Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 107 84.9%
  • Orta

Kullanılan: 11 8.7%
  • Kötü

Kullanılan: 8 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    126
Vivre kartında Kral hakisi onaylı.Galaxy İmpact kral hakisi kaplaması bir vuruştu.Hakili kaplı elinde dolgun şekilde çizilmiş siyah yıldırımlar vardı.
Galaxy atakları B haki de olabilir, Kral Hakinin bariz göstergesi siyah yıldırımlar değil,

ilk bölümden beri gösterilen en bariz göstergesi ağzı köpuklu çöp bayiltmadir.

Bak Kral Haki kullanicilarina ;

---Luffy BAAda 50000 balikadam bayiltiyor, öncesinde IDde kurtlari falan bayiltiyor.

-- Ray müzayede evindekileri bayiltiyor

-- Shanks Kid korsanlarını bayiltiyor

-- Dof Smokerin ekibini bayiltiyor, öncesinde çocukken kendine saldiranlari bayiltiyor

-- Ace çöplüktekileri bayiltiyor

---BMnin çıglığı herkesi bayiltiyor

-- Katakuri kardeşini bayiltiyor

-- çinjao arenadakileri bayiltiyor

-- Mars salyangozlari bayiltiyor

-- Merkür denizcileri bayiltiyor

-- IM devleri bayiltiyor

-- JB denizcileri bayiltiyor

-- Kaido Luffyi bayiltiyor

Bak 13 kullanıcıda direkt ağzı köpüklü çöp bayiltma çizmis.

Daha sonraları yazar mangada bazi karakterler için Kral Hakisi var diye söyletiyor ama hiç göstermiyor Hancock ve Kid bunlara örnek

Sonrasında da yazar Kral Haki eklemeli saldiri uydurup bir de böyle anlatim gelistiriyor.

--WB
--Roger
--Gaban
--Yamato
--Oden
--Harald
--Xebec

Temassız Kral Haki kullanicilari olarak gösterilen karakterler.

Garp ve Sengoku ise zurnanın son deliğindeler.

Yukarıda saydiğim hiçbir şekilde kral haki gösterilmeyip kral haki kullandigi da söylenmeyen kişiler.

Aciklandiklari yer nere Vivrecard. :)

Açıkçası ben mangada görmek veya duymak istiyorum, en bariz göstergesi gibi çöp bayiltmalarini gormek istiyorum. Görene kadar da Garp ve Sengokuda Kral Haki olduğunu kabul etmeyeceğim :)

Güya Koca kasabayı yıkacak kadar siyah yıldırım çıkariyor, 1 tane çöp ağzı köpüklü bayilmiyor, yersen :)

Galaxy atakları B haki de olabilir, Kral Hakinin bariz göstergesi siyah yıldırımlar değil,

ilk bölümden beri gösterilen en bariz göstergesi ağzı köpuklu çöp bayiltmadir.

Bak Kral Haki kullanicilarina ;

---Luffy BAAda 50000 balikadam bayiltiyor, öncesinde IDde kurtlari falan bayiltiyor.

-- Ray müzayede evindekileri bayiltiyor

-- Shanks Kid korsanlarını bayiltiyor

-- Dof Smokerin ekibini bayiltiyor, öncesinde çocukken kendine saldiranlari bayiltiyor

-- Ace çöplüktekileri bayiltiyor

---BMnin çıglığı herkesi bayiltiyor

-- Katakuri kardeşini bayiltiyor

-- çinjao arenadakileri bayiltiyor

-- Mars salyangozlari bayiltiyor

-- Merkür denizcileri bayiltiyor

-- IM devleri bayiltiyor

-- JB denizcileri bayiltiyor

-- Kaido Luffyi bayiltiyor

Bak 13 kullanıcıda direkt ağzı köpüklü çöp bayiltma çizmis.

Daha sonraları yazar mangada bazi karakterler için Kral Hakisi var diye söyletiyor ama hiç göstermiyor Hancock ve Kid bunlara örnek

Sonrasında da yazar Kral Haki eklemeli saldiri uydurup bir de böyle anlatim gelistiriyor.

--WB
--Roger
--Gaban
--Yamato
--Oden
--Harald
--Xebec

Temassız Kral Haki kullanicilari olarak gösterilen karakterler.

Garp ve Sengoku ise zurnanın son deliğindeler.

Yukarıda saydiğim hiçbir şekilde kral haki gösterilmeyip kral haki kullandigi da söylenmeyen kişiler.

Aciklandiklari yer nere Vivrecard. :)

Açıkçası ben mangada görmek veya duymak istiyorum, en bariz göstergesi gibi çöp bayiltmalarini gormek istiyorum. Görene kadar da Garp ve Sengokuda Kral Haki olduğunu kabul etmeyeceğim :)

Güya Koca kasabayı yıkacak kadar siyah yıldırım çıkariyor, 1 tane çöp ağzı köpüklü bayilmiyor, yersen :)
Biz övemezdik Garp'ı bu kadar teşekkürler. Meyve yok, 12'den silah yok, Kral Haki yok... Roger ve Xebec ektedir.

Biz övemezdik Garp'ı bu kadar teşekkürler. Meyve yok, 12'den silah yok, Kral Haki yok... Roger ve Xebec ektedir.
Gai'nin OP şubesi işte.

Ben övülecek bir şey göremiyorum açıkçası. Aksine üzülüyorum Garp için.

Milletin çok kolay ulaştığı seviyelere gelebilmek için ömrünü vermek zorunda kalmış.

Kaidonun bir üflemeyle, WBnin bir el hareketiyle yıktığı bir dağı Garpın yıkabilmesi için yıllarca antrenman yapması gerekmiş.

Şuan bizim dünyasa yaşasa iş vermezler Garpa düşün çim biçme makinesiyle kolayca biçeceģin çimi Garp eliyle yoluyor.

Traktör icat edildi yani pamuğu elle toplamana gerek yok :)

Narutoda da var bu, Oroçi gece gündüz bilim kasar, Itachi gelip tek atar gider. Maharet uchihanin gözündedir Danzo reyiz uchihalarin gözlerini kendine monte ettirir vs.

Kestirme dururken uzun yoldan giden adamdir Garp, kulagını yakın eliyle tutmak yerine diģer eliyle tutmaya çalışır.

Bunun da takdir edilecek bir şey olmadığı kanaatindeyim.

Gai'nin OP şubesi işte.

Milletin çok kolay ulaştığı seviyelere gelebilmek için ömrünü vermek zorunda kalmış.

Kaidonun bir üflemeyle, WBnin bir el hareketiyle yıktığı bir dağı Garpın yıkabilmesi için yıllarca antrenman yapması gerekmiş.

Şuan bizim dünyasa yaşasa iş vermezler Garpa düşün çim biçme makinesiyle kolayca biçeceģin çimi Garp eliyle yoluyor.

Narutoda da var bu, Oroçi gece gündüz bilim kasar, Itachi gelip tek atar gider. Maharet uchihanin gözündedir Danzo reyiz uchihalarin gözlerini kendine monte ettirir vs.

Kestirme dururken uzun yoldan giden adamdir Garp, kulagını yakın eliyle tutmak yerine diģer eliyle tutmaya çalışır.

Zaraki Kenpachi'yi bilir misin? Dedemde avantaj veriyor işte, gücünü kısıyor ki rakipleri hemen kırılmasın; yoksa meyve yemek veya silah bulmak çerez zaten. Diyorum adam meyvesiz Nika.

Şimdi göreceğiz hee o meşhur sahne neden varmış gömlek üst baş yırtılmış kan revan içinde kalınmış meşhur panel... Acaba kimle kapıştı da askerler sonrasında başına toplanıp çoşuyorlar

Gai'nin OP şubesi işte.

Bence kral haki olmadan Roger ve Xebec’le dövüşemezdi bu adam. Yonko seviyesi ve üzeri mutlaka Kral Hakilidir. Dragon’da da bişey görmedik ama onda da çıkacak. Mihawk’ta da görmedik ama kesin vardır…

Şimdi göreceğiz hee o meşhur sahne neden varmış gömlek üst baş yırtılmış kan revan içinde kalınmış meşhur panel... Acaba kimle kapıştı da askerler sonrasında başına toplanıp çoşuyorlar
Dark Side Xebec %99 bence. Oda, alakasız bir şekilde Shamrock'ı geri çekip Elbaf'a Imu'yu getirdi ve onun tekniğini gösterdi bir anda; Xebec'in durumuna hazırlık yaptı muhtemelen. Çoğu kişi Sengoku'nun anlattıklarının retcon yediğini de düşünüyor zaten. Oda nasıl sıvayacak merak içerisindeyiz.

Diğer olasılık ise Xebec'te meyve olup olmadığı net değil, kırık bir meyve çıkar; Roger + Garp bile zor tutar o zaman başka bir hikaye görürüz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık