Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 62.1%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 21 18.1%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.2%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    116
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıkılmamış ikiside base luffy vurmuyor zaten :)

Vurabilcekmi :) hadi vurdu eski neslin prıme hallerinde dayanıksız olduğunumu sanıyosun kaidonun darbelerini yeri geldi base luffy tanklıyordu law yiyip kalkıyordu ayağa eminol gülüp devam eder çoğu :)

Kaidoyu tebrik ettim zaten wb ve linline - yazdı o sahnede

Ordaki wb linlini tek skille yere alıyor kaido ben böyle bişey yapamıyorum diyor roger wb ile dövüşürken gözleri sahkkye bakıyor odağı wb yi yenmek bile değil ama eşit çarpışıyor ha zaten wb>kaido

Luffy atlama ipi yaptı kaidoyu yahu 7 kez yenilmiş zaten rezil etmek istememiş diye göstermiyor xebec ağzına bastı tekmeyi kapa çeneni velet diye ne lazım daha kaido güçlü ama wb-garp-roger-xebec liginde değil kusura bakma.
Devam sahnesi yok, muhtemelen ikiside birbirini uçurdu, base Luffy vursa da uçarlar, Luffynin 2 yıl önce Garpı uçurmuşluğu var zaten :)

Vurmak ne demek yav, YC1 indirmiş gelecek gören Luffy Kaidoyu göremiyor bile, defalarca kere p.up aliyor Nika oluyor hala blitz yiyor, Kaido her attiğini vurur Garpa Rogera vs.

Eski nesil dediklerin sıradan insanlar. Dayanikli falan değiller. Dodge yetenekleri, hiz, çeviklik ve haki savunmasiyla.anca karsi koyabilirler. Garpın BMnin alevi için tüm bedene haki basmasi boşuna degil :)

WBden pay biç, WBnin MFde aldigi tüm ataklari Kaidoya vur çizik almaz Kaido. Top tüfek kilic vs işlemiyor malum. Ki Garp, Roger vs bunlarin WB kadar dayanikliligi yok, Garpı görduk 1 yumruk 1 kilica gitti.

WB > Kaido derken TV hallerini baz aliyorsun sanirim. Buna karsi cikmam zaten, tüm zamanlari soruyorsan Kaido > WBdir.

Luffy atlama ipi yapti ne yav, bu Kizaru niye parlak işik saçıyor demek kadar saçma bir cümle :) Nikanın yeteneği rakibi şekilden şekle sokmak, ancak bunu yapinca rakibi yenmiş olmuyorsun. Kizaruyu da pizza yapti ama yenildi Kizaruya. Kizaru daha erken kalkti ve kazandi.

Xebec temassiz hakili tekme atiyor 15 yaş Kaido 0 hasarla kalkip kavga etmek istiyor. Burdan bile prime hallerinde Kaido > all derim. :)

1-luffynin kaidoya üstün geldiğini gördük sonda g5 formuna geçince kaidoda kondisyon dışı büyük bi nerfte yok luffy nası yonko lvl etmiyor anlamış değilim.

-shanks aramakiye secde ettirmiyor yere sermiyor tüm hakisini salıp meyve formundan çıkarıyor sadece armaaki bugün sizle savaşamam diye dönüyor 2 yonko arasında kalmış yenilme veya çizik alma gibi bişiy yok.
-aramaki kaido olsa gelmezdim diyor ama kaidonun kellesini alan adama dalıyor ?
2-tierlist yapıldığı zaman yonko liginin üstüne alınıyor kk lvl ve roger prıme wb garp bu ligina adamları xebecde dahildir buna.
-ayrıca her yonko yonko lvl her amiral amiral lvl değil yani tierlist olarak ele alıyoruz kk>yonko>amiral>yc1=s>a>b>c
Mantığı yani
3-kaido vs luffy olurken uçan kaçan yok xebecle haraldın lokileri etkilediği mesafe eminol onigashima çatısı ile 1 alt katından daha uzak mesafedir kocaman elbaf söz konusu çünkü etki alanı olarak bakmayalım sadece hadi xebecin bütün statları zirve gibi duruyor ztn haralddan darbe tanklıyor saldırı gücü ve skilleri kılıç teknikleri 3 tür hakisi herşeyi gelişmiş çok hızlı birde muhtemelen haralda karşı gördüğümüzde öyleydi garp-rogera karşıda görsek netleşir.

Kısaca xebeci yonko lvl de kısıtlıcak bişiy yok ortada.
1- Kaido bir yandan ada taşırken diger yandan nefessiz tüm adayla dövüşuyor nerdeyse ve gerek Yamato gerek Hyogoro Kaidonun pilinin bittiğini söylüyorlar. Hem haki hem meyve enerjisi olarak zayiflamisti Kaido ona rağmen Nikayı dövüyordu.

Luffy kaç defa yenildi kaç defa döndü kaç defa sifirlandi tekrar bak istersen. 1 aylik erzak yeyip sifirlandigi halde dayak yiyordu Luffy. En sonda da o kadar çok enerji ve haki çekti ki 1 hafta kalkamadi zaten. Bu halde bile Kaido magmaya düşmese Luffyden erken kalkardi bana göre, plot sayesinde Kaidonun filmini bitirdi Oda.

2- Shanks bildiğin yeniyor Ryoyu, secde de ediyor, tekrar bakabilirsin, 2 Yonko arasinda kalma durumu da yok, Luffy savaşmiyordu çünkü.

Kaidoya gelmeyen Ryo Luffye niye geliyordu 1 de işte cevabi, çünkü Luffy Yonko seviye değil, bunu Ryo da biliyordu.

3- KK diye bir seviye yok. Açikladim zaten. Yonko lvl derken hepsi denk demiyorum zaten. Misal WB Rogerdan daha güçlü, boşuna EN değil. Kaido da hepsinden daha güçlü ama neticede hepsi Yonko lvl.

4- Dediğim gibi Yonko lvl bir kısıt degil. Xebeci Kaidonun önüne koymayi gerektirecek hiçbir şey yok.

1- Kaido bir yandan ada taşırken diger yandan nefessiz tüm adayla dövüşuyor nerdeyse ve gerek Yamato gerek Hyogoro Kaidonun pilinin bittiğini söylüyorlar. Hem haki hem meyve enerjisi olarak zayiflamisti Kaido ona rağmen Nikayı dövüyordu.

Luffy kaç defa yenildi kaç defa döndü kaç defa sifirlandi tekrar bak istersen. 1 aylik erzak yeyip sifirlandigi halde dayak yiyordu Luffy. En sonda da o kadar çok enerji ve haki çekti ki 1 hafta kalkamadi zaten. Bu halde bile Kaido magmaya düşmese Luffyden erken kalkardi bana göre, plot sayesinde Kaidonun filmini bitirdi Oda.
İşte KAİDO’nun özeti! İnsanlar anlamak istemiyor.

Ya biri bana şu meseleyi açıklayabilir mi ? Bu İM'in varlığını kimler bilmiyor. Bana ilk başta kadimler harici kimse bilmiyor gibi geldi ama bakıyoruz fırsatını buldukça gösteriyor kendini.

Garp oraya rogerı yenme amacı ile geldi ondan sonra biçilen denizci askerlerini gördü ve askerlerime dokunamazsınız diyerek adaya saldırı yaptı ve adaya indi yani denizcileri korumak için bu bölümde sivil katliamını görüyor ve buna karşı çıkıyor.
Adaya indikten sonra ilk sözcüğü yine Roger nereye gitti değil mi? Sivil katliamını görüp nasıl bir karşı çıkma sergilemiş, nerde yazıyor bu?

Şu hengamede bende Garp için iki çift laf etmek isterdim lakin çok sırıtıyor.Kimse IMu'dan haberi yok demesin bu saatten sonra.Bir D olarak İmu'yu görüp bilip yaptıklarına razı olup onun silsilesinde yaşamak sonsuz bir eksi yazıyor karaktere!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık