Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanri Vadisi olayi anlatildiktan sonra burada tartisan herkes birbirinden ozur dileyecek barisacak en buyuk Luffy diyip yoluna devam edecek:)

Serinin ana Villian'ı deprem meyvesi kullanıyorsa Wb Roger'la eşit bir karakterdir. Ancak Roger'ın tam kapasite gücünü görmedik seride bu yüzden çok doğru yorum yapamıyoruz. Bana kalırsa kral Hakinin Süper Saiyan gibi bir modu var bunu ileride göreceğiz gibime geliyor. Ya geçmişte görürüz ya da ilk kez Shanks'ta görürüz. Seri zaten güç savaşları açısında giderek Dragon Ball'a benziyor.
Shanks'ın Aramaki'ye uzaktan yolladığı hakinin etkisini gördük muazzamdı bluetooth haki falan diyorlardı hatta. O derece uzaktan olmasına rağmen Luffy bile Shanks'ın yaptığını anladı. Roger tayfasının yanında büyüyen Shanks bunu yapabiliyorsa Roger'ın hakisini düşünmek bile korkutucu.

Wb nin rogerdan güçlü olduğunu düşündüren şey nedir hala anlamış değilim

Vivre card ifadesi şu

BEYAZ SAKAL

Beyazsakal, Korsanlar Çağı'ndan çok önce, muazzam bir güce ve dünyayı yok edebilecek bir yeteneğe sahip olduğu için "dünyanın en güçlüsü" unvanına erişmişti (bunun sadece unvanını ifade ettiğini, güç seviyesi anlamında olmadığını unutmayın, istediğiniz gibi değerlendirin)

Korsanlar çağından önceki zaman diliminde bu ünvanı alıyor wb>rox felanmı alıyosunu?

Ve ifadede en güçlü olması için 2 sebep sunulmuş
-muazzam gücü
-dünyayı yokedebilcek yeteneği

Direk savaş gücü anlamına gelmediğini adamlar kendisi yazmış ztn japonca hallerinden çeviriyor adamlar bunlar bağlamsal olarak ne anlama geldiğini bizden iyi bilierler yani onu geçtim vivre cardında roger=wb geçıo ztn hadi vivre carda inanmayın mangada anlatıcı korsanlar kralına denk adam diyor daha ne densin adamların savaşındada ayrı bi sonuç çıkmıyor ztn :/

Wb>roger almak için neden yok ama ünvanlara bukadar takıyosanız oldwb>kaido alabiliriz dünyanın en güçlü korsanı diyede geçiyor çünkü hem vivre cardda hem magazinde hem datebookta.

Karasaklda aynı meyve var o niye strongest değil diye bi arguman wb nin en güçlü ifadesinin canon açıklamalarını neden çürütsün?
Çıkabilcek bissürü anlam var

-wb meyveyi daha iyi kullanıyor
-karasakal bu meyve ile yeterli aksiyona girmedi hükümet buna ünvan vermedi
-wb kimi indirmişte en güçlü o diyosunuz ?
Rogerımı yendi garpımı yendi xebecimi yendi yok e böyle bi başarım yokken doğal olarak yıkım gücüne itafen verilmesi en mantıklı kısım ve yazan ile uyuşuyor

-rogerın bigmomdan poneyi alıp gitmesi kadar zekice hareket yok adamın ömrü kısalıyor bigmomda roger için değerli bi şahıs değil hiç uğraşmadan alıp çıkmış niye eşleşip dövsün?

-şu shakky olayından sonra gidip rogerlar kaybetti saçmalığını forumda savunan kimse tartışmaya girmesin mümkünse roger shakkyi kaçırmaya gelmiş gördük çok övdünğünüz roxu tipi yamuldu wb desen kıpırdayamadı ztn bunlara karşı farklı bi durummu göreceğinizi sanıyosunuz ?

Sengokunun manipulatif anlatımından dolayı Xebec'in aşırı kötü, sinsi, zalim bir karakter olmasını bekleyen önemli bir kitle vardı, bu tip çizimlerle Xebec'in üzerindeki bu kötü adam kıyafeti tamamen kaldırılmış oldu bence.

Sengokunun manipulatif anlatımından dolayı Xebec'in aşırı kötü, sinsi, zalim bir karakter olmasını bekleyen önemli bir kitle vardı, bu tip çizimlerle Xebec'in üzerindeki bu kötü adam kıyafeti tamamen kaldırılmış oldu bence.
Harald ile olan dostluğundan sonra saf kötü imajı kalktı ama halen iyilik timsalids beklemiyorum gerçek bi korsan kadar kötü sinsi ve deli biri bence.

Xebec aşırı kötü ve zalim birisi zaten.mangada
Xebec aşırı kötü ve zalim birisi zaten.mangada kendisinin ve ekibinin vukuatları tek tek sayıldı.bu adama iyi diyecek halim yok.serideki en kötü korsanlardan.sinsi arkadan iş çeviren bir adam değil sadece.ki sengoku onun sinsiliğine dair bir şey söyledi mi hatırlamıyorum.

Mangayı okumayı bıraktım ancak şunu söylemek istiyorum: Beyazsakal dahil çoğu old gen karakter pürü pak, tertemiz değil. Bu adamlar her şeyden önce insan ve en önemlisi "korsan". Ben o yüzden çok saçma buluyorum karakterlere yok şunu kurtarmadı buna gelmedi muhabbetlerini. Roger da, Xebec de, Rayleigh de saf iyi karakterler değil. Hele Oden mevzusu tam turnusol bana göre. Beyazsakal'ın Oden'in intikamının peşine düşmek gibi bir sorumluluğu yoktu örneğin, aylar önce anlatmıştım ancak beğenilmemişti. Ha, biraz da Oda'nın bok yemesi o kadar fazla saçma yazım ve retcon'a başvuruyor ki.

Benim kullanıcı adım Doktor Hiluluk mesela, felsefesini, kişiliğini, saflığını, iyi kalpliliğini çok severim misal ama o da eskiden hırsızmış, Chopper flashbacklerinde bile niyeti iyi olsa dahi milletin evini falan yakıyordu yanlışlıkla. Mangaka biraz bu tarz resmediyor kim olursa olsun. Luffy'de dahi tonla saçma sapan detay buluruz irdelesek. Çok kasmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık