Haklısın hocam Xebec boşuna Garp için ondan çok iyi korsan olurdu diye bahsetmiyor. kendisi hakkında detaylara hakim.-Galaxsy impactin çokdaha minimal boyutta isimsiz bir saldırısını kullanıyor göz kararı bi hesap yaparsam saldırının etkilediği alan diklemesine 8 genişlemesine 10 metre gibi duruyor galaxsy saldırısının etkilediği alan ise 100lerce metre gibi bişiydi tahminen.
-bu yumruk muhtemelen garpın dövüşürken kullandığı en zayıf temel isimsiz saldırılarından birisi eğer galaxsy impact kullansaydı muhtemelen yonko üçlüsü kan kusuyordu bu bölüm.
- roger ile çatışma sebebi yollarının üstünde olmasından kaynaklı olabilir ama garpla çatışmama sebepleri direkt olarak 3v1 bile olsa bu adamın kendilerini zorlayacağını düşünmeleri olduğunu düşünüyorum.
-birde farkındaysan korsanlar için garp daha büyük bir korku unsuru bigmomun garpın şeytana benzeyen halini görünce attığı bakışa bakarsak korktuğu açık ve burdaki bigmomun wanodaki bigmomdan daha güçlü olduğunu düşünüyorum çünkü wanodaki 68 yaşında yaşlıyken burdaki bigmom daha dinç ve herşeyine sahip.
Hocam benim anlamadığım oda gözümüze Garpı durmadan soktuğu halde neden bu kadar küçümseniyor.Garp'ın büyüklüğü falan boş hikaye. Ancak yazılanı değil de aklınızdaki hikayeyi okursanız Garp'ın büyüklüğü sonucuna ulaşabilirsiniz.
Yazılan ne; Garp'la savaşmak için zaman yok.
Bu ibare doğru mu; Doğru, biraz gecikti diye Kuma yedi meyveyi, biraz geciktiler + Roger blokladı diye Ray kaptı Shakkyi.
Kimsenin derdi amaçsız yere Garp'la savaşmak değil.
Kaido kaçarken dövüşelim diyor zaten bu da hikayenizi boşa düşüren bir diğer detay.
Kaido'nun ağzından 1 kere bile Garp lafı çıkmıyor.
Hatta kendisiyle DÖVÜŞEBİLECEKLER LİSTESİNE bile almıyor Garp'ı
1- Garp'ın saldırıyı tankladığı yok, muhtemelen b haki bariyeriyle veya karşı atakla blokluyor, ateşe bakarsanız Garp'a gelmeden yokolduğunu görürsünüz
2- Rogerla vs atmak için zaman var nerde geçiyor.
Roger WB'yi durdurmak için WB'nin önüne atlayıp perdeliyor, Ray de gidip Shakkyi kurtarıyor.
Amaç Shakkyı ilk kurtarmak. Harita bile çizmişler Xebec tayfası aşağıdan Roger tayfası yukarıdan ortaya ulaşmaya çalışıyor. Kimsenin derdi Garp'la vs atmak değil.
40 yaş Garp bariz şekilde 78 yaş Garp'tan zayıf. Hem hız yönünden gem güç yönünden. Çok açık yani. Galaksy yapabilse yapamadığı için toz kaldırıyor anca![]()
Detayli spoilere ve raw resimlerine baktim dedigin hicbir durum yasanmiyor. Hatta detayli spoilerde soyle diyor;Denizcilere saldırdıkları ve korsan oldukları için olmasın
Bölüm içinde bigmom ve kaidonun akıttığı ecel terlerine birazdaha yakından bakmanıda tavsiye ederim.
Garpın güçlü olmasının sebebi kendisini ömrü boyunca eğitmesi ve suçlulara karşı güçlü kalması bu gücün herhangibi soy,ırk veya şeytan meyvesinden bağımsız olduğunu yazarın gözümüze soktuğunu düşünüyorum.
Dostum cevap verdiğin arkadaş garpı haterlamak için forma giren %80 yazısında garpı gömmek için yedi takla atan birisi her garp hakkında iyibir haber geldiğinde şaşmaz bu durum.Hocam benim anlamadığım oda gözümüze Garpı durmadan soktuğu halde neden bu kadar küçümseniyor.
Bu Xebec, Roger, Whitebeard vs herkesle korkusuzca yüzleşebilecek bir adam.
Tam olarak herkes kendisinden nasıl bir olay bekliyor.
Adam birşey yapsa suç, yapmasa suç sorarlar adama ozaman bu adamın amacı nedir diye.
Bir önceki bölüme bakarsan rox ekibi denizcileri biçiyor garpta askerlerimi biçmenizi izlemeyeceğim diye giriyor adaya ve söylediğim gibi bu adamlar korsan suçlu garpta denizci/polis napmasını bekliyosunuz wb ye git reis ben görmezden gelicemmi demeli.Detayli spoilere ve raw resimlerine baktim dedigin hicbir durum yasanmiyor. Hatta detayli spoilerde soyle diyor;
Suddenly, many pirates from Hachinosu encircled them. That pirates turned on the “Rocks Pirates” instead of trying to find Shakky because they thought they will make a huge name if defeated them. But Whitebeard, Shiki, Big Mom and Kaidou attacked them together in an EPIC double page.
Denizcilerle alakasi bile yok Rockslarin. Amaclari hainleri temizlemek. Imkanlar dogrultusunda Shakky’i kurtarmak. Firsat olursa da hazine Ayriyeten sunu da yazmis;
- Garp noticed the “big shots” are near him so he went to “catch” them. Garp punched the ground while Whitebeard, Big Mom and Kaidou dodged the attack. Kaidou wanted to fight Garp but Big Mom and Whitebeard didn't want to drag things out so they run away.
Son kismi senin icin Turkce’ye cevireyim mi?
One-Punch Man okumuyoruz, söylediğin şey imkansız bence. JoyBoy, Nika olmasına rağmen zamanında yenilmiş; şimdi Monkey D. + Nika kombosu ortalığı dağıtacak işte onun yatırımı bu bence. Eğitim ile Haki çok üst düzey bir seviyeye çıkarılabilirsa onu bilmem ama düz bir insanın sadece eğitim ile zirve isimlere soğuk terler döktürmesi bence pek olası değil. Monkey D.ler Antik Dev melezi çıkarsa saçma sapan fiziksel güçleri falan açıklığa kavuşur; zaten Garp ve Luffy'nin zeka seviyesi devlerde olduğu gibi Yaş/3 kadar.Garpın güçlü olmasının sebebi kendisini ömrü boyunca eğitmesi ve suçlulara karşı güçlü kalması bu gücün herhangibi soy,ırk veya şeytan meyvesinden bağımsız olduğunu yazarın gözümüze soktuğunu düşünüyorum.
yazılanı değil de aklınızdaki hikayeyi okursanız