Sengoku tamam filo amirali olarak yıllarca donanmada büyük sıkıntılar ile uğraşabilir. ama kutsal ejderleri kurtardılar ve God Valley hakkında yanlış bilgiler vermesi açıkçası güven vermiyor.
Son düzenleme:
Garpa artı yazar hocam.@Reiper @Monkey D Garp hocam önceden konuştuğumuzda kaido ile bigmomun kumandan seviyesinde olduklarını felan söylüyordun bu sahneler için sence bu üçlünün garpla savaşmak bize çok vakit kaybettirir demesi kaido ve linlinin beklediğimizden güçlü çıkması sonucu garpa güç olarak bi artı yazmazmı?
Mantıksız gelmiyor doğrusu. Yani diğer vatandaşlar bir tarafa illa öldürmek isteseler imu bile öldürebilir diye düşünüyorum.sengokuya inanıyomusun cidden şukadar yalanın ortaya çıkmasından sonra ?
Bu mantıkla imu rogerıda öldürsün imunun gücünüde tam göremedikki dövüşçümü yoksa hayvan gibi hakisi ve şeytani güçleri var ama savaşçı değil gibi bişiymi.Mantıksız gelmiyor doğrusu. Yani diğer vatandaşlar bir tarafa illa öldürmek isteseler imu bile öldürebilir diye düşünüyorum.
Garp ve roger aksiyonu bekliyorum ben artık güzelce ya.Önümüzdeki bölüm İmu'dan bir kaç söz ve Xebec, Whitebeard, Kaido ile savaşı, vesaire ne olacak görelim.
Kaido ve BM beklediğimin çok çok üstünde çıktılar doğrusu. Kaido için Uçan Altılı, BM için de All Star seviye bekliyordum ancak bildiğin Amirale yakın/ Amiral - YC1 arası çıktılar.@Reiper @Monkey D Garp hocam önceden konuştuğumuzda kaido ile bigmomun kumandan seviyesinde olduklarını felan söylüyordun bu sahneler için sence bu üçlünün garpla savaşmak bize çok vakit kaybettirir demesi kaido ve linlinin beklediğimizden güçlü çıkması sonucu garpa güç olarak bi artı yazmazmı?
Ya da kendisine anlatılanlar böyledir.Sengoku gunumuzun Iletisim Baskanligi gibi kendi ekibini olusturmus insanlara tarihi yanlis aktarmakla mesgulDogrularin elbet bir gun ortaya cikacagi kesin o yuzden sonraki bolumlerde manga donum noktasina girecektir. Xebec’i yazarken Oda bile boylesine hype alacagini tahmin etmemistir o yuzden uzerinden daha acikli bir hikaye yazip okuyucuyu seriye baglayacak
Çok zaman kaybettirir diyorlar ama 2 yc1+1 amiral lvl kişi garpla savaşmak çok zaman kaybettirir diyorsa bence bu bikaç dakika olarak kastedilmiyordur.Kaido ve BM beklediğimin çok çok üstünde çıktılar doğrusu. Kaido için Uçan Altılı, BM için de All Star seviye bekliyordum ancak bildiğin Amirale yakın/ Amiral - YC1 arası çıktılar.
Garp/WB/Rogerı bu ikiliden çok az önde / Amiral ayarı görüyorum.
Hikayeye bir bütün olarak bakınca olayların aniliği ve tarafların acelesi Garpa artı yazmamın önüne geçiyor açıkçası.
Misal BM azcık geç kalsa Iva meyveyi yiyecekti. Kaido azcık geç kalsa belki BM meyveyi saklayacak veya kaçacaktı, WB geç kalmadığı halde Shakkyi ve Hazineleri kaptırdı.
Şimdi bu tabloya bakınca Garpla dövüşüp yarım saat bile harcasalar, bir şeyleri elde etme şansları hiç kalmayacak.
Yazar Garpın gücüne vurgu yapıyor ancak olayı aynı zamanda hazine yarışı gibi anlattiğı için Garpın önüne geçiyor.