar.

Yukarda da yazdım, Ray ve Gaban o seviyelerin adamı değil.

TV Rayin hali ortada, daha kimseyle eşleşmemişken ağzını yüzünü morartmışlar, her tarafı yara bere içinde.

Gaban desen 3 okla ölüyordu Çoppır kurtardı.
Katılmıyorum hem Ray hem de Gaban, Kaido ve Linlin'den güçlüdür. Hem daha yaşlılar hem daha tecrübeliler,haki ustalıkları daha fazladır gene. Ray için denilen laflar ortada. Adamın geberik hali bile sırf itibarından dolayı bb'yi kaçırdı.

Garp vadi olayında kahraman sayılmıştı xebec'ten dolayı. Heleki imu'ya saldırmayıp tahminen dönüşecek xebec'i durdurmaya çalıştıysa tam komedi. Boş ünvan. koby'nin kahraman ünvanıda komedi. Usta çırak yakışır. Fuji'nin tırnağı olamazlar.

Roger'da alakası yok deyip gidebilir ama o da imu'ya saldırmayıp xebec'i durdurmaya çalıştıysa boş karakterdir. Nedense roger ve garp'tan soğudum.

İmu başka bir şeyin ortaya çıkması riskini de almış oluruz derken neyden bahsediyor acaba? Sengoku dahil adada neyin olduğunu kimse bilmiyor anlaşılan. Garp Roger ve Xebec üçlüsüne bayıldım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık