Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Spoiler Yorumları

Geldiğimiz nokta da Garp'ın savunulcak hiçbir yanı yok, Fujitora'nın daha kötü hali oldu.
> Balık adamlar ilk kez Reverie'ye katılıyor, prenseslerini kutsal ejder köle yapmak istiyor ama onları korumakla görevli Garp kaçıp gitmiş çoktan
> Kutsal ejderler yerli vurma festivali yapıyor, Rocks onları durdurmak için adayı gittiğinde karşısında Garp'ı buluyor
> Kutsal ejderlerin bütün dünyaya kendi üstünlüklerini dayatmak için kurdukları denizcilerin "Kahramanı"
> Kendi oğlu olarak gördüğü Ace "Roger'ın soyundan olmak" suçuyla (yani sadece var olduğu için) idam edilirken köşesinde oturup ağlamakla yetiniyor

Sonra ama ben de kutsalları sevmiyom bak amiral olmadım. Tam bir marul kemirici emir kulu solucan

1-kaçıp gitmiş yada önceden ayrılmış olmasın :(
2-rox onları durdurmaya gitmiyor :(
3-garpın tek kahramanlığı gv değil :(
4-ace kendi yolundan gitti bedelini ödedi ekstra durum yok garp izin vermese ace kurtulamazdı zaten sonra döndü kendini öldürttü :(

-evet kutsalları sevmıor emirlerine girmior özgür bi halde işini yapıyor yanlış bişiy yok :/

Garp reis kabullenerek özgürlüğü temsil ediyor. gerçek özgürlük, yapabildiklerinizle değil, yapamadıklarınızla yüzleşmekle tanımlanır. o kahraman ünvanı halkın gözünde çok önemli. hükümet veya filo amirali bu yüzden dokunamıyorlar. hiç kimse elinde bulundurduğu veziri kaybetmek istemez. öldürülmesi demek kaosun başlangıcı demektir.

Garp reis kabullenerek özgürlüğü temsil ediyor. gerçek özgürlük, yapabildiklerinizle değil, yapamadıklarınızla yüzleşmekle tanımlanır. o kahraman ünvanı halkın gözünde çok önemli. hükümet veya filo amirali bu yüzden dokunamıyorlar. hiç kimse elinde bulundurduğu veziri kaybetmek istemez. öldürülmesi demek kaosun başlangıcı demektir.
Garpın ünvanı kötü bişiy değilki zaten halk için önemli bi durum birde sengokunun dediğine göre garpın popülüritesi yüzünden garpı silememişler bu ünvanı bu adama hükümette vermedi yani silmek isticekleri adama öyle ünvan nie versinler adam gelmiş tanrı vadisine korsan avlıyor gayet.

Garpın ünvanı kötü bişiy değilki zaten halk için önemli bi durum birde sengokunun dediğine göre garpın popülüritesi yüzünden garpı silememişler bu ünvanı bu adama hükümette vermedi yani silmek isticekleri adama öyle ünvan nie versinler adam gelmiş tanrı vadisine korsan avlıyor gayet.
Tam onu diyorum hocam 56 yıldır denizci olduğunu varsayarsak hükümetin gözüne batan bir çok saygısızlık yapmıştır. ama dokunamıyorlar. bir çok arkadaş hükümetin o ünvanı verdiğini zannediyor. hem kahraman yapacaksın hem öldürmeye çalışacaksın işte orada bir çelişki olur.

Garp reis meteor fist tekniğini kullanarak vadiye giriş yapmış.
Sahiplerine şirin gözükmeye çalışıyor, korsanları güzelce dövsün ki daha çok gözlerine girsin, Kahraman desinler, pohpohlasınlar :)

Bende de bir araba var, biniyorum, sağa sola gidiyorum, işime yarıyor, bozulsa üzülürüm. Garp'ın durumu da bunun aynısı. Hükümet Garp'ın gücünü kullanıyor, o yüzden mamasını eksik etmezler, ölmesini de istemezler. Ha araç pert olursa veya daha iyi bir araç bulurlarsa o zaman satarlar. Hükümet Garp'a bir şey yapamıyor tezi bu yüzden boş ve saçmadır. Aynı hükümet Garp'tan bin beter hareket eden Aok ve Fujiye de dokunmuyor, niye onlar da aynı Garp gibi kullanışlı aparatlar, matematik basit.

Sahiplerine şirin gözükmeye çalışıyor, korsanları güzelce dövsün ki daha çok gözlerine girsin, Kahraman desinler, pohpohlasınlar :)

Bende de bir araba var, biniyorum, sağa sola gidiyorum, işime yarıyor, bozulsa üzülürüm. Garp'ın durumu da bunun aynısı. Hükümet Garp'ın gücünü kullanıyor, o yüzden mamasını eksik etmezler, ölmesini de istemezler. Ha araç pert olursa veya daha iyi bir araç bulurlarsa o zaman satarlar. Hükümet Garp'a bir şey yapamıyor tezi bu yüzden boş ve saçmadır. Aynı hükümet Garp'tan bin beter hareket eden Aok ve Fujiye de dokunmuyor, niye onlar da aynı Garp gibi kullanışlı aparatlar, matematik basit.
Garpın silinememe sebebi popüleritisi fikirleri ve anlayışı hükümete ters ekstra olarak saturn luffynin çıkardığı sorunları garpın torunu ne beklersinki diyerek garpa gönderme yapıyor korsan avlamak hükümete yağ sürmek niye olsun ?

Denizcilerin olma sebebi korsan avlamak ordu teröriste ateş etmiyecekmi bi asker terorist vurunca hükümete yağcılık yapıyormu diyeceksin biraz tutarlılık ya :(

Garpın seride birine yalakalık yaptığı bi durum görülmedi ne yazıkki şutarz karakter hakkında asılsız iddalarını ne zaman kesiceksin gerçekten merak ediyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık