İnsanlar kolay kolay tarayıcı değiştirmez. Burası reklamsız sanırım.Link de aynı reis, sanki p.rn sitesine girmişiz gibi her yerde hentai ve meme reklamları. Brave en garanti yöntem.
İnsanlar kolay kolay tarayıcı değiştirmez. Burası reklamsız sanırım.Link de aynı reis, sanki p.rn sitesine girmişiz gibi her yerde hentai ve meme reklamları. Brave en garanti yöntem.
Bunda reklam yok. Bu site iyiymiş.İnsanlar kolay kolay tarayıcı değiştirmez. Burası reklamsız sanırım.
One Piece Fans
onepiece-fans2.net
Ben yıllardır Sleipnir kullanıyorum, işimi görüyor böyle şeylerde.Bunda reklam yok. Bu site iyiymiş.
Ben şahsen Safari kullanıyorum ama reklamlı siteler olduğu zaman Brave’e geçiyorum.
Sağ üstteki bana erkek gibi geldi. Bir de Gunko'nun kollarını niye jiletli?Bu bölümden bazı kareler;
Oda’nın FB’de çizdiği kadın karakterler cidden kaliteli. Hem icraat yapıyorlar hem ayrı bir çekicilik ve karizmaya sahipler.
Sağ üsttekinin kadın olduğundan şüphem yok. Yüzüne bakarsan erkek sanabilirsin ama alt tarafı komple kadın. Gunko eldiven giymiş.Sağ üstteki bana erkek gibi geldi. Bir de Gunko'nun kollarını niye jiletli?
Eldiven işte o, buruşmuş.
Burada ne olduda düştü roger ben olayı çözemedim.Koskoca Roger'ı şu halde görmesek iyiydi. Her bölümde adamın karizması düşüyor, eksiye inecek yakında.
Ekli dosyayı görüntüle 1448