Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 62.1%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 21 18.1%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.2%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    116
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido bana göre tam kapalı kutu. TV Kaidoyu meyvesizken Uçan Altılı an eder demiştim ama daha güçlü de olabilir tam olarak kestiremiyorum açıkçası.

15 yaş Kaido Xebecten temassız hakili tekme yiyor kalkıp kapışmak istiyor ve Shiki adayı mı yoketmek istiyorsunuz diye müdahil oluyor. Burdan çıkar hadi seviye çıkarabilirsen.

17 yaşına geliyor Shikinin bombalı atağından WByle birlikte çiziksiz cıkıyor, ki WB binayı kendi üstlerine yıkıyor, Silver Axe a bakiyorsun eli yüzü yara bere içinde.

Şu bölümlerde Kaido 21 yaşında, her pozda BM (30) ve WByle (36) yanyana, Xebec Haraldi bizi kücümseme derken de Kaido arkasında.

Acaba 21 lik Kaido Garp (40) Rogera (39) o dönem zorluk cikarabilir mi hakikaten merak konusu.

Yazar vs çizmiyor, o yüzden seviye biçmek zor oluyor.
Meyvesini aldığı hali bigmomdan güçlüdür şuan bence.

Xebec sayesinde WB de prim yapıyor. Xebec de klanı sayesinde bir takım bilgilere vakıftı.

Roger ve Garp yoktan geldiler belki de bir kaç şey burada öğrenecekler. Daha olayları hiç Roger açısından ona özel bir fb ile görmedik.
Xebec'in seçtiği yol belli,hedefi belli adam Garp için de kötü şeyler düşünmüyor zaten.Xebec direkt İm'i hedefleyen biri Wb'de bence bu konuda paralel bir fikir de Xebecle.Roger ile Garp'ın tutumunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık