Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Bu rekabetin de adam akıllı bir temeli yok varsa da göstermesi lazım bu nedir ? Dünya yansa adam Roger nerede diyecek xd
Hocam Garp gibi bir karakterden de mantık aramak zorlama gelir adam havalı bir giriş yapabilmek için duvar yıkan birisi aralarındaki rekabetin adam akıllı bir temeli olmasını düşünmüyorum karşıdaki kişi de Garp'tan geri kalan bir tarafı yok ki

JoyBoy Karayip Mitolojisinden bir Tanrıymış, E.Oda olduğu gibi copy paste yapıyor. ŞURAYI okursan bilindik Tanrı ile bizim OP'takinin her şeyinin aynı olduğunu görürsün, davul çalmadan tut, özgürlük ve neşe getirmesine kadar, hatta bir kitap fotoğrafı vardı, şuan bulamadım, ilk NİKA tanıtımında Luffy'nin havada zıplama sahnesinin aynısıydı.

E. Oda'nın burada yaptığı, Tanrı JoyBoy'un Tanrılıkla ilgili bütün özelliklerini alıp Tanrı NİKA'yı yaratıyor, onun konağına da bağlantıyı kurmak için gerçek Tanrı olan JoyBoy ismini veriyor.

Aynı gerçekteki Edward Teach adlı korsanı bölüp Edward'dan bir korsan, Teach'ten bir korsan çıkardığı gibi. Veya aynı Berserk'teki Guts karakterini bölüp Mihawk ve Zoro'yu çıkardığı gibi.

Toon Force gücü zaten dediğin gibi çizgi romandan aşırdığı bir güç.
Okumuştum, bahsettiğin resim de şu olmalı:

JoyBoy Karayip Mitolojisinden bir Tanrıymış, E.Oda olduğu gibi copy paste yapıyor. ŞURAYI okursan bilindik Tanrı ile bizim OP'takinin her şeyinin aynı olduğunu görürsün, davul çalmadan tut, özgürlük ve neşe getirmesine kadar, hatta bir kitap fotoğrafı vardı, şuan bulamadım, ilk NİKA tanıtımında Luffy'nin havada zıplama sahnesinin aynısıydı.

E. Oda'nın burada yaptığı, Tanrı JoyBoy'un Tanrılıkla ilgili bütün özelliklerini alıp Tanrı NİKA'yı yaratıyor, onun konağına da bağlantıyı kurmak için gerçek Tanrı olan JoyBoy ismini veriyor.

Aynı gerçekteki Edward Teach adlı korsanı bölüp Edward'dan bir korsan, Teach'ten bir korsan çıkardığı gibi. Veya aynı Berserk'teki Guts karakterini bölüp Mihawk ve Zoro'yu çıkardığı gibi.

Toon Force gücü zaten dediğin gibi çizgi romandan aşırdığı bir güç.
Şahsen Oda böyle birşey yaptıysa hoşuma gider. Niş bir esin kaynağı seçmiş en azından. Diğer yazarlar full yunan mitolojisi, norse mitolojisi döndürüp duruyorlar.

sODA dedğim gibi genel kültür nirvana bir şahıs. Herşeyden harmanlayım bu seriyi ortaya çıkardı. Sırf ordan copy burdan paste burdan aşırmış gibi kelimelere karşıyım. Madem öyle yapsın herkes yapabiliyorsa bakalım öyle kolay mı :) sODA olmasa hayatta duymadığımız veya araştırmayacağımız bir çok şey hakkında bilgi edindik. Kendisini bu bağlamda tebrik ve takdir ediyorum başarılarının devamını diliyorum. Bir de şu retconları sevmesem de yapacak birşey yok...

Adam genel kültür bağlamında bir Vegapunk.

sODA dedğim gibi genel kültür nirvana bir şahıs. Herşeyden harmanlayım bu seriyi ortaya çıkardı. Sırf ordan copy burdan paste burdan aşırmış gibi kelimelere karşıyım. Madem öyle yapsın herkes yapabiliyorsa bakalım öyle kolay mı :) sODA olmasa hayatta duymadığımız veya araştırmayacağımız bir çok şey hakkında bilgi edindik. Kendisini bu bağlamda tebrik ve takdir ediyorum başarılarının devamını diliyorum. Bir de şu retconları sevmesem de yapacak birşey yok...

KPSS'ye girse 70 puan alamaz. :D
Şaka bir yana bu tarz mangakaların çok geniş bir bilgisi oluyor mitoloji hakkında. Belki doğrudan kendilerinin olmasa da editörlerinin falan da oluyor.

sODA diyenler genelde odayı gömüyor.Bazıları ise gerçekten canı soda çekiyor.Galiba sen ikinci olanlardansın.😆

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık