Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 60 85.7%
  • Orta

Kullanılan: 8 11.4%
  • Kötü

Kullanılan: 2 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    70
Şu kısmı tam olarak anlamlandıramadım. Birlikte adaya geldiği bölüğü idam edilmiş gibi konuşuyor Dragon. Alttaki paneldeki rütbeli denizci de "hepsi oradaydı değil mi" diye soruyor. Gene idam edilen denizcilerin oyunlar başladığı sırada adada olduğunu kastediyor. Bundan şunu çıkarıyorum. Satürn Egghead'e ayak basıp form değiştirdikten sonra denizcilere adadan ayrılmalarını, gemilere dönmelerini emretmişti. Kendisini gören denizcileri idam etmişti. Burada benzer bir şekilde, kutsal ejderlerin insan avını gerçekten titizlikle korunan bir sır olduğunu yaptıklarını gören denizcileri bile idam ettiklerini onaylıyor. Ancak Dragon'un panelinde tek bir denizci yok yerde yatan, sadece sırtında işaret olan köleler var. Ayrıca Dragon'un üstü gemide olmadığı için şaşkın, eğer bölüğündeki herkes idam edildiyse komutanı neden şaşırsın, diğerleri ile beraber idam edildiğini düşünmesi gerekmez mi?
Çevirirken bu kısmı ben de tam anlamadım. Tüm müfrezesi idam edilmiş ise, kendisinin de idam edilmesi gerekirdi. Muhtemelen bahsettiği olan Tanrı Vadisi'ne gelmeden önce yaşanmış bir şey, kendisi idam edilmemiş. Üstünün şaşırma nedeni de budur. Ben böyle yorumladım.

Garp gerçekten adam değil sanırım ya...
Garpı severim ama bu şerefsizler bunları yaparken hala korsanlarla savaşması...
Garpın beyni kuşa taksan ters uçar, oğlu dragon bile 10 saniyede anlamış bunların ne halt olduğunu safını belli etmiş.
Hadi Ace'i korumadı diyoruz çünkü değerlerine ters düşüyordu diyoruz yıllarca emek verdiği bir Deniz kuvvetleri var. Daha kariyerinin başlarında neredeyse bu pisliğe göz yumuyor. Bu Garpın eğer gelecek vadeden denizcileri kendine yetiştirmek gibi bir amacı yok ise beş para etmez adam gerçekten.

Çevirirken bu kısmı ben de tam anlamadım. Tüm müfrezesi idam edilmiş ise, kendisinin de idam edilmesi gerekirdi. Muhtemelen bahsettiği olan Tanrı Vadisi'ne gelmeden önce yaşanmış bir şey, kendisi idam edilmemiş. Üstünün şaşırma nedeni de budur. Ben böyle yorumladım.
Bu şekilde de Dragon'un neden o sahnede, müfrezesinde görünürde yerde yatan birileri olmadan aklına onların geldiğini sorgulatıyor. O kadar ölü köleyi gördükten sonra belkide anca ikna oldu dostlarının hepsinin öldüğüne.

Bu şekilde de Dragon'un neden o sahnede, müfrezesinde görünürde yerde yatan birileri olmadan aklına onların geldiğini sorgulatıyor. O kadar ölü köleyi gördükten sonra belkide anca ikna oldu dostlarının hepsinin öldüğüne.
Belki sonraki bölümde açıklanır. Resmi çeviriyi bekleyelim bakalım.

Bu bölümden çıkarımlarım:

CD'ler, "onlar da Korsan olmalı" diyerek Davy klanının tam tarihini bilmiyor gibi görünüyor; yani gerçekten korsan olup olmadıklarını bilmiyorlar.

Teach'in ölümünü dileyen onlarca Göksel'e dehşet içinde bakması akıl almaz bir şey.

Bu bölüm, iyi bir hikâye anlatımı tarzında son derece korkunçtu.

Görünüşe göre bu olayda iki rekabet var. Klan savaşı ve performansa dayalı kişisel oyun.

Dragonun dünyaya ve ÇG'ye dair karanlık ve stoacı bakış açısı giderek daha mantıklı hale geliyor. genç yaşta soykırıma tanık olmuş ve çenesini kapatıp itaat etmesi istenmiş.

Bu yeti Kutsal Şövalye çok dikkatimi çekti. puro içen ve uzun boynuzlu kadın da öyle.

Garpın gelişiyle bölüm atraksiyon, sevinç. şaşkınlık içinde güzel sonlanıyor.

Beğendim ve uzun zamandır anlatılmasını beklediğim olaydı. devamında neler olacak.

Seriyi çocuklar da okusun diye karakter öldürmeyen Oda'ya bak sen. Bildiğin önümüzde çoluk çocuk yaşlı demeden soykırım oluyor. Ama biz korsan temalı bir seri de ana karakterin kimseyi öldürmediği bir hikaye okuyoruz... Şu flashback seriden 10 kat daha güzel. Bunları gördükten sonra Luffy ve tayfası korsancılık oynayan çocuklar gibi geliyor. Big Mom'u ve Garp'ı bu şekil görünce Oda'nın bu karakteri aptalca harcamalarına üzülüyorum. En azından yaşlılık diye bir bahane var.

Oda'nın artık Dragon'u yavaş yavaş işlemesi de güzel.Dragon'un Garp'ın çocuğu olduğunu bence denizciler bilmiyor. Ve Dragon'u bence buradan Garp kurtaracak.

Tanrının Çeliği dedikleri olay acaba ne? Bence çoğunuzun farkettiği gibi çoğu tanrının şovalyeleri yaşlanıyor. Ama goroseiler ve Gunko gibi yaşlanmayanlar da var. Bence İmu güçlerini belli seviyelerde ve belli sayılarda verebiliyor. Düşük seviyedekiler sadece ölümsüzlük sahibi oluyorlar. Yüksek seviyeler, goreseiler gibi ölümsüzlük üstüne bir de özel güçler kazanıyorlar.

Ayrıca şu kapak hikayesi de umarım artık biter. Bunu ağır Yamato fanı olarak söylüyorum. +10 senedir güncel op takip ediyorum. Bu kadar uzun süren(Oda'nın son zamanlarda verdiği sık aralar ve sürekli gelen renkli sayfalar), bu kadar boş bir kapak hikayesi hiç olmamıştı.

Linki değiştirdim.
Link de aynı reis, sanki p.rn sitesine girmişiz gibi her yerde hentai ve meme reklamları. Brave en garanti yöntem.

Bu arada herkese öneririm, reklamı bol olan bir siteye giriyorsanız Brave kullanın. Örnek;

Brave’siz;
Linke tıklayınca gördüğünüz reklamlı site, resmi koymuyorum
Brave ile

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık