Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 62.1%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 21 18.1%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.2%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    116
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Kaido'nun Big Mom'a olan borcu IM vs sinden sonra olabilir. Yaralıyken Mom yetişip kurtarmış olabilir 2 liyi. Xebec de geride kaldı büyük ihtimal. Kendini mi feda etti , yeneceğine mi inandı orası muamma. Ama bu saatten sonra bu BB ye + yazar. BB kesinlikle IM ile vs de olacak gibi duruyor. Ya öncesinde yenilir ya Luffy ye katılır. Ki bence Luffy -BB beraber dalacak bu adama. Xebec iki meyve arıyordu. Biri Nika biri Karanlık çıkarsa ikilinin ittifakı hayırlı olacak . Ona istinaden böyle düşünüyorum :oleyo2:

Im e de + yazdı. Nasıl bi hayvanatsa bu adadan istediğini alıp Xebeci de bitirip gidecek gibi duruyor. Xebec de yoldan geçerken Amiral öldüren, Kutsal şovalye liderini tokatlayan bi tip. IM bayağı ütopik güçlü çıkacak yani. Kaido sağ kol seviyesi olsa ,WB amiral seviyesi olsa , Xebec Yonkou + bence o zamanlar . Şu ekip başedememiş gibi duruyor.
Bb ile Luffy 'nin ittifak olma ihtimaliyle Dünya hükümetinin Devrim Ordusu ile ittifak olma ihtimali ile aynıdır.Yani İMKANSIZ.

Koca koca adamlar ne uğruna savaşıyor, hala anlamadım.

Ayrıca Katakuri'ye düşünülen meyveyi Kaido'nun yemesi... Kata'nın gerçekten farklı bir yeri var. Adamda meyve farklı olsa gerçekten seviye arşa çıkabilirmiş.

Bb ile Luffy 'nin ittifak olma ihtimaliyle Dünya hükümetinin Devrim Ordusu ile ittifak olma ihtimali ile aynıdır.Yani İMKANSIZ.
Bence ittifak olacaklar. Flashback bitsin net fikrim aynı mı değiştimi söylerim. Senelerdir söylüyorum bunu zaten . Flashback başladığında daha da kafamda oturdu. Xebec 'in iki meyve araması IM vs si için. Muhtemel Nika - Yami yami . Xebec'in IM ile olan hüsumeti, seni yenmek için geleceğim demesi ve BB 'nin tayfadaki ( Devon muydu ) Satürn'e dokunup onun görünüşünü elde etmesi. Hepsi paralel. BB bu IM'e saldıracak. Ha dersin babası gibi Dünyanın Kralı olmak istiyor ya da dersin BB adada çok çile çekmiş , babasını gözleri önünde öldürmüşler , yaşananlara tanık olmuş intikam arzusuyla yanıp tutuşuyor. Ama öyle ama böyle BB vs IM yükleniyor.

BB kötü biri diye öyle düşünmeyin yani 1 adet Flashbacke bakar , öyle bir sebep sıralar ki BB fanı oluruz. Adamın yegane amacı ailesinin intikamı gibi duruyor. Xebec reis oğlun kanını yerde komicak. Bunu da Shanks diyor , o kadar gözümü çizdi ama affettim , amacı bence bayağı iyi :oleyo2:

Korsanlar arasında demek istemiş olabilir.Roger'ı oraya koyuyorsan otomatik olarak Garp'ı gerekir.Hem Roger kendisiyle denk gördüğü iki kişi var:Roger ve Sengoku.
Akainu'yu falan da saymıyor zaten . Sonuç olarak bir elin parmağından fazlaymış. :D Kaido şeytanlaştırılmış insanlarda boynuzu görünce akrabalık hasreti gidermiştir. Boynuzlu boynuzluyu gurbette sever sonuçta.

Öncelikle Kaido'nun Big Mom'a olan borcu IM vs sinden sonra olabilir. Yaralıyken Mom yetişip kurtarmış olabilir 2 liyi. Xebec de geride kaldı büyük ihtimal. Kendini mi feda etti , yeneceğine mi inandı orası muamma. Ama bu saatten sonra bu BB ye + yazar. BB kesinlikle IM ile vs de olacak gibi duruyor. Ya öncesinde yenilir ya Luffy ye katılır. Ki bence Luffy -BB beraber dalacak bu adama. Xebec iki meyve arıyordu. Biri Nika biri Karanlık çıkarsa ikilinin ittifakı hayırlı olacak . Ona istinaden böyle düşünüyorum :oleyo2:
Bence borcu tamamen meyveden dolayı ölmemesiyle alakalı olacak. Ada tarihten silindi denmişti ilk bahsedildiğinde. Adadan kaçmayı bir şekilde başardı Wb Roger Garp vesaire ama Kaido Xebec John falan kaçamadan ada yok edildi. Kaido balık meyvesi yediği için ada yok olunca denizin dibine çöktü ama boğulmadı.

Zunesha gemisini batırdığında Jack'te gördüğümüz sahnenin birebir aynısının yaşanmasını bekliyorum hatta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık