Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi Ölüm-Kalım Savaşı

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 115 93.5%
  • Orta

Kullanılan: 4 3.3%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    123
Sengoku tamam filo amirali olarak yıllarca donanmada büyük sıkıntılar ile uğraşabilir. ama kutsal ejderleri kurtardılar ve God Valley hakkında yanlış bilgiler vermesi açıkçası güven vermiyor.

Son düzenleme:
@Reiper @Monkey D Garp hocam önceden konuştuğumuzda kaido ile bigmomun kumandan seviyesinde olduklarını felan söylüyordun bu sahneler için sence bu üçlünün garpla savaşmak bize çok vakit kaybettirir demesi kaido ve linlinin beklediğimizden güçlü çıkması sonucu garpa güç olarak bi artı yazmazmı?

baya baya acoc var muhtemelen kaido ve linlinde wb de roger ile denk dövüşüyordu böyle bi üçlünnün garpla savaşmamız uzun sürer demesi bence garpa artı yazmalı gibime geliyor
Garpa artı yazar hocam.

Whitebeard 2 yıl sonra prime dönemine ulaşıyor Big Mom veya Kaido'yu devirdi diyelim. ama baya vakit kaybederlerdi.

Zaten benim anlamadığım bir nokta geçmiş dönemlerde Garp ve Whitebeard veya Roger ve Sengoku bir kaç kez savaştılar diye geçiyor ama ortada yazı var görüntü yok.

Son düzenleme:
@Reiper @Monkey D Garp hocam önceden konuştuğumuzda kaido ile bigmomun kumandan seviyesinde olduklarını felan söylüyordun bu sahneler için sence bu üçlünün garpla savaşmak bize çok vakit kaybettirir demesi kaido ve linlinin beklediğimizden güçlü çıkması sonucu garpa güç olarak bi artı yazmazmı?

baya baya acoc var muhtemelen kaido ve linlinde wb de roger ile denk dövüşüyordu böyle bi üçlünnün garpla savaşmamız uzun sürer demesi bence garpa artı yazmalı gibime geliyor
Kaido ve BM beklediğimin çok çok üstünde çıktılar doğrusu. Kaido için Uçan Altılı, BM için de All Star seviye bekliyordum ancak bildiğin Amirale yakın/ Amiral - YC1 arası çıktılar.

Garp/WB/Rogerı bu ikiliden çok az önde / Amiral ayarı görüyorum.

Hikayeye bir bütün olarak bakınca olayların aniliği ve tarafların acelesi Garpa artı yazmamın önüne geçiyor açıkçası.

Misal BM azcık geç kalsa Iva meyveyi yiyecekti. Kaido azcık geç kalsa belki BM meyveyi saklayacak veya kaçacaktı, WB geç kalmadığı halde Shakkyi ve Hazineleri kaptırdı.

Şimdi bu tabloya bakınca Garpla dövüşüp yarım saat bile harcasalar, bir şeyleri elde etme şansları hiç kalmayacak.

Yazar Garpın gücüne vurgu yapıyor ancak olayı aynı zamanda hazine yarışı gibi anlattiğı için Garpın önüne geçiyor.

Sengoku gunumuzun Iletisim Baskanligi gibi kendi ekibini olusturmus insanlara tarihi yanlis aktarmakla mesgul :) Dogrularin elbet bir gun ortaya cikacagi kesin o yuzden sonraki bolumlerde manga donum noktasina girecektir. Xebec’i yazarken Oda bile boylesine hype alacagini tahmin etmemistir o yuzden uzerinden daha acikli bir hikaye yazip okuyucuyu seriye baglayacak

Sengoku gunumuzun Iletisim Baskanligi gibi kendi ekibini olusturmus insanlara tarihi yanlis aktarmakla mesgul :) Dogrularin elbet bir gun ortaya cikacagi kesin o yuzden sonraki bolumlerde manga donum noktasina girecektir. Xebec’i yazarken Oda bile boylesine hype alacagini tahmin etmemistir o yuzden uzerinden daha acikli bir hikaye yazip okuyucuyu seriye baglayacak
Ya da kendisine anlatılanlar böyledir.

Kaido ve BM beklediğimin çok çok üstünde çıktılar doğrusu. Kaido için Uçan Altılı, BM için de All Star seviye bekliyordum ancak bildiğin Amirale yakın/ Amiral - YC1 arası çıktılar.

Garp/WB/Rogerı bu ikiliden çok az önde / Amiral ayarı görüyorum.

Hikayeye bir bütün olarak bakınca olayların aniliği ve tarafların acelesi Garpa artı yazmamın önüne geçiyor açıkçası.

Misal BM azcık geç kalsa Iva meyveyi yiyecekti. Kaido azcık geç kalsa belki BM meyveyi saklayacak veya kaçacaktı, WB geç kalmadığı halde Shakkyi ve Hazineleri kaptırdı.

Şimdi bu tabloya bakınca Garpla dövüşüp yarım saat bile harcasalar, bir şeyleri elde etme şansları hiç kalmayacak.

Yazar Garpın gücüne vurgu yapıyor ancak olayı aynı zamanda hazine yarışı gibi anlattiğı için Garpın önüne geçiyor.
Çok zaman kaybettirir diyorlar ama 2 yc1+1 amiral lvl kişi garpla savaşmak çok zaman kaybettirir diyorsa bence bu bikaç dakika olarak kastedilmiyordur.

-mesela arıkovanında yaşlı garp ile kuzan kapışıyordu yaşlı garp üstünken araya shiryu gibi sağkol birisi girdi ve dövüşün gidişatı değişti komple.

-senin gibi hikayeye bütün olarak bakarsak dediğin doğru ama ona bişiy diyemem.

-bu arada 1163.bölüm tanrı vadisinin doruk noktası olucakmış pewin gönderisini gördüm.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık