Alpamis Pazartesi saat 22:08'de #501 RedTeroR dedi ki: Ben yanıldım patladım diyeceğine yazdığı şeye bak xD Allah akıl fikir versin Genişletmek için tıkla ... Daha bitmediki arc usta? Bu arada sen de 1v2 diyordun ama böyle biterse bunlar arasında hiç savaş olmamış olacak.
RedTeroR dedi ki: Ben yanıldım patladım diyeceğine yazdığı şeye bak xD Allah akıl fikir versin Genişletmek için tıkla ... Daha bitmediki arc usta? Bu arada sen de 1v2 diyordun ama böyle biterse bunlar arasında hiç savaş olmamış olacak.
RedTeroR Pazartesi saat 22:08'de #502 Alpamis dedi ki: Daha bitmediki arc usta? Bu arada sen de 1v2 diyordun ama böyle biterse bunlar arasında hiç savaş olmamış olacak. Genişletmek için tıkla ... Reis hiç savaşmamış olurlarsa bundan bana ne ? Sen düşüneceksin sonuçta çok güçlü dediğin karakterlerin en büyük güç gösterisi buydu.
Alpamis dedi ki: Daha bitmediki arc usta? Bu arada sen de 1v2 diyordun ama böyle biterse bunlar arasında hiç savaş olmamış olacak. Genişletmek için tıkla ... Reis hiç savaşmamış olurlarsa bundan bana ne ? Sen düşüneceksin sonuçta çok güçlü dediğin karakterlerin en büyük güç gösterisi buydu.