Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 63 61.2%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 17 16.5%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    103
Reis yazdığın cümle mi devrik kelimelerin yerimi karıştı şunu bir daha yaz :D Bi anlam kuramadım :D
Garp'ı ciddiye alsalar onla da dövüşürlerdi burada(Im ile olan dövüş) gördüğün gibi. Sen, garp nasıl kurtarıyor buradan(böyle bir tehdit yedikten sonra) onu anlat bize, canım hikaye dinlemek istedi xD

Seri berbat yazılıyor bu arada korumak amaçlı söylemiyorum.Bu bahsettiklerim yorum değil manganın bize sunduğu şeyler o yüzden herşeyi anlatırsa inşallah biz de öğreniriz :oops:
Seri bence berbat yazılmıyor ama güç fantazisi olarak değerlendirmemek lazım. Onun 8 milyon gücü var bunun 9 milyon gücü o bunu yeniyor şeklinde ilerliyor sadece. Yoksa hikayesel anlamda bence çok iyi :D
O ünvanın nasıl alındığını öğrendiğimiz zaman bunun cevabı gelicek şu an için tek cevap Mihawk’ın kendini KK altı olarak tanımlaması.Yani en güçlü değilim diyor demek ki değil
Kaido’nun sopayı ustalıkla değil de saldırısına destek amaçlı kullandığı için ve seri bize sopa ustası diye bi ünvan sunmadığı için girmiyor.
Mihawk'ın kendini Kk'dan aşağı görmesi de dümdüz güçle alakalı değil. Sen istersen dünyanın en güçlü adamı ol tek başına yapabileceğin şeyler sınırlı. Bütün korsanların zirvesine yerleşmek istiyorsan zirveye ulaşmış bir tayfaya da ihtiyacın var anlamında diyordu o serinin başındaki sözünü.
Hatta daha sonra Marineford'da Luffy için dünyanın en tehlikeli gücüne sahip, insanları kendi etrafında toplayabiliyor demişti, yani gene güçle alakalı değil dediği şey.
Kaido’nun sopayı ustalıkla değil de saldırısına destek amaçlı kullandığı için ve seri bize sopa ustası diye bi ünvan sunmadığı için girmiyor.
Abi Kaido'nun sopasız yaptığı saldırı yok nefes saldırısı dışında nasıl sadece destek amaçlı kullanıyor :D Adam meyve tabanlı rüzgar saldırısı yapıyor ejder formunda değilken, onu bile sopasını savurarak attığını görüyoruz. Zoro kılıçsız tatsumaki atıyor diye daha da ileri gidip çıplak elle dövüşenlere bile kılıç ustası kategorsinde derim utanmasam şurada o kadar fark etmiyor elinde ne olduğu seride.

Şöyle diyalog geçmiştir Sengoku ile telefon görüşmesinde.

Sengoku: Hani eski zamanlardan bir denizci vardı bildin mi?

Garp: Evet

Sengoku: Artık yok tarihten sildiler.

Final Boss BB, IMU'nun da gücü çalacak yazıyorum buraya..
Teach olanları biliyordur belki ve Imunun çaresinin yami yami olacağını da öğrenip bu meyve için yıllarını harcamış olabilir . Son boss olur mu bilmiyorum ama Teach muhtemelen planlarını ve yıllarını İmu ‘u bilerek tasarlamıştır

Yami yami meyvesi Nika gibi aşırı özellikli bir meyve bence

Artık karaktersizlikten bile çıktı tam bir komedi oldu xD

Yani şöyle bir şeyi kim kabul eder, sen bir soykırıma şahit oluyorsun ve üstüne arkadaş burada ne oluyor diyorsun adam da çok soru sorma, yok ederler adamı falan çekiyor.

Nasıl açıklayacak merak ediyorum bakalım.
Yahu şimdi taşlar yerine oturuyor.

Garp MFde Akainuyu indirecem tut beni Sengoku diyordu, Sengoku da bunu yere yapistiriyordu.

Meğer bu gelenek tee 40 yıl önceki bu mevzudan geliyormuş. Garp nerde sıkişsa koş Sengoku çekiyor, Sengoku da aman Garp s...rler deyip Garpı tutuyor :hhh::hhh::hhh:

yav birader önceden Rocks tayfası birbirine ihanet etti falan diyorlardı mangada Kaido ve WB yi görüyorsun Xebec'in yanında aslanlar gibi çarpışıyor kim kime ihanet etti bu tayfadan shakky nin kaçırılma olayını saymazsak
Rocks tayfasindaki tek hain Oçoku çıktı.

Hocam haberin yoksa sana Monkey D. Dragon isimli karakteri arastirmani oneririm :)
Garp devrimciliğe uyuyor mu?Garp hurra giren birisi.Devrim Ordusu yavaş,risksiz,bebek adımlarıyla ilerkeyen bir grup.Buja rağmen şansları yaver gitti.Büyük korsan çağında kurulduğu için,denizciler korsanlarla uğraşırken devrimcilere zaman ayıramadılar.Bu sayede devrimciler adımlarını gıdım gıdım ilerleyerek buralara kadar ulaştılar.Şuan da bile denizciler Devrim Ordusu ile uğraşacak durumda değiller.

Teach olanları biliyordur belki ve Imunun çaresinin yami yami olacağını da öğrenip bu meyve için yıllarını harcamış olabilir . Son boss olur mu bilmiyorum ama Teach muhtemelen planlarını ve yıllarını İmu ‘u bilerek tasarlamıştır

Yami yami meyvesi Nika gibi aşırı özellikli bir meyve bence
Ben hala OP OP meyvesini es geçmiyorum. Belki de ölmeden önce Teache ya Xebec ya da annesi tüm bilgi ve iradeyi miras bıraktı. Bu sebeple uyuyamıyor ve multi meyve yiyor olabilir. Bunlar olmadı diyelim.
BB gibi Xebecte her bilgiye hakim, nasıl? Bilmiyoruz. Soydan dolayı yıllardır bırakılan bir miras, kültür de olabilir. Annesi yaşadıysa, sürekli bunlara yönlendirmiş olabilir. Ayrıca kara deliklerin merkezin de, geçerli olmasa da sürekli düşünülen zaman yolculuğu teorileri yıllardır bilim alanında var. Umarım Yami Yamiyi buraya bağlamaz..

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık