Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikli olarak amiral etmez demenin saçmalığı şurda başlıyor kong bu adaya amiral değil garpı gönderdi yani garpın gücüne daha fazla güvendiğini ortaya koyuyor kısaca garp>kendi dönemi amiralleri buda garpı rogerı amiral seviyesinin üstünde koymaya yeter.

öncelikli olarak amiral rütbesinde bulunan herkes güç olarak tierlistte amiral lvl olucak die bi kaide yok amiraller eşit veya denk güçlerde değiller çünkü.

kuzan amiral değil filo amirali dengi bir adam zaten doğal olarak amirallerin üstünde ele alıyorum 2 sene önceki akainu ile dövüşünde zaten akainuya denkti kendisi.

şunda haklısın muhtemelen garp-wb-roger prıme dönemine 55-60 yaşlarında erişmiştir ama 15 sene öncesi ile aralarında onlarca kat olduğu mantığını doğurmaz bu durum.

meteor yumruğunu marineford zamanıda kullanıyor ama 2 sene hiç savaş görmemiş hali ile arıkovanında galaxsy impaact atıyor yani galaxsy tekniklerine sahipkende gülle atıyor adam ki bunların amacı uzun menzilli kısımlara büyük patlama etkisi yaratmak evet ilerleyen bölümlerde daha detaylı görücez ama üstte dediğim mantık şahsi görüşüm otomotikman garpı xebecin teklediği amirallerden ayırıyor yani.

hepsinin prıme halleri için sıralamana pek katılmıyorum ben garp=>roger=>xebec>=wb>kaido>shanks>bigmom>karasakal alıyorum şuanlık,garpı noramlde rogerın önüne koymam ama gördüğümüz karşılaşmalarında bana daha baskın gözüktü burun farkı ile xebec konusunda ise bence tanrı vadisinde xebec vs garp veya roger eşleşmelerini beklememiz lazım eğer xebec burdaki garp ve rogera bariz üstün gelmiyorsa prıme garp ve rogerın gerisindedir benim gözümde beyazsakalın önüne alma sebebimse rogerın en güçlü düşmanı olarak anılması.

birde ben şeyi anlamadım sen neye göre amiral başarımları göstermediler felan diyosun onuda açarsan iyi olur.
İlk paragrafta senin iddia yatıyor zaten.

1- Garp döneminde kim amiral/kaç amiral var belli deģil. Kong dışında belki başka amiral yok, nerden biliyorsun?

2- Garp TVye en yakın rütbeli olabilir. Var olan tüm kor ve amirallerden daha yakın olabilir. Son dakika haber gidiyor ve Garp da toplanıp çıkıyor.

TV Batı Mavide, Kong belki NWde kalkip gitmesi belki aylar sürecek, Ginnynin yayını 2 hafta önce yapiliyor, Garp o sıra tatilde. Garp o sirada Bati Mavide tatil yapiyorsa kim.gidecek Kong/ x yerdeki x kişi ki yoksa TVye yakin Garp mi.

Haliyle Garp > Dönemin Amiralleri ifadesi bomboş bir iddia ki altinin doldurulamadigini acikladim.

Benim fikrim Kuzan/Kizaru/Akainu/Ryo/Fuji/Sengoku Amiral lvl karakterler, birbirlerini diğerinin üstüne koyacak tek 1 statlari bile yok. Prime Garp ise tüm statlarda bunlari en az 1er birim geçerek Yonko lvl hale geliyor.

Fikir ayriligimiz tee burdan başlıyor o yüzden devam etmek mantikli degil.

Son kısım da çok bariz, amirallerin statlarina ve benzer sahnelerine bakarsan TV Xebec disindakilerin amiral feati göstermedikleri ortada. En basit açiklamayla TV Roger ve Garp önce herhangi birini yensinler/vursun/darbe yesinler ona gore degerlendiririz.

İlk paragrafta senin iddia yatıyor zaten.

1- Garp döneminde kim amiral/kaç amiral var belli deģil. Kong dışında belki başka amiral yok, nerden biliyorsun?

2- Garp TVye en yakın rütbeli olabilir. Var olan tüm kor ve amirallerden daha yakın olabilir. Son dakika haber gidiyor ve Garp da toplanıp çıkıyor.

TV Batı Mavide, Kong belki NWde kalkip gitmesi belki aylar sürecek, Ginnynin yayını 2 hafta önce yapiliyor, Garp o sıra tatilde. Garp o sirada Bati Mavide tatil yapiyorsa kim.gidecek Kong/ x yerdeki x kişi ki yoksa TVye yakin Garp mi.

Haliyle Garp > Dönemin Amiralleri ifadesi bomboş bir iddia ki altinin doldurulamadigini acikladim.

Benim fikrim Kuzan/Kizaru/Akainu/Ryo/Fuji/Sengoku Amiral lvl karakterler, birbirlerini diğerinin üstüne koyacak tek 1 statlari bile yok. Prime Garp ise tüm statlarda bunlari en az 1er birim geçerek Yonko lvl hale geliyor.

Fikir ayriligimiz tee burdan başlıyor o yüzden devam etmek mantikli degil.

Son kısım da çok bariz, amirallerin statlarina ve benzer sahnelerine bakarsan TV Xebec disindakilerin amiral feati göstermedikleri ortada. En basit açiklamayla TV Roger ve Garp önce herhangi birini yensinler/vursun/darbe yesinler ona gore degerlendiririz.
1-amiral olmadığınımı idda ediyorsun ? böyle bişiy imkansıza yakın bunu geçtim kongun kendiside gidebilirdi böyle bir olaya oda amiral değilmi :)
2-adam tatile gitmiş sence fazla zorlama senaryo kurmuyormusun? ayrıca garp tatildeyken yanında bogard veya filosu bulunmuyordu onları alıp gidiyor adaya kısaca senin idda yatıyor
3-öncelikli olarak amirallerin statlarını yakın buluyorsan ölçek vermen gerekir mesela hız olarak ele alıcaksın dedinki prıme garp bunların 1 tık üstündemi yaşlı garp kuzanı blitzliyor prıme garpı kuzanın 1 tık önünemi alırsın hız olarak veya fiziksel kuvvet olarak felan ?

yada akainu ile kizarunun saldırı gücünü denkmi ele alırsın birisi gura gura ile eşleşirken diğerinin yaşlı rayleigh ile eşleştiği senaryoda :(

veyahut sengokunun gura gura kullanan bir karasakal ve ekibi ile dövüştüğünü genel olarak üstün geldiğini gördük bu sengokunun 77 yaşındaki hali ve bu adam prıme döneminde sence kizaru fujıtora veya aramaki gibi karakterlerinmi eşiti olucak roger bile sengokuyu kendisiyle dövüşebilcek denk düzeyde görüyorken ordaki rogerında prıme bir wb ile eşit çarpıştığı gerçekleri ortadayken?

birde yanlış değilsem tv roger-garp-wb yi birbirine denk olarak ele almıştın bundan sonra geçen zaman diliminde wb ne olduda garp ve rogera senin söylemine göre uçurum farkı attı mesela ?

amiral statları ne abi mesela roger ve garpın clashını gördün amiral lvl etmez dedin nerden bu kanıya vardın bunu geçtim tanrı vadisinde wb ve roger clash attı ortaya yaşlı garp ve kuzanınkine yakın bir patlama çıktı bunlara neden amiral lvl diyorsun oluşturduğu yıkıma veya etkileri ele alarakmı konuşuyosun sadece onu soruyorum çünkü diğer türlü og amirallerine doğrudan bi ölçek sunamazsın tanrı vadisi zamanı garp-roger-wb için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık