Annesi, karasakala nikayı anlatıyordur gece gündüz.
1-Lafı duysalarda bir şey yapamazlar.Nedenini biliyorsun.1- Şerefsiz derken Kutsal Ejderler bu lafı duyuyor mu, duymuyor.
2- Garp benzeri aykırı davranan herhangi bir denizcinin infaz edilme örneği var mı, yok.
3- Doğru, Roger oraya gitmese Katliama kulak tıkayıp mango-ananaslı smootysini içip güneşlenecekti.
Ama sanki Roger daha çok tırsmış gibi xdCiddileşmeden fazlası var. Nereden çıktı lan bu adam der gibi bakmış Xebec.
Garp, Fujitora, Coby, Smoker gibi iyi Denizciler olduğu sürece insanlar Denizcilere güvenmeye devam edecek.![]()
Ter bezi analizine göre Roger'da 2 damla ter varken Xebec'in teni kupkuru. Temiz Xebec > Roger çıkar buradanAma sanki Roger daha çok tırsmış gibi xd
Roger'ın arkasından geldiği için olduğunu düşünüyorum. Sırtı güvende hissetmemiş.Ama sanki Roger daha çok tırsmış gibi xd
Açık ve net soruyorum şuan ki seviyeleri için Xebec mi daha güçlü Roger mı ?Roger'ın arkasından geldiği için olduğunu düşünüyorum. Sırtı güvende hissetmemiş.![]()
Adamlar bir başka kutsal ejder olan Mjosgard'ı idam ettiler. Sence bir denizci koramirali bir tenrybitodan önemli mi onların gözünde?1-Lafı duysalarda bir şey yapamazlar.Nedenini biliyorsun.
2-Garp benzeri aykırı evet yok ama ilerde olacaktır.
3-Aga oradakilere karışsa oradaki katliamın sorumlusunu Garp diye yuttururlar.Şonuçta kendi yaptıkları pislikleri her zaman başkasına atarlar.