Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
Son birkaç bölümdeki Dragon'u gördükten sonra Garp'ı savunmak gerçekten inanılır gibi değil. Böyle biriymiş, yapacak bir şey yok deyin geçin. Seviyorsunuz diye sabah akşam Garp'ı aklamaya çalışmak zorlamadan başka bir şey değil. Karakter ya da eylemleri kötü olabilir. Bu dünyanın sonu değil. Örneğin fazlasıyla Griffith fanı var ama Griffith savunan yok, savunanlar da trollüne savunuyor. Durum böyle işte, Garp da öyle artık. Dilsiz şeytan.

Roger'ı ararken onları buldu.Kendisi korsan avladığı için direk onlara saldırdı.Elbette biliyorum Garp hater'ı olduğun için Garp'ı eziklemeye çalışıyorsun.Orada Oda'ya sormak gerekiyor Garp'a değil.
Garp haterımış. Mal bir karakter olduğu için sevmiyoruz Garp’ı. Ben hater olduğum için değil Garpa mal demiyorum, Garp mal olduğu için ben haterim. Düzgün bir karakter olsaydı da eleştirmeseydik.

Bu seri de önemli karakterlerin hepsi ben merkezli bencil , (Dragon,Koby,Kuma, ayrı tutuyorum.), Smoker goygoyu çürüyünce, karakter meselesi kaldı, burada da WB ile kiyasliyorlar. İşin enteresan yanı, WB nin tabusu ve kırmızı çizgisi aile iken, BB Thatch i paket etti. Ace kendi iradesi ile hareket ettigin de engellemek istedi, Oden meselesi de benzeridir, Oden Rogerla beraber giderken, aç kalmasın diye erzaklari veren WB, Odenin ölümü sonrası, çoluk çocuğu napar bile derdinde olmadı, orada bile Ace i durdurdu. "D" nin sirlari ogrendiginde bile ilgilenmedigini söyledi. Şimdi bu noktadan baktigimiz da, Garp'ın eleştrilen noktaları WB de de mevcut, bana kalsa WB on numara karatker. Ama ısrarla Garp konusunda "cımbızlama" yapılıyor. GV deki npc köleler ve katliam zirvedekilerin hiçbirinin umrunda değildir.

Artık şunu anlamak lazım zirvelerin hepsi kusurlu ve ben merkezli, kimi deniz de özgür ve aileyi arar takılır. Kimi korsan avlar özgür takılır. Herkesin kendi adaleti.
Oden konusundaki suç tamamen Oden'de.5 yıl dans etceğine yardım isteseydi Wb'den.Wb Oden'in ölümünü yıllar sonra öğreniyor.Marco zaten diyor sayısız kez düşündük ama pek çok zayiat vereceğimiz kesindi.Wb saldırıp yense bile pek çok adamı gidecekti.Onları da hükümet halledip Wano ülkesini dünya hükümeti altına girecekti.Wb riske girmek istemedi.

Bu seri de önemli karakterlerin hepsi ben merkezli bencil , (Dragon,Koby,Kuma, ayrı tutuyorum.), Smoker goygoyu çürüyünce, karakter meselesi kaldı, burada da WB ile kiyasliyorlar. İşin enteresan yanı, WB nin tabusu ve kırmızı çizgisi aile iken, BB Thatch i paket etti. Ace kendi iradesi ile hareket ettigin de engellemek istedi, Oden meselesi de benzeridir, Oden Rogerla beraber giderken, aç kalmasın diye erzaklari veren WB, Odenin ölümü sonrası, çoluk çocuğu napar bile derdinde olmadı, orada bile Ace i durdurdu. "D" nin sirlari ogrendiginde bile ilgilenmedigini söyledi. Şimdi bu noktadan baktigimiz da, Garp'ın eleştrilen noktaları WB de de mevcut, bana kalsa WB on numara karatker. Ama ısrarla Garp konusunda "cımbızlama" yapılıyor. GV deki npc köleler ve katliam zirvedekilerin hiçbirinin umrunda değildir.

Artık şunu anlamak lazım zirvelerin hepsi kusurlu ve ben merkezli, kimi deniz de özgür ve aileyi arar takılır. Kimi korsan avlar özgür takılır. Herkesin kendi adaleti.
WB ölürken umrumda değil dedi. Karakterin fanları havaya uçtu oh ne kadar da cool biri kyaaa WB sama diye.

garpın gücünü küçümseyenlerin favorilerinin garpı görünce topuklaması gerçeği hiçbi zaman değişmeyecek :hhh:

@Alpamis @Monkey D Garp

kimsenin hakkını yemiyim o panelde uğraşmak istemeyen birisi varsa oda beyazsakaldır ama kaido ve linlinin terlemesi herşeyi belli ediyor zamanında akainu shanksı gördü terledi diye akainu korkak diyen arkadaşlar bu konuda hemfikir olmalı bence benimle bm ve kaido için.

beyazsakal korkmuyor ama şöyle bi arıza var garp bu adamın eşiti ise hatta bazıları wb yi daha güçlü görüyor yanında meyvesi hakisi tam takır linlin ve gençte olsa canavar olarak görülen bir kaido varken bu adam garpı görüp o şekil koşuyorsa kimse kusura bakmasın beyazsakalın garpa karşı üstün olduğu bi çıkarım bu zaman diliminde daha yapılamaz 3v1 senaryo bak law kid gibi 2 sağkol adam yonkou lvl bigmomu deviriyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık