Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.7%
  • Kötü

Kullanılan: 5 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    93
Şu sahneden sonra anlaşıldı ki Chinjao'nun potansiyeli > Kaidoı BM WB. Bu adam Garp'tan kaçmadı.
Max Garp fanı @Reiper Bunları görünce neden Garp fanı olduklarını daha iyi anlıyorum. Bu yorumlar ve düşünceler Garp fanı olmaya layık, Garp kadar kalitesiz ve boş yorumlar…

Şu mesaj ve tepkiler tarihe geçsin diye ss aldım, bu mesaja sabitleyecem. Üstüne yerimi ekleyip arada sırada dönüp huzursuz ve mutsuz olduğum günlerde bakıp kahkahayla gülecem, böyle mesajlar nadir bulunur, kaybetmemek lazım…

Ciddi kapışma olsa Rocks korsanları, Roger korsanlarını ve garp'ı tutardı. Amaç kurtarıp topuklamak olduğundan o kaçtı o kovaladıgibi yada güç kıyaslaması yapmak mantıklı değil.

Sıra rocks'a geldi. Wb şövalyeyi eziyor, reyleigh vuruyor. Elbaf'ta gaban da rahat yenmişti. Hasar olayına çok güvendikleri den belki bu kadar zayıflar. Rocks'un karşısına çıksalarda durdurabileceklerini sanmam. Diğer taraftan Rocks ile garp ve Roger nasıl karşı karşıya geldi o da ayrı mesele. Birkaç bölüme olaylar netleşir. Tahmin ama Rocks şövalyelere saldırır, şövalyeler durduramaz, IMU gunko'ya yaptığı gibi garling veya başkasının bedenine girer. Doryy ve broggy'e yaptığı gibi kontrol altına alır. Etrafa veya korsanlara zarar vereyim derken Roger ve garp ikilisi ile bir şekilde karşı karşıya gelir. Hasar olayı muamma, belki biliyorlar yada öğrenicekler, sonucunda bu şekilde rocks yenilir. Yenilgisine göre hasar olayının hasıl olduğunuda anlamış oluruz. Gaban ve diğerlerinin kapışmalarıda öğretici olucaktır.

Bu arada Dragon'un baba demesi garip oldu. En azından vicdanı var. Denizcilerinde amiraller dahil tüm çöplerin temizlenmesinin gerekliliği bir kez daha vurgulanmış oldu.

Max Garp fanı @Reiper Bunları görünce neden Garp fanı olduklarını daha iyi anlıyorum. Bu yorumlar ve düşünceler Garp fanı olmaya layık, Garp kadar kalitesiz ve boş yorumlar…

Şu mesaj ve tepkiler tarihe geçsin diye ss aldım, bu mesaja sabitleyecem. Üstüne yerimi ekleyip arada sırada dönüp huzursuz ve mutsuz olduğum günlerde bakıp kahkahayla gülecem, böyle mesajlar nadir bulunur, kaybetmemek lazım…

Sakin ol. Yorum canını sıkmış anlaşılan.

Saldırı patlıyor çarpışmadan sonra.

Saldırının içine giriyor yani anlayacağın. Saldırının etkisi alıyor yani yinr anlayacağın şekilde.

Buradaki sahnede üstünden dumanlar cikiyor. Patlama zaten çok büyük. Adanın bir tarafindaki İvabkov farkediyor ne oluyor diyor.

Duygularını karıştırma burada objektif bir şey tartısamıyoruz sizle.

Garp'ın üstünden dumanlar çıkıyor. Körlük varsa bir göz doktoru öneririm.
Körlük bende degil kardeşim sizin gibi Monkeyfanlarda.

Hala attiğim sahneyi yorumlayamiyorsun, hiçbir cevabin yok. Transit geçip bir sonraki sahneyi yorumlamaya çalışıyorsun ki ben onun da cevabini verdim.zaten.

Tekrar tekrar yazabilirim sorun yok

Lazer misali dümdüz giden saldiri duvara çarpar gibi sekiyor mu sekmiyor mu cevabin var mi yok.

Shanksın 1 e 1 benzer sahnesini atmistim.zaten amirallerinkini de bulalim.hemen

Ölçeğı 10.000de 1 olarak alırsan bal gibi de aynı sahne

Bir sonraki sahnede Garptan duman çıkması hakisinin yetersizliğiyle ilgili bir şey. Saldiriyi blokladigi halde tamamini engelleyememiş ve yanmış, duman çıkıyor ayni zamanda b haki yildirimlari da cikiyor, muhtemelen hasari azaltmak için saldiriyi bloklarken bir yandan da tüm vücüduna haki basmak zorunda kalmis buna ragmen yanmayi tamamen engelleyememis

Körlük bende degil kardeşim sizin gibi Monkeyfanlarda.

Hala attiğim sahneyi yorumlayamiyorsun, hiçbir cevabin yok. Transit geçip bir sonraki sahneyi yorumlamaya çalışıyorsun ki ben onun da cevabini verdim.zaten.

Tekrar tekrar yazabilirim sorun yok

Lazer misali dümdüz giden saldiri duvara çarpar gibi sekiyor mu sekmiyor mu cevabin var mi yok.

Shanksın 1 e 1 benzer sahnesini atmistim.zaten amirallerinkini de bulalim.hemen

Ölçeğı 10.000de 1 olarak alırsan bal gibi de aynı sahne

Bir sonraki sahnede Garptan duman çıkması hakisinin yetersizliğiyle ilgili bir şey. Saldiriyi blokladigi halde tamamini engelleyememiş ve yanmış, duman çıkıyor ayni zamanda b haki yildirimlari da cikiyor, muhtemelen hasari azaltmak için saldiriyi bloklarken bir yandan da tüm vücüduna haki basmak zorunda kalmis buna ragmen yanmayi tamamen engelleyememis
Bu kısım ne denli yanlı baktığının göstergesi işte.:D Eninde sonunda istemeyerek dediğimize de geldin. Sabahtan beri tartışılan saldırıy aldı mı almadı mı? Patlamaya ateşe maruz kaldı mı kalmadı mı? Saldırya maruz kalmış ateşin patlamanın ortasında kalmış. Ama adama hiçbir şey olmamış. Üstüne Big Mom'a bu kadarcık ateş yeterli değil demiş.

Gerisi teferruat. Senin haterlığın.:D

Xebec'in , bu sayıda Kral olma amacini, ailesi için feda edeceği belli oldu gibi. Mirası BB ye aktarirsa Op meyvesi ile mantıklı olur.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık