Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşa çabanı ibretle takip ediyorum :)

Rogerin hastalığı Tanrı Vadisinden 10, WBnin prime halinden 8 yıl sonra başlıyor :)

Meyve gücü falan yok.

Yahu Teach Hancockun milleti taş yaptiğını görünce süper meyve, denizcilerden önce benim almam lazim diyor, Hancock da diyor ki maharet meyvede değil benim güzelliğimde. Ben olmazsan meyvenin numarası yok taş olanları da geri çeviremezsin diyor.

Yukarılarda bir yere yazmistim, E. Oda belli ki 98. Bölümde Alvida için yaptiğini 2 yil sonra bir güç unsuruna dönüştürmuş, buna ister Güzelliğin Gücü ister Kadın Gücü deyin, çok bariz güç unsuru yapmis yani, güzel kadinlar bu gücü kullanip savaş kazaniyor daha ne olacak :)

WB En Güçlü ünvanlı
Kaido En Güçlü ünvanlı
BM desen Roger bu kadinla eşleşmeyip Pone çalıyor

Görünene göre

WB, Kaido, BM > Roger Garp Xebec

Ayrı seviye olduklari açık ama yukarı yönlü değil :)

Bu kadar ağlayacaklarina onlar da meyve yesin tutan yok :)
Roger niye savaşsın alabiliyorsa istediğini? Adam gidip poneglifin örneğini çıkmış. Hedefi zaten BM'ı yenmek değil. Az ömrü kalmış o da bitmeden son adaya gitmeye çalışıyor. Herif gidip adayı basıp istediğini alıp gitmiş.:D

En güçlü ünvanlarını ne ara aldılar ve ne zaman aldılar belli değil. WB varken Kaido'nun ünvanı var mıydı o bile belli değil. WB'nin ünvanı büyük korsan çağından önce aldığı Vivre Card'ta söyleniyor. Ve yine aynı card'ta bunu almasında dünyayı yıkabilecek güce sahip olması sebep olduğu söyleniyor. Orada ayrıca yine not bırakılmış bu doğrudan güç seviyesi olarak almayın diye.

Hani diyorsun ya Roger hakkında anlatılanlar hep boş yalan. Grand Line'ı fethetmedi kimseye diz çöktürmedi. He işte bunu WB'nin ünvanı için de bir düşün derim sana. Zira WB kimi yenmiş? Bildiğimiz güçlü kimseyi yenmemiş. Aksine Kaido BM gibi Yonkoularla denge oluşturmuş deniliyor ki görünene göre de öyle olmuş.

Kaido ve BM birlik olup Korsan Kral olmaya çalışıyordular. Bu adamlardan biri Dünyanın En güçlü Yaratığı olarak çağrılıyordu o sıra. Kaido BM'ye Luffy'i göstererek bu çocuk yüzüme karşı ne olacağını söylüyor biliyor musun diyordu. Bu adamların bile hedefi KK olmaktı işte.:D Ve Roger'ı aşmaya çalışıyordular.

900 yıl önceki Büyük savaş, aşk muhabbetine Lily için olmuştur kesin. Acayip komik olay, ne teoriler kasıldı yok Hazine şu hazine bu, bu seriye çok fazla berserk, aot muamelesi çekiliyor. Çok derin bir şey çıkmaz, şuan ki mevzulardan.
Bana daha çok Trip-Kıskançlık gibi geliyor bakalım. İmu bunu biriyle gördü herhalde. Raftel'i laugh tale diye kıvırdı Joy'u da Jealous diye kıvırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık