Roger ve Garp konularında ciddiye alınmaması lazım @Reiper'ın.Kamusari dediğin dandik saldırının daha az güçlüsü, Bm'nin ataklarının indiremediği Kid'e tek attıRoger aynı saldırıyı yapsa Bm inim inim inler bunu sende biliyorsun. Kaido'nun dandik balyozu kadına yerleri öptürmüş zaten.Oden'i dayanıklılık olarak küçümsüyorsun fakat dayanıklılığı kesinlikle yüksek bir tip. 700 dereceden başlatılıp sürekli ısısının artırıldığı yağda kızarttılar adamı 1 saat boyunca. O adam ona ölmedi.Kaldı ki Oden denilen tip de küçüklüğünde canavar olarak değerlendirilen birisi. Momo büyüdüğünde darbe hissetmiyor, babasının genini taşıdğı için. Oden de normal bir tip değil.
Bu konuda sana katılıyorum. O çok ciddi bir savaş olmasa bile. Ray'i ya da Gaban'ı tutmuş Kamusari gibi bir atak yedikten sonra. Az buz olay değil. Oden Bm'nin üstünde bir karakter benim için.
Nasıl neticede kaybetti ? Teke tek yenmedi ki adamı Kaido ? Oden'in dikkatini dağıtmasalardı Kaido'yu daha da kesecekti. Kaido'nun yara almayacağını söylemek de imkansız çünkü adamın hayattaki en büyük yarasını Oden verdi neticede de. Tek bir saldırı sonrası o da. Öldürürdü bile muhtemelen araya girilmese.
Sadece Roger/Luffy/Oden gibi tiplerde görülüyorsa az buz bir şey olmaması gerek ama şimdilik kombata bir etkisi yok gibi duruyor.Haklısın.
Jack'in portresi ve featleri Perospero ile yakın gösterildi. Cracker net daha güçlü Perospero'dan.
Luffy Doflamingo seviyesinde değildi diye bir şey yok. G4 süresindeyken Doflamingo'dan güçlüydü bu adam.
Aramaki'nin gelme nedenlerinden biri adamların yorgun ve çok yaralı olduğunu düşünmesi zaten. Udon'da King+Queen'e karşı bile çok yorgunsunuz tarzı laf ediyordu.
Kaido ve Bm'yi tam tersi bir şekilde Roger'ın kanatlarının önüne koymanın hiçbir mantığı yok sen kusura bakma.
Olay Ray'in tiçi yenebileceği değil. Onu demedim. Kendi de diyor zaten dövüşsek yenemezdim diye.
Teach'i kaçırabilmesini sağlayan bir itibara sahip olması önemli dedim .Ayrıca bu itibara da sahip adam 21 yaşında Kaido ,30 yaşında bm falan dinlemez.Döver yani.
Zirve Ray+Gaban'ın Zirve Kaido+Bm'yi yenme ihtimali daha fazladır. Ki yenerler gibi duruyor.
Karınca gördüğü adam için bakteri yolluyor sıkıntı orada diyorum ben hocam![]()

Oden dediğin adam 1 saat kaynar yağda kavruluyor üstünde 10 ton adam varken. Kaido 1 dakika bile dayanabileceğini düşünemiyordu.
Heh bu adam Roger'ın saldırıyı yiyince şoka uğruyor. Yüzü gözü kan içinde kalıyor.

BM saldırısına da Garp bunla en yumuşak eti bile pişiremezsin diyor. Oden tam bir canavardı. Adamdan herkes böyle bahsetti. Kaido bile onun gibi bir canavar samuray daha gelmeyecek diyor.