Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Hükümet'e hizmet olarak Garp'ın Marco'yu engellemesini yumruklamaını örnek verdin. Ben de sana Mihawk'ın Luffy'i engellemesi kesmesini örnek verdim. Aralarında bir fark yok. Ama Mihawk'ın Hükümet'e çalıştığını söyleyemezsin. Çünkü fanısın.
Mihawk denizci değil, anlamanı bekleyerek yazmıyorum bu arada.

Xebec reis ailesi için gidiyor, bunu Harald ile konuşurken dile getiriyor. tayfasına söylemiyor sadece.
Dostum xebec Ailesi için gitmiş olsun Xebec denen adam masum köylü değilki liman yağmalayan korsanın teki suçlu yani garpta bi polis suçlu görünce napsın bu adam ?
Çünkü hiç bir şeye faydası yok, ifrit ediyor artık insanı iyice.
Faydası olması için xebece geç ağammı çekmeli aklına yatıyormu bu senaryo?

Mihawk denizci değil, anlamanı bekleyerek yazmıyorum bu arada.
Hep bahanesin. Her zamanki gibi patladığın için yine kendince bir çıkış bulmuşsun. Mihawk bu pisliklere hizmet etmiş oldu mu olmadı mı? Onu niye eleştirmiyorsun? Neden o sorumlu olmuyor çalıştığı kişilerin yaptığı zulümden? Onu neden bağlamıyor o insanların hali? Hem de onca gücüne rağmen? Onu bu insanlık sorumluluğundan kurtaran şey Denizci olmaması mı?

Sen hiçbir konuda tutarlı değilsin ki bu konuda da tutarlı olmanı bekleyeyim.:D

Hükümetin tasmalı piyonu olmayıp gidip emekli olması yeterlidir benim için.
Asker olup suçlularla savaşmak hükümetin tasmakı piyonu olmak demek değil bunu anlamak istemiyosunuz oda garpın hükümeti,kralları,kutsalları umursamadığını bize gösterdi zaten ahlak anlayışınında buna izin vermediği sahalarda aktif suçlu avlamak için koramiral rütbesinde kaldığını gösterdi bize piyonluk bi durum yok.

Sorun tam olarak burada başlıyor zaten. Yazarın göstermek istediği Garp ile eylemlerini gösterdiği Garp ayrı karakterler. Çok havalı, güçlü bir şekilde başlayıp senaryo kurbanı olduğunu düşünüyorum. Bizde haliyle senaryoya göre yorumlayacağız.

Garp orada tıpkı WB gibi yapıp ölümüne savaşmalıydı en azından Ace öldükten sonra. Yahu Luffy tamamen şansına kurtuldu oradan. Akainu güdümlü füze gibi onu takip ediyordu öldürmek için.
Roger diyor ki, "benim günahlarımı çocuğa yükleme", Garp da bunu mantıklı bulup yardımcı oluyor. Çocuğu da yetiştiriyor elinden geldiğince ilgileniyor, ama çocuk büyüyünce bir suçlu olmayı tercih ediyor. Bu durumda Garp'ın yapabileceği bir şey yok maalesef. Kaldı ki Ace'in bizzat kendisi "soyumdan dolayı Denizci olamazdım" diyor. Yani baktığımızda Ace ya da Luffy bile adamın Denizci olmasında bir sorun görmüyorken, bizim buna bu kadar kafayı takmamız garip geliyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık