D., Davy'yiShanks'ın annesinin D.lerin olduğu bir adadan gelmesi onun da D. olma ihtimalini sinir bozucu bir şekilde arttırdı. Şahsen ben herkesin birinin oğlu/torunu veya D. çıkmasını istemiyorum.
Kaido harbi harbi tek başına alır hepsini.Sizce wano ittifakına karşı rox olmadan rox korsanları savaşırsa kim kazanır?
1-kaido(wano)
2-linlin(wano)
3-king-quen-jack
4-smoothıe-oven-ulti-perospero
5-pageone-sasaki-black maria
Bunlara karşı
(Tanrı vadisi halleri)
1-beyazsakal
2-shiki-kyou
3-linlin-kaido
4-kaptan jhon-kedi balıkadam
5-stussy-glorıosa-gillbuster-ganzui
Şahsi fikrim beyazsakal kaidoyu alır
Shiki bigmomu alır
Linlin-kaido tanrı vadisi halleri kaidonun as üçlüsünü yener
Kyou tek başına smoothıe-oven-ulti-perosporoyu yener
Kaptan jhon pageone-sasaki-black mariayı tek alır
Alamasalar ekstra barbel-gilbuster-glorıosa-stussy boşta.
Rox ekibi xebecsiz bile wano ittifakından çokdaha güçlü bence.
Karanlık olması çok olası. Çünkü 2 meyve yemek istiyorsa biri mutlaka karanlık olmalı. Belki kombo gibi bir şeydir birbirini tamamlayıcı meyveler. Biri karanlık değilse 2. meyveyi ne yapacak zaten?Babasını falan tanıyor olabilir ölmeden önce en azından. Öyle bir durum varsa bu tercihi yapması olası olabilir. Hatta ben Xebec'in istediği iki meyveden birinin Karanlık Meyvesi olduğunu ve Teach'in bu yüzden o meyvenin peşine düştüğünü düşünüyorum.
Bro bu konunun yerinin buranın konusu olduğunu düşünmüyorumda yine de sen bilirsinSizce wano ittifakına karşı rox olmadan rox korsanları savaşırsa kim kazanır?
1-kaido(wano)
2-linlin(wano)
3-king-quen-jack
4-smoothıe-oven-ulti-perospero
5-pageone-sasaki-black maria
Bunlara karşı
(Tanrı vadisi halleri)
1-beyazsakal
2-shiki-kyou
3-linlin-kaido
4-kaptan jhon-kedi balıkadam
5-stussy-glorıosa-gillbuster-ganzui
Şahsi fikrim beyazsakal kaidoyu alır
Shiki bigmomu alır
Linlin-kaido tanrı vadisi halleri kaidonun as üçlüsünü yener
Kyou tek başına smoothıe-oven-ulti-perosporoyu yener
Kaptan jhon pageone-sasaki-black mariayı tek alır
Alamasalar ekstra barbel-gilbuster-glorıosa-stussy boşta.
Rox ekibi xebecsiz bile wano ittifakından çokdaha güçlü bence.
Karanlik meyvesinin diger meyveyi absorbe ettigini soyluyorlardi yani normalde iki meyve yersen patlarsin ama once karanlik meyveyi yersen diger yedigin meyvenin gucunu iceride saklayabilirsin o yuzden onemliydi karanlik meyvesiKaranlık olması çok olası. Çünkü 2 meyve yemek istiyorsa biri mutlaka karanlık olmalı. Belki kombo gibi bir şeydir birbirini tamamlayıcı meyveler. Biri karanlık değilse 2. meyveyi ne yapacak zaten?
Yıllar önce bunun teorisini yazmıştım. Hala duruyor mu bir bakmak lazımKaranlik meyvesinin diger meyveyi absorbe ettigini soyluyorlardi yani normalde iki meyve yersen patlarsin ama once karanlik meyveyi yersen diger yedigin meyvenin gucunu iceride saklayabilirsin o yuzden onemliydi karanlik meyvesi
Bu teori ozunde cok mantikli ama Oda abimiz Davy D. klanini araya sokunca mutlaka onunla alakali cikarYıllar önce bunun teorisini yazmıştım. Hala duruyor mu bir bakmak lazım