Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 62 86.1%
  • Orta

Kullanılan: 8 11.1%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.8%

• Kullanılan toplam oy
    72
Oda bakalım shanks ve kardeşinin durumunu nasıl ayarlayak.Dragon shanks i sandığa hangi mantıkla koyacak.Roger in alacağını bilerekmi koydu yoksa rastgele roger in aldığı sandıklardan birindemi çıktı.ikiz kardeşinide sanırım yakalandığı için kaybetmiş oldu.Shanks ve kardeşinin hayatı cidden bıçak gibi kesilmiş burda.Yani shanks in yerine kardeşide olabilirdi.

Çocukları aldığı için mi?
Bu Dragon'un ekibinin yok edilmesi ile ilgili olarak aklıma gelen tek şey Egghead'de Saturn'ün adaya ayak basmasıyla aynı.
Saturn adaya ayak basarken "belli rütbenin altındakiler sakın göz teması kurmasın, ona bakmasın" tarzı bir söylem oldu.
Dragon'a ise halkı toplama emri geldiğinde av yapılacağından habersizdi, "sürekli niye toplayacağız ki?" tarzı sorular sordu.

Buradan aklıma gelen tek şey, av başladığında belli rütbenin altındaki herkesin adanın dışında, gemilerinde olması, eğer adada olanlar varsa av bitince onların ve ekibinin de imha edileceği yönünde. Önceki mesajları okumadım, belki böyle demişsindir. Sadece son mesajlardan durumu çözmeye çalıştım.

Tanrı Şövalyesi Nami.
Bu Kadın Naminin ninesi çıkar derdimde brook nami arasındaki olaylar yüzünden insest olayına sokmaz seriyi.Çünkü brook un kızı olma ihtimali var bu şövalyenin.kızı değilse evet ilk ihtimal neden olmasın.Naminin bu para hırsı vb kesinlikle genlerden geliyordur.

Bu Dragon'un ekibinin yok edilmesi ile ilgili olarak aklıma gelen tek şey Egghead'de Saturn'ün adaya ayak basmasıyla aynı.
Saturn adaya ayak basarken "belli rütbenin altındakiler sakın göz teması kurmasın, ona bakmasın" tarzı bir söylem oldu.
Dragon'a ise halkı toplama emri geldiğinde av yapılacağından habersizdi, "sürekli niye toplayacağız ki?" tarzı sorular sordu.

Buradan aklıma gelen tek şey, av başladığında belli rütbenin altındaki herkesin adanın dışında, gemilerinde olması, eğer adada olanlar varsa av bitince onların ve ekibinin de imha edileceği yönünde. Önceki mesajları okumadım, belki böyle demişsindir. Sadece son mesajlardan durumu çözmeye çalıştım.
Saturn'ün Çokbilmiş'te öyle bir şey demesi meyve gücünü kullandığı içindir diye düşündüm ben. Çünkü normal halini de bir sürü Denizci gördü, bir şey olmamıştı.

Bu dediğin mantılı olabilirdi, ama Dragon çocuklarla kaçaırken adada hala normal erler vardı. Garp geldiğinde yine görüyoruz bunları.

image_2025-09-13_160521162.png

Bu Kadın Naminin ninesi çıkar derdimde brook nami arasındaki olaylar yüzünden insest olayına sokmaz seriyi.Çünkü brook un kızı olma ihtimali var bu şövalyenin.kızı değilse evet ilk ihtimal neden olmasın.Naminin bu para hırsı vb kesinlikle genlerden geliyordur.
Manmayer Hanesi'ne mensupmuş Gunko, köklü bir aile anladığım kadarıyla. Gayrımeşru çocuk almazlar içlerine.

Oda Dragonu yedek sahada uzun zamandır tutuyordu.Artık ısındırıyor kaç bölümdür maça sokacak belli.Birazcık uzadı ama : ) Dragonu aktif olarak sanırım güncelde sonraki muhtemel en son arc da göreceğiz.Şaka maka Shanks de bile parmağı çıktı adamın.40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Adamın sesi soluğu çıkmıyor diyordukta seriyi baştan aşağı değiştiren ne hamleler yapmış vay arkadaş.Shanks i orda kurtarmasa Luffy nin hikayesi olmayacaktı.Kumayı kurtarmasa yine seri bütünüyle değişecekti.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık