Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159: Kader Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 103 92.0%
  • Orta

Kullanılan: 6 5.4%
  • Kötü

Kullanılan: 3 2.7%

• Kullanılan toplam oy
    112
Ustat mangayi nasil okuyorsunuz bilmiyorum ama lutfen dikkatli gozle okuyun. Denizci koramirallerinden birisi Marineford’da Luffy icin “Dragon’un oglu olmasaydi Yuce Kral Haki’yi kullanamazdi” diye soyluyor. Yanlis bilmiyorsam Doberman soyluyordu. Seride Kral Haki’ye sahip olanlardan sadece Beyazsakal haric digerlerinin hepsinin ebeveyni kral hakiye sahip. Zoro diyeceksin ama onunkinin kilici Enma’dan kaynaklaniyor
Kral hakisi kullanamazdı demiyor,kullanabildiğine şaşırmamak gerek diyor.Sonuçta kral hakisi olan birisi oğlunda çıkması şaşıracak bir şey değil.Kral haki olman seni güçlü yapmaz kral hakimi geliştirip kullanman güçlü yapar.Boa Hancock,Kid'de de kral haki var ama kullanmıyorlar.Yanlış hatırlamıyorsam bir bilgiye göre Hancock kral hakisiyle 10.000 kişi bayıltabilir denmişti ama Luffy Balıkadam Adası'nda 50.000 kişi bayılttı.Bunun sebebi ise Hancock kral hakisini geliştirmediği için.Enma Zoro'nun haksisini çekerek Zoro'da olan Kral Haki aktifleşti.Enma olmasaydı Kral hakisini daha geç aktif hale getirecekti.

Ryuma'nın torunu çıkması hikaye açısından hiçbir şey katmamasına rağmen orada. Seri içinde bile geçmedi, sbs'de açıklandı. Oda'nın Zoro'nun soyunu Ryuma'ya dayandırması bir şeyler anlatıyor bence ve anlatmak istediği şey açık. Rastgele bir köylü de olabilirdi ama değil. Miras alınan irade diye bir şey var bu seride ama ne hikmetse önemli insanların iradelerini gene önemli insanların çocukları devralıyor. Kadere bak ki Roger'ın iradesini rastgele bir çocuk değil denizcilerin kahramanı'nın torunu Monkey D Luffy devralıyor, Ryuma'nın iradesini T Bone değil de Ryuma'nın biyolojik torunu devralıyor. Kader işte ne dersin
Ama o önemli insanlar torunları kendi çabalarıyla buralara kadar geliyor.Ben bunu anltamaya çalışıyorum.

Ustat mangayi nasil okuyorsunuz bilmiyorum ama lutfen dikkatli gozle okuyun. Denizci koramirallerinden birisi Marineford’da Luffy icin “Dragon’un oglu olmasaydi Yuce Kral Haki’yi kullanamazdi” diye soyluyor. Yanlis bilmiyorsam Doberman soyluyordu. Seride Kral Haki’ye sahip olanlardan sadece Beyazsakal haric digerlerinin hepsinin ebeveyni kral hakiye sahip. Zoro diyeceksin ama onunkinin kilici Enma’dan kaynaklaniyor
Öyle bir şey denmediği gibi kral hakinin sende çıkacak olması babanla alakasız. Hajrudin de Loki de Harald'ın oğlu. Harald Xebec ile denk biri. Hajridin'i Luffy tekliyordu.

Ayrıca gördük ki Roger döneminde korsanlar bildiğin birbiriyle takılıp arkadaş gibi aynı masada oturuyorlar. Luffy ise tüm rakipleriyle kanlı bıçaklı. Hepsini vura vura ilerliyor. Luffy'nin yolu çok başkaymış. Farklı bir adammış. Meyve o yüzden 800 yıl sonra ilk defa uyanıyor gibi duruyor. Ya da bundan önce bir kez daha uyanmış olabilir.

Kral hakisi kullanamazdı demiyor,kullanabildiğine şaşırmamak gerek diyor.Sonuçta kral hakisi olan birisi oğlunda çıkması şaşıracak bir şey değil.Kral haki olman seni güçlü yapmaz kral hakimi geliştirip kullanman güçlü yapar.Boa Hancock,Kid'de de kral haki var ama kullanmıyorlar.Yanlış hatırlamıyorsam bir bilgiye göre Hancock kral hakisiyle 10.000 kişi bayıltabilir denmişti ama Luffy Balıkadam Adası'nda 50.000 kişi bayılttı.Bunun sebebi ise Hancock kral hakisini geliştirmediği için.Enma Zoro'nun haksisini çekerek Zoro'da olan Kral Haki aktifleşti.Enma olmasaydı Kral hakisini daha geç aktif hale getirecekti.
Kral hakisi tam olarak geliştirilecek bir haki miydi?

Kral Hakiyi ağırlık çalışan birisinin kaldırdığı birim olarak düşünebilirsiniz.Herkes ne yapacağını bilir ama aynı yükün altına giremez.Buda devamlı idmanla artırırlar.Luffy nin zaten haki anlamında aşırı kötü olduğunu yıllardır söylüyoruz.Malum önceki arc da gördük hiçbirşey yapamadı.Bu arc da şimdilik gördüğümüz en büyük eksi yanını kapatması lazım artık.Zoro dahil zaten diğerlerini saymıyorum bile.En ezik denizci askerlerin kullandığı hakileri anca kullanıyorlar.Zoro uyandırmış daha farkında değil.Sanjide daha uyanmamış bile.

Bence Dragon, Tanrı Vadisinde en büyük güçleri görmüştür. Belki de İmu'nun gücünü görmüştür. Onu yenmek için ne kadar çok güçlenmesi gerektiğini iyi biliyordur. Garptan gerekli gücü öğrenmiştir. Ama aşırı yetersiz olduğunu biliyordur.

Kral Hakiyi ağırlık çalışan birisinin kaldırdığı birim olarak düşünebilirsiniz.Herkes ne yapacağını bilir ama aynı yükün altına giremez.Buda devamlı idmanla artırırlar.Luffy nin zaten haki anlamında aşırı kötü olduğunu yıllardır söylüyoruz.Malum önceki arc da gördük hiçbirşey yapamadı.Bu arc da şimdilik gördüğümüz en büyük eksi yanını kapatması lazım artık.Zoro dahil zaten diğerlerini saymıyorum bile.En ezik denizci askerlerin kullandığı hakileri anca kullanıyorlar.Zoro uyandırmış daha farkında değil.Sanjide daha uyanmamış bile.
evet hocam güzel örnek verdiniz benim kafamı karıştıran şey kral hakisinin en önemli faktörü soy faktörü olmuyor mu mesela ya da sıfırdan gelen soyu herhangi birine dayanan yüzde yüzüne ulaşabilir mi bu kral hakisine

evet hocam güzel örnek verdiniz benim kafamı karıştıran şey kral hakisinin en önemli faktörü soy faktörü olmuyor mu mesela ya da sıfırdan gelen soyu herhangi birine dayanan yüzde yüzüne ulaşabilir mi bu kral hakisine
Tabiki soy gen faktörü çok önemlidir gerçek hayatta olduğu gibi.Misal D ler o yönden baskınlar seri boyunca.Güncelde en güçlü hakiyi joy boy da gördük.adamın ipe bağladığı haki bile kanlı canlı salmamasına rağmen adadaki elders ları imu ya geri postaladı.Luffy bu seviyeyi geçermi pek ihtimal vermiyorum.Luffy nin zaten en güçlü özelliği düşmanlarını bile kendi tarafına çekmesi.Bu arc zaten bolca kral haki üzerine geçecektir.Luffy nin üst düzey artırması ve zoro-sanji nin bilinçli kullanabilmesi vb.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık