Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

Sen sen degilsin gibi geliyor, ne bileyim. Öyle herkesi takip eden biri değilim ama eski hesaplarin yorum tarzi ayni gibi hep, kendi öznellerinde. Sen ise mesafeli üstsel yazım şeklinden, alaycı yakınsal bir tarza dönüş var. Ne bileyim biraz farkli gelmeye başladı yorumlarin. ( Orta yaş sendromu diyecem bende genc degilim :oleyo2: , işim hep insanlarla diyolok uzerine ister istemez meslek hastaliği oluyor konuşmaları takip etmek :gamyon:). Olumlu veya olumsuz anlamda sorgulayici bir yorum olarak algilama. Sadece meraktan sordum :fool:
Benim mesajlarım her zaman böyleydi. Geyik yaptığım da çok olmuştur. Bilen bilir.

Bu forumda, yönetim tarafının adaletli davranmadığını düşünen bir kesim, başka bir forum sitesi açtı.

Ve çoğu kişiye tek tek mesaj attılar. Bana da attılar da ben o tarz davranışları sevmediğim için bakmadım bile.

Smoker da biraz daha rekabeti hissetmiş olmalı ki tarzını biraz değiştirdi. Eskiden bu kadar mesaj da atmazdı şu an neredeyse her sayfada 2-3 mesajı var.

Bu benim düşüncem tabi.
Rekabet gibi bir durum yok. Kendileri böyle bir tercih yapmış, kendilerini ilgilendirir. Yeni bir yer açıldı diye daha çok mesaj da atmıyorum. Bölümler konuşulmaya değer olduğu için yazıyorum, diğer konularda halen pek mesajım yok zaten (dizi vs. hariç).

Ben de öyle düşünüyorum. Ama bu durumda Teach'in onu saklaması lazım yani bilmiyorum... Wb'nin gemisine binmesi falan 5 yaşındaki çocuk için çok zekice şeylerdi :S Birinin demesi lazım...
Babasını falan tanıyor olabilir ölmeden önce en azından. Öyle bir durum varsa bu tercihi yapması olası olabilir. Hatta ben Xebec'in istediği iki meyveden birinin Karanlık Meyvesi olduğunu ve Teach'in bu yüzden o meyvenin peşine düştüğünü düşünüyorum.

Babasını falan tanıyor olabilir ölmeden önce en azından. Öyle bir durum varsa bu tercihi yapması olası olabilir. Hatta ben Xebec'in istediği iki meyveden birinin Karanlık Meyvesi olduğunu ve Teach'in bu yüzden o meyvenin peşine düştüğünü düşünüyorum.
Yanlis hatirlamiyorsam bir yerde Teach’in tanri vadisinde olaylari kavrayabildigini, denilenleri anladigini soyluyordu muhtemelen soy faktorune bagli olarak hatirliyordur cogu seyi

Sizce wano ittifakına karşı rox olmadan rox korsanları savaşırsa kim kazanır?

1-kaido(wano)
2-linlin(wano)
3-king-quen-jack
4-smoothıe-oven-ulti-perospero
5-pageone-sasaki-black maria

Bunlara karşı
(Tanrı vadisi halleri)

1-beyazsakal
2-shiki-kyou
3-linlin-kaido
4-kaptan jhon-kedi balıkadam
5-stussy-glorıosa-gillbuster-ganzui

Şahsi fikrim beyazsakal kaidoyu alır
Shiki bigmomu alır
Linlin-kaido tanrı vadisi halleri kaidonun as üçlüsünü yener

Kyou tek başına smoothıe-oven-ulti-perosporoyu yener

Kaptan jhon pageone-sasaki-black mariayı tek alır

Alamasalar ekstra barbel-gilbuster-glorıosa-stussy boşta.

Rox ekibi xebecsiz bile wano ittifakından çokdaha güçlü bence.

Sizce wano ittifakına karşı rox olmadan rox korsanları savaşırsa kim kazanır?

1-kaido(wano)
2-linlin(wano)
3-king-quen-jack
4-smoothıe-oven-ulti-perospero
5-pageone-sasaki-black maria

Bunlara karşı
(Tanrı vadisi halleri)

1-beyazsakal
2-shiki-kyou
3-linlin-kaido
4-kaptan jhon-kedi balıkadam
5-stussy-glorıosa-gillbuster-ganzui

Şahsi fikrim beyazsakal kaidoyu alır
Shiki bigmomu alır
Linlin-kaido tanrı vadisi halleri kaidonun as üçlüsünü yener

Kyou tek başına smoothıe-oven-ulti-perosporoyu yener

Kaptan jhon pageone-sasaki-black mariayı tek alır

Alamasalar ekstra barbel-gilbuster-glorıosa-stussy boşta.

Rox ekibi xebecsiz bile wano ittifakından çokdaha güçlü bence.
Kaidou hepsini alir :)))

Kaido beyazsakalın getir götürünü yapıyor şeytan meyvesi ve acocu yerinde genç bir beyazsakaldan bahsediyoruz.
Valla o isin esprisi :) Beyazsakal’in da ne oldugu belli degil Oda bu seride ilk zamanlarda verilen unvanlara cok onem veriyordu Korsanlar Krali, Dunyanin En Guclu Adami, Seytan Cocuk vesaire sonra haki mevzusu cikti haki mevzusundan sonra Kral Haki’nin kullanimi daha sonra isin icine meyvelerin evrimlesmesi girdi. Sirada da tum insanlar maymuna geri donecek gibi hissediyorum:)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık