Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Luffy'e yıllardır torpilli dediler soy dediler bağlantı dediler. Torpilsiz diye övülen karakterlerin bağlantısı arsa çıktı. Luffy meğer gariban biriymiş.

Teach
-----------
Babası Davy D. Xebec
2 meyvesi var ( En güçlü meyveler olduğunu Teach söylüyor)
3. Meyve yolda olabilir.
Vücudu değişikmiş.
Buncaneer olduğu ortaya çıktı.
Babadan dolayı kendisi de Davy Clanindan.
İçinde 3 kişilik olabilir diye dedikodular var.

WB meğer vaftiz babasıymış. Kaido amcası, Big Mom halası çıkmış. Shiki mhiki ile babadan dolayı hatırı var.

Arytomdh büyük patladı. Serinin en büyük torpilli ballı adamı çıktı Teach.

@RedTeroR de patlayarlardan bir diğeri. WB 'nin de Bucaneer çıkması ayrı bir ihtimal. WB'nin balının torpilinin bir ötesi Teach oluyor zaten.

Dragon'a helal olsun on numara bir giris yaptı Tanrı vadisine. Ben denizcilikten bu olay olduktan birkac yıl sonra ayrılmasını bekliyordum ama direkt istifa bile vermeden çıkıp gidecek gibi kutsal vurduktan sonra. Muhtemelen uyutucu mermiyle vurdu ama olsun yani helal.
Büyük olasılıkla denizcilikte kaldığını düşünüyorum.Bunun sebebi daha Akainu denizci olmayışı.Bir ihtimal Dragon denizciyken birşeyler yapmaya çalıştı ama farketti ki şu kutsal ejderler olduğu müddetçe denizciler düzelmez diyerek özgürlük savaşçılarını kurdu ,Ohara olayından sonra düzenli orduya geçip devrimci ordusu kuruldu.Tek hedefleri kutsal ejderler ve kutsal ejder özentileri tiran krallar oldu.Donanma ve korsanlara bulaşmadı.

Ten muhabbetinden ve 3,5 metre boyuyla ayrıca bu Korsan blackbear Buccaniar kitabından yola çıkarak 1 sene önce biri demişti bunun buccaniar olacağını öyle bir teori yapmıştı bizim türklerden biri youtube da... Cıktı ama helal olsun.

sODA genel kültürü zaten tartışmasız muazzam seviyelerde bir kişi olduğundan bunu her seferinde seriye bir şekilde katıyor ve dokunduruyor. Yine yanıltmadı bu yönüyle...

Dragon'dan tam beklendiği gibi bir açılış olmasa da bu da doyurucuydu adamın vicdan ve merhamet muhasebesi kendisini devrimciliğe itiyor. Devrimci olma nedeni çok iyi oldu bu bölümle ama kesin retcon yedi.

Tanrı vadisi gerçekten bambaşka çiziliyor ve okurlarda salak değil. (En azından forum olarak biz öyle değiliz. Yabancıları bilmem)

Bambaşka bir boyuta evriltti durumu sODA... 2 hafta ara verdi galiba düşünecek yine daha önce ki tanrı vadisi muhabbetinden farklı yere gittiği için yeni kurgulara fikirlere vakit olacaktır bununla birlikte.

Sandık sayısı bile değişti ödüllerde. 6 olan 9 oldu ama onu hadi değiştirir o kısmı göstermedim der geçer gider sayı vermediği için...
Ama bariz çok değişim var. Loki fb den nerelere geldik.

Joyboy bucannerlara benzemiyor.Hem bucannerların melez ırk olduğunu biliyoruz,Gyaban söyledi.
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama Joyboy büyük ihtimal bir dev diye hatırlıyorum(Imu'nun sakladığı hasır şapka kocamandı). Buccanerlar ise dev kanı taşıyan insanlar. Yani Joyboy'un bir insan(Vivi'nin atası?) ile yaşadığı aşktan geliyor olabilirler.

Büyük olasılıkla denizcilikte kaldığını düşünüyorum.Bunun sebebi daha Akainu denizci olmayışı.Bir ihtimal Dragon denizciyken birşeyler yapmaya çalıştı ama farketti ki şu kutsal ejderler olduğu müddetçe denizciler düzelmez diyerek özgürlük savaşçılarını kurdu ,Ohara olayından sonra düzenli orduya geçip devrimci ordusu kuruldu.Tek hedefleri kutsal ejderler ve kutsal ejder özentileri tiran krallar oldu.Donanma ve korsanlara bulaşmadı.
Bende aynı şekilde daha Sakazuki'yle tanışmadığı için hemen ayrılmamıştır diye düşünüyordum ama kutsal vurup donanmada barınamaz herhalde. Belki kimse görmemiştir adamı vurduğunu aynı zamanda Shanks ve ikizini kaçırmaya çalıştığını. Baya kaotik bir ortam aslında görmedi kimse dese Oda öyle garipsemem.

Xebec anlat biraz yav. Başlayacam şovalye falan. Xebec daha gelmeyecek... Yeter artık Oda 4 kere Rocks tayfasını tanıttın, Herald'ın sapıklık hikayelerini dinledik bi Xebec anlat artık..

Luffy'e yıllardır torpilli dediler soy dediler bağlantı dediler. Torpilsiz diye övülen karakterlerin bağlantısı arsa çıktı. Luffy meğer gariban biriymiş.

Teach
-----------
Babası Davy D. Xebec
2 meyvesi var ( En güçlü meyveler olduğunu Teach söylüyor)
3. Meyve yolda olabilir.
Vücudu değişikmiş.
Buncaneer olduğu ortaya çıktı.
Babadan dolayı kendisi de Davy Clanindan.
İçinde 3 kişilik olabilir diye dedikodular var.

WB meğer vaftiz babasıymış. Kaido amcası, Big Mom halası çıkmış. Shiki mhiki ile babadan dolayı hatırı var.

Arytomdh büyük patladı. Serinin en büyük torpilli ballı adamı çıktı Teach.

@RedTeroR de patlayarlardan bir diğeri. WB 'nin de Bucaneer çıkması ayrı bir ihtimal. WB'nin balının torpilinin bir ötesi Teach oluyor zaten.
Düşün şimdi o bucannerler bile Nika'ya tapıp onu bekliyorlar :ehe:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık