Koby, Kahraman ilan edildi, olayın asıl kahramanı luffy'di fill bölümde, dürüst karakter ama kahramanlığı tamamen saçma. Garp'ın Kahraman oluşuna bakalım nasılmış. Koby gibi çakma çıkmasında.
Konunun emirle ne alakası var.? Korsanlara karşı bir gram sempatisi olmayan Garp'ın mottosu her zaman Korsanlara karşı olmaktır. Garp'a göre Korsanlar kötüdür. Ne kadar aile olsa da Ace de korsandır. Aynı şeyi yapıyorsunuz. Aynen hocam 60 yıldır kimseyi dinlemiyordu. Dediki Ace idam etseler de emre uysaydım diyordu. Sürekli cımbızla çekilip Garp eleştiriliyor. Tekrar ediyorum Garp'ın geçmişini tam olarak bilmeden bu tarz eleştiriler mantıklı zemine oturmuyor. Motivasyonun da önemli noktalar neler bilmiyoruz.60 yıl boyunca dinlediği bir tane emir yok konu Ace olunca mı birden emir dinler olmuş bu garp denen kırma.
Ace'i kurtarmaya gelen bu korsanlara karşı savaşan adam hakkında ne düşünüyorsun peki usta? Yoksa düşünmemeye çalışıyorsun?Seni alıntılamadım zaten arkadaşın fikrini merak ettim.
Garp'ın dinlediği bir emir göster Ace olayından başka ?Konunun emirle ne alakası var.? Korsanlara karşı bir gram sempatisi olmayan Garp'ın mottosu her zaman Korsanlara karşı olmaktır. Garp'a göre Korsanlar kötüdür. Ne kadar aile olsa da Ace de korsandır. Aynı şeyi yapıyorsunuz. Aynen hocam 60 yıldır kimseyi dinlemiyordu. Dediki Ace idam etseler de emre uysaydım diyordu. Sürekli cımbızla çekilip Garp eleştiriliyor. Tekrar ediyorum Garp'ın geçmişini tam olarak bilmeden bu tarz eleştiriler mantıklı zemine oturmuyor. Motivasyonun da önemli noktalar neler bilmiyoruz.
Coby'nin Kahraman ilan edildiği Rocky Port(Kayalık limanı) olayıdır.Orada birçok sivil kurtarmıştır.Garp'ın kahramanlık olayı dönemin en TERÖRİST Grubu Rocks korsanlarını yendiği için.Koby, Kahraman ilan edildi, olayın asıl kahramanı luffy'di fill bölümde, dürüst karakter ama kahramanlığı tamamen saçma. Garp'ın Kahraman oluşuna bakalım nasılmış. Koby gibi çakma çıkmasında.
Luffy'i Sengokunun emri ile geri yakalamak istemesi. Kong'un Garp'ın gençlerle ilgilenmesini istemesi, Balıkadama gönderilmesi... Sorun burada işte hocam, gayet var emir de uyguluyor. Vurdum duymaz tavrını siz bir genel imaj olarak yerleştiriyorsunuz. Baktığımız da kaç yıllık seri Garp ı kaç defa gördük? Hikayesi Roger-Dragon-Ace-Luffy üzerinden çok az gösterildi. Kendi özelin de ne yaşadığını bilmiyoruz.Garp'ın dinlediği bir emir göster Ace olayından başka ?
Luffy'i yakalamadı zaten, Luffy'ler kaçtıktan sonra tekrar emir geldi.Luffy'i Sengokunun emri ile geri yakalamak istemesi. Kong'un Garp'ın gençlerle ilgilenmesini istemesi, Balıkadama gönderilmesi... Sorun burada işte hocam, gayet var emir de uyguluyor. Vurdum duymaz tavrını siz bir genel imaj olarak yerleştiriyorsunuz. Baktığımız da kaç yıllık seri Garp ı kaç defa gördük? Hikayesi Roger-Dragon-Ace-Luffy üzerinden çok az gösterildi. Kendi özelin de ne yaşadığını bilmiyoruz.
Zoro yu yetiştirip güçlendirmesi onu affettirir, kendisi adamdır.Ace'i kurtarmaya gelen bu korsanlara karşı savaşan adam hakkında ne düşünüyorsun peki usta? Yoksa düşünmemeye çalışıyorsun?
![]()
İte it diyorum işte, Garp da it, rütbeli denizci olarak attığın kişi de, aynı haltın farklı tonları sadece. Çeliştiğim bir yer varsa söyleyebilirsiniz ancak ben çelişkili ifademin olmadığını düşünüyorum.Garp masum insanları korumadı diye neler neler diyorsun. Bakıyoruz masum insanları korumaya çalışan adama da aynı şeyleri sayıyorsun. Demek ki senin sıkıntın Garp ya da x bir karakterle değil, komple oluşumla ilgili.
Bundan sonraki yorumlarında Garp özelinde değil, komple kurum üzerinden eleştiride bulunmanı rica edeceğim.
Çelişki ve tutarsızlık. O yüzden eleştirilerinizin bir önemi yok. Çünkü çifte standarta sahipsiniz.Zoro yu yetiştirip güçlendirmesi onu affettirir, kendisi adamdır.