Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

Aynen gördüğü onca şeye o rağmen o güçle hiçbir sorumluluk almayıp umrumda değil diyip evcilik oynayan WB fanı olalım di mi senin gibi.
Hiçbir sorumluluk almayıp mı ? Adamın yetim büyüdüğü adaya bile ölünceye kadar baktığı bliniyor, 10larca adayı korudu kolladı sırtına adalet pelerini geçirmeden üstelik.

40 yıl hayaline kavuşup yaşamış çar bir de hırslı olsa seninkilere nal toplatır, adam hala meyvesini bile kullanmıyor xD

Hiçbir sorumluluk almayıp mı ? Adamın yetim büyüdüğü adaya bile ölünceye kadar baktığı bliniyor, 10larca adayı korudu kolladı sırtına adalet pelerini geçirmeden üstelik.

40 yıl hayaline kavuşup yaşamış çar bir de hırslı olsa seninkilere nal toplatır, adam hala meyvesini bile kullanmıyor xD
5 şehrin bir sürü limanın bir ülkenin yok edilerek toplandığı söylenen paralar. Marco bile kirli paralarını oraya aktardı kirli işler yaptı felan diyordu.

Harbi sen okuduklarını anlamıyorsun xD

Kirli para ne bunun yanında demişim bana attığın sayfaya bak.
Kirli para derken boklu paradan bahsetmiyor. Nasıl kazanıldığı belli. WB başka masumlardan çalmış bu parayı. 1 Ülke 5 Şehir yıkmış bir sürü liman. Kutsal Ejderleri iyi diye savunan yok. Ama onların yaptığı her şey Garp'a yazıyorsa Big Mom ve Kaido'nun (eski iş arkadaşları) yaptığı her şeyden de o zaman WB'yi sorumlu tutalım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık