Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157 Spoiler Yorumları

Kardeşim bomba gibi infilak ettin hala hikaye anlatıyon ya xD

Roger ve Garp yanı en sevgililerin şöyle büyük feat yapmışlar büyük iş yapmışlar dediğin olay Rocks korsanlarını dağıtmalarıydı ki zamanla işin içine kutsallar girdi, adamlar kendi aralarında ihanet edip duruyorlarmış vesaire vesaire. Yani senin olay ipe un sermeye döndü xD

Ayrıca geçen bölüm Rocks korsanlarını övenler korsan tayfası gibi korsan tayfası dedikleri için övüyorlardı bu bölüm de ihanet olayı çıktı ki tam korsan tayfalarında olacak iş yine Rocks'a artı yazdı yani :ehe:
Aynen artı çıktı. Senin WB'ye de çıktı di mi artı.:D

Oda sıçtı sıvıyor. Tanrı Vadisi Shakky'e bağlanacak gibi. Ulan Rayleigh ne büyük adamsın. Saygı duydum

Gelin ata binmiş ya nasip demiş, atasözümüzü olduğu gibi copy paste yapmış Oda.

Roger, Kuja korsanlarına yenilmiş, burada Rocks korsanlarının bir korsan grubuna yenildiği falan yok, aynı şey değil. :)

Carmelin olayı 63 yıldan daha eski bir tarihte yaşanıyor, bu bölümdeki Garp diyaloğu geçen bölümlerdeki saçmalıkları aratmıyor anlayacağın.
1- Tahmini 45-50 yaşlarınki Xebec'e gençlik ateşiyle kaynıyor demek
2- Xebec'in şimdi değil de öldükten 14 yıl sonra efsane diye anıldığını ileri sürmek
3- Bu bölümdeki tarihten en az 21 yıl önce denizcilere dev katılmasına karşın denizcilerde dev olmadığını ve onların da katılmaları gerektiğini ileri sürmek

bakalım daha ne kadar saçmalayacak Oda.
1- Reis o gençlik ateşi muhabbeti net olarak Roger ve Garp için söylenmiş bence, tamamen yanlış çeviri diye düşünüyorum.
2- Luffy şu an efsane diye anılmıyor ama ileride anılacak. Efsaneler eski olur zaten, o yüzden garipsemedim bu muhabbeti.
3-
Garp, Donanma Karargâhı'nda Kong'a devlerin de Donanma'ya katılmasına izin verilmesini, onların gücüne ihtiyaçları olduğunu söylemiş.
Spoiler’da denizcilerde dev olmadığı söylenmiyor. Zaten bu bölümler Elbaf‘la alakalı olduğu için Garp Elbaf özelinde konuşmuş olmalı. Elbaf’taki devler bize katılsın, güçlenelim falan.

Harald’in kurtardigi kisi muhtemelen Carmel o zaman. Her sey hukumetin planina gore islenmis. Shakky olayini zaten gecen bolumde cogu kisi yazmisti ama kimse Arikovani’nin mucevheri olacagini tahmin edememistir. Oda yine keyfimizi kacirdi. Demek Roger’in yillardir neler cektim bir Allah bilir dedigi olay Shakky’in dotsel ejderhalar tarafindan kacilmasiymis

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık