Xebec wb ye öyle güven vermişki adam garptan tırsıp imuya giriyor xebece yazdım.WB’nin Garp’tan kaçıp kendisine xebec ile birlikte kafa tuttuğunu gören imu
Xebec wb ye öyle güven vermişki adam garptan tırsıp imuya giriyor xebece yazdım.WB’nin Garp’tan kaçıp kendisine xebec ile birlikte kafa tuttuğunu gören imu
Bb ile Luffy 'nin ittifak olma ihtimaliyle Dünya hükümetinin Devrim Ordusu ile ittifak olma ihtimali ile aynıdır.Yani İMKANSIZ.Öncelikle Kaido'nun Big Mom'a olan borcu IM vs sinden sonra olabilir. Yaralıyken Mom yetişip kurtarmış olabilir 2 liyi. Xebec de geride kaldı büyük ihtimal. Kendini mi feda etti , yeneceğine mi inandı orası muamma. Ama bu saatten sonra bu BB ye + yazar. BB kesinlikle IM ile vs de olacak gibi duruyor. Ya öncesinde yenilir ya Luffy ye katılır. Ki bence Luffy -BB beraber dalacak bu adama. Xebec iki meyve arıyordu. Biri Nika biri Karanlık çıkarsa ikilinin ittifakı hayırlı olacak . Ona istinaden böyle düşünüyorum
Im e de + yazdı. Nasıl bi hayvanatsa bu adadan istediğini alıp Xebeci de bitirip gidecek gibi duruyor. Xebec de yoldan geçerken Amiral öldüren, Kutsal şovalye liderini tokatlayan bi tip. IM bayağı ütopik güçlü çıkacak yani. Kaido sağ kol seviyesi olsa ,WB amiral seviyesi olsa , Xebec Yonkou + bence o zamanlar . Şu ekip başedememiş gibi duruyor.
Bence ittifak olacaklar. Flashback bitsin net fikrim aynı mı değiştimi söylerim. Senelerdir söylüyorum bunu zaten . Flashback başladığında daha da kafamda oturdu. Xebec 'in iki meyve araması IM vs si için. Muhtemel Nika - Yami yami . Xebec'in IM ile olan hüsumeti, seni yenmek için geleceğim demesi ve BB 'nin tayfadaki ( Devon muydu ) Satürn'e dokunup onun görünüşünü elde etmesi. Hepsi paralel. BB bu IM'e saldıracak. Ha dersin babası gibi Dünyanın Kralı olmak istiyor ya da dersin BB adada çok çile çekmiş , babasını gözleri önünde öldürmüşler , yaşananlara tanık olmuş intikam arzusuyla yanıp tutuşuyor. Ama öyle ama böyle BB vs IM yükleniyor.Bb ile Luffy 'nin ittifak olma ihtimaliyle Dünya hükümetinin Devrim Ordusu ile ittifak olma ihtimali ile aynıdır.Yani İMKANSIZ.
Xebec ölünce muhtelemen hemen tapuk yapmıştır reisXebec wb ye öyle güven vermişki adam garptan tırsıp imuya giriyor xebece yazdım.
Akainu'yu falan da saymıyor zaten . Sonuç olarak bir elin parmağından fazlaymış.Korsanlar arasında demek istemiş olabilir.Roger'ı oraya koyuyorsan otomatik olarak Garp'ı gerekir.Hem Roger kendisiyle denk gördüğü iki kişi var:Roger ve Sengoku.
Bence borcu tamamen meyveden dolayı ölmemesiyle alakalı olacak. Ada tarihten silindi denmişti ilk bahsedildiğinde. Adadan kaçmayı bir şekilde başardı Wb Roger Garp vesaire ama Kaido Xebec John falan kaçamadan ada yok edildi. Kaido balık meyvesi yediği için ada yok olunca denizin dibine çöktü ama boğulmadı.Öncelikle Kaido'nun Big Mom'a olan borcu IM vs sinden sonra olabilir. Yaralıyken Mom yetişip kurtarmış olabilir 2 liyi. Xebec de geride kaldı büyük ihtimal. Kendini mi feda etti , yeneceğine mi inandı orası muamma. Ama bu saatten sonra bu BB ye + yazar. BB kesinlikle IM ile vs de olacak gibi duruyor. Ya öncesinde yenilir ya Luffy ye katılır. Ki bence Luffy -BB beraber dalacak bu adama. Xebec iki meyve arıyordu. Biri Nika biri Karanlık çıkarsa ikilinin ittifakı hayırlı olacak . Ona istinaden böyle düşünüyorum![]()