Şeytan meyvesi sayısında direk değişiklik oldu o fark edildi. Onun dışında gözüme çarpan Shakky'nin büyük ödül olması konusu var bu da sayılabilir. Senin dikkatini çeken bir detay var mı ?Acaba Tanrı Vadisi olayının ne kadarı retcon yedi? Orijinal hikayeyi bilmek isterdim.
Bizim ilk duyduğumuz Xebec'in Tanrı Vadisi'ne gelip Kutsal Ejderler'e saldırdığı, Garp ve Roger'ın da güç birliği yaparak onu öldürdüğü şeklindeydi. Ama geldiğimiz şu noktada olay pek de öyle değil gibi duruyor. Her ne kadar bizzat orada olmayan Sengoku bunu anlatmış olsa da, olayın aslını bilmiyor olması mümkün değil.Şeytan meyvesi sayısında direk değişiklik oldu o fark edildi. Onun dışında gözüme çarpan Shakky'nin büyük ödül olması konusu var bu da sayılabilir. Senin dikkatini çeken bir detay var mı ?
Adada saturnde var acaba o da işin içine girmişmidir?Bizim ilk duyduğumuz Xebec'in Tanrı Vadisi'ne gelip Kutsal Ejderler'e saldırdığı, Garp ve Roger'ın da güç birliği yaparak onu öldürdüğü şeklindeydi. Ama geldiğimiz şu noktada olay pek de öyle değil gibi duruyor. Her ne kadar bizzat orada olmayan Sengoku bunu anlatmış olsa da, olayın aslını bilmiyor olması mümkün değil.
Bizim duyduğumuz Garp ve Roger'ın Rocks korsanlarını yendiği.Bizim ilk duyduğumuz Xebec'in Tanrı Vadisi'ne gelip Kutsal Ejderler'e saldırdığı, Garp ve Roger'ın da güç birliği yaparak onu öldürdüğü şeklindeydi. Ama geldiğimiz şu noktada olay pek de öyle değil gibi duruyor. Her ne kadar bizzat orada olmayan Sengoku bunu anlatmış olsa da, olayın aslını bilmiyor olması mümkün değil.
Eee ben ne demişim?Bizim duyduğumuz Garp ve Roger'ın Rocks korsanlarını yendiği.
Saturn'ün olması bir yana, diğer Kadimler de var mıdır? Varsalar da müdahale etmişler midir? Çok fazla bilinmeyen var.Adada saturnde var acaba o da işin içine girmişmidir?
Roger ve Garp Rocks'ı öldürdüğü.İkisi farklıEee ben ne demişim?