Yanmış yanmayI engelleyememiş felan hep işi sürüncümede bırakmak. Big Mom Garp'a saldırmış. Garp atağa çöp muamelesi çekmiş. Bu yeterli değil diyip bu kadarcık ateşle en yumuşak eti (prime lib) bile pişirmeye yetmez diyerek laf çakıyor. Big Mom'da what the fuck oluyor. Verilmeye çalışılan mesaj belli. Sen ise bu sahneyi nasıl olur da değersizleştirebilirim Garp adına kötüleştirebilirim onun ince hesaplarını yapmaya uğraşıyorsun.Hala boş yorum atmaya devam ediyorsun
Ben ne anlatıyorum, Garp saldırıyı bloklamış + kendi bedenine haki basmış + ona rağmen kısmen de olsa yanmış/yanmayı tamamen engelleyememiş.
Senin iddian ne, BM gibi saldırının ortasında kalmış da bir şey olmamış.Bak bakayım BM sahnesiyle aynı mı
BM Garp'ın yediğinden yüzlerce kat daha büyük bir saldırıyı direkt vücuduna yiyor ve vücudundan 1 tane siyah haki yıldırımı çıkmıyor.
![]()
![]()
Öyle salladığınız gibi Garp saldırının tamamını üstüne aldı bir şey olmadı gibi bir hikaye yok.
1- Garp'ın da sırtında palto var
2- BMnin bir elinde bulut bir elinde ateş var, aşağıdaki BM olsa onun ellerini de göstermesi gerekirdi.
3- Garp dediğin karalamanın Garp olduğuna dair hiçbir işaret yok, aksine o karalama arkasındaki dumanla birleşiyor, altında parçalanan taşlar geçiyor vs.
4- Garp ve BM arasındaki mesafe o kadar yakın değil.
5- Üst panelde BM havaya zıplamışken, alt paneldekinin ayağı yere değiyor.
6- Üst panelde BM yukarıdan aşağıya saldırı atıyor, saldırının boyutu mantıken daralarak ilerlemek zorunda. O yüzden alt paneldeki BM olamaz
Özetle, orta panelin gösterim açısının üst panelin 90 derece sağa çevrimi olduğunu düşünüyorum. Yani BM solda kalıp yukardan atış yapıyor, sağdaki Garp da engellemeye çalışıyor.

Sahnede deliler gibi kaçan 3 tane tavuk görüyoruz.
Sade boş laf ve bahanesiniz.

Son düzenleme: