Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 57 48.7%
  • Orta

Kullanılan: 37 31.6%
  • Kötü

Kullanılan: 23 19.7%

• Kullanılan toplam oy
    117
Beyazsakal da Garp da iyi fakat kusurları olan (kusurlu yazar yazımı da dahil) çarlar deyip yoluna bakmak varken her bölüm altı Beyazsakal vs Garp "adamlık" tartışmasıyla geçiyor, başka bir şey okuyamıyorsun. Eskiden benim aktif olduğum dönemler de bu durum Zoro vs Sanji-Luffy de idi. Karakterler değişmiş ama forumun genel tavrı değişmemiş.
Karakterler değişir, adamlık tartışması değişmez. Bu yine iyi gerçi, bir ara simp ve pedo muhabbetleri de vardı hatırlarsan.

Karakterler değişir, adamlık tartışması değişmez. Bu yine iyi gerçi, bir ara simp ve pedo muhabbetleri de vardı hatırlarsan.
Beyazsakal pedofili ya da oğlancı muhabbeti özellikle çok kötüydü evet. Şakası yapılacak bir mevzuymuş gibi. Adamlık tartışmasından ziyade tamamen sidik yarışına dönüyor mevzu ve her bölüm yorumu altında aynı üyelerden, aynı karakterlerin sidik yarışını okuyoruz. Ben mangayı bıraktığımdan çok sorun olmuyor benim için sıkıntı yok da yıllar sonra forumun hâlâ aynı döngüde olduğunu görünce şaşırdım bir tık. :)

Beyazsakal pedofili ya da oğlancı muhabbeti özellikle çok kötüydü evet. Şakası yapılacak bir mevzuymuş gibi. Adamlık tartışmasından ziyade tamamen sidik yarışına dönüyor mevzu ve her bölüm yorumu altında aynı üyelerden, aynı karakterlerin sidik yarışını okuyoruz. Ben mangayı bıraktığımdan çok sorun olmuyor benim için sıkıntı yok da yıllar sonra forumun hâlâ aynı döngüde olduğunu görünce şaşırdım bir tık. :)
Bunda Oda'nın da suçu var, kendisi de döngüye girmiş durumda. Bize üzerine konuşacak pek bir şey vermiyor. Rocks muhabbeti iki bölüm seriyi diri tutmuştu, döndük dolaştık aynı kişilere ve saçma bir senaryoya geri döndük.

-Ben asker polis olmasın mı dedim? Devrimciler devrim gerçekleştikten sonra onların yerine geçecekler işte. Adam olan denizcide gitsin devrimcilerle taraf olsun. Devrim komutanlarının tanıtıldığı bölümü git oku kim halkın yanında korsanları tokatlıyor gör.
-Direkt köle satmak için müzayede evi var. Garp rayleigh'nin orada satılacağını duyuncu Bwawawa diye gülüyor.:D Mary geoise köle kaynıyor
-Dragon elinde güç olmadığı için birşey yapamıyor ama hazırlıkları sürdürüyor kutsal ejderlere aktif olarak zarar vermeyede devam ediyor.
- O kadar iradeliler ki Korsanların yaptığı olaylara konup tüm itibarı propaganda yapıyorlar.
- Ya bu nasıl bir mantık milleti toplama kamplarına doldurup topluca imha edenlerde orduydu emir kuluydu hiç bir suçları yok ozaman. Akainuda Aokijide suçludur biri eiliyle yapmıştır diğeri de göz yummuştur. Fma biliyorsan git bak Roy Mustang diye bir karakter var. Yozlaşmış bir hükümetin altında toplu katliama dahil olmak zorunda kalmış ama gerçekten iyi idealist niyetleri olan bir subayın böyle bir durumda nasıl tepki vereceğini gör. One piece in ikinci sınıf yazımına benzemez
-Garp çok güçlü bir adam denizci olmaya ihtiyacı yok bunu kaç kere tekrarlamam gerekiyor. Kuzan'a oğlum devrimci olmuş diye dırdır ediyordu birde.
- One piece evreninde denizcilerin hedefi ülküsü hükümeti korumak emirlerine uymak sonra halkı korumak. Hükümet için gerekirse halkı birinci elden öldürmek. Hükümete dahil olmayan adaların halklarını umursamamak korumamak. Amiraller kutsal ejderlerin çaycılığını korumalığını yapıyor :D
- senin verdiğin örneği denizciler hükümete bağlı her adada yapıyor :/
-dediğim bi örnek değil bu seyirci kalmak/bilmek aynı şeyler değiller
-niye knk bukadar kötülükten haberdar niye gidip kurtarmıyor masumları garpın hükümeti devircek gücü var ama dimi gitsin müzayedikleri kurtarsın direk garp niye onu yapmadı niye şunu yapmadı argumanlara gel ya
-bana verdiğin örnekler hükümet propogandaları ve yozlaşmış subayların tavırları bunlara göre denizci kurumunu yargılıyoyusun ne denirki :/
- denizci olması belli siyasi olaylara müdahalesi ve ordunun içinden suçlularla savaşarak orduyu desteklemesi masumlara zarar vermiyor bu adamın kutsallardanda aldığı emir yaptığı bişiy yok görmedik böyle bişiyde kısaca kurumu güzel şekilde değerlendiren bi adam garp
-denizcilere girenler sivil korumak için orduga giriyor koby gibi örnekleri mevcut bana hala yozlaşmış kesimden örnek sunup tüm denizcileri yargılıyosun bu bölüm haraldın lafı bile açıkken dediğini devam ettiriyosun
-bana örnek verdiğin seride one piecedeki gibi denge yok bunu öğren bi önce ona göre kıyasla
-amirallerin korsanlara ve yonkolara karşı büyük bi dengeleyici olması bile dünyadaki düzeni koruyan bi etmen hükümetin emirlerini yerine getirmeleri onları kötülemez bu adamlar suçluları temizleyelim nası yaptığımız önemli değil kafasındalar bu çok doğru değil ama temelli yanlış donanma işe yaramaz denecek bişiyde değil.

Flashback yapıcam karı çizip harem tanıtıcam diye anasını belledin lan serinin. Bütün enerjisini 16 yaşında kadın karakter çizmeye ayırıyor kepaze herif yazıklar olsun. Bunadıkça antropoza girdi heralde dizi senaryosu yazıp kızı yaşındaki kadınları kendine aşık eden yılmaz erdoğana döndü. Kepaze herif.

Hocam bundan cok uzun sure once Garp icin bir cumle okumustum simdi tam net hatirlayamasam da soyleydi, Garp’in mottosu “Baris nasil surdurulebiliyorsa oyle surdurulsun gerisi beni ilgilendirmez” Kutsal Ejderleri sevmiyor diyorlar ama adamin aklinda 5 kadim de yok kutsal ejder de yok filo amirali de yok. Bunlarin uluslari nasil korudugu, barisi nasil sagladigi, sivil halka yaptigi eziyetler, vergilendirme muhabbetleri vesaire Garp’in umrunda bile degil. Kendi oglu Dragon denizci iken ayrilmaya karar verdigi zaman bu sacmaliklari Garp’a kesin soylemistir adam oglunu bile umursamamis. Devlet her seyi yapsin ama ne yapsa da yeridir diyen tiplerden iste
Oda sıvamalarıyla dünyaca ünlü bir Mangaka, iade-i itibar yapar Garp'a.

Aslında iyi biriydi ama çevresi bozdu. Her şey ailesini, sevgilisini, sevdiklerini, köyünü, ülkesini, soyunu korumak içindi v.b. cart curt.

Goofy diye bir tabir vardır bugün roger ve garp gömen adam yarın öbür gün akainu ve gorosei gibi adamları iyilik meleği yapar. son olarak eklemek istiyorum.

Akainu, mutlak adaleti savunduğu gösterilen tek üst düzey denizcidir. Elbette birçok önemli denizci buna karşıdır; örneğin Garp, Aokiji, Smoker, Fujitora vb. Genel olarak, denizcilerin adalet konusunda kendi kişisel felsefeleri olabileceği ve hükümetin buna az çok sıcak baktığı gösterilir. Akainu gibi bazı denizciler aşırılıkçıdır.

Son düzenleme:
Ne kadar coşarsak coşalım Xebec'in çapını henüz bilmiyoruz, Roger veya Garp'tan güçlü olduğunu söyleyemeyiz.

Haterların Garp'tan beklentisi çok büyük, Garp korsan olsa veya denizcilerde olmasa hükümetin düşeceğini iddaa eden onlar söylemleriyle.
-Garp, denizci olmasın.
-Garp, Roger'ı kovalamasın.
-Garp, Ace'i kurtarsın.
-Garp şunu yapmasın, bunu yapmasın...
Eğer bir tane Garp yüzünden dünya bu haldeyse Korsanlar ve geri kalan herkes kendi ezikliğine baksın biraz.

Paylaştığım görselde Garp'ın serideki yeri açık bir şekilde görülüyor; oturun izleyin adamın öğrencisini şimdi, adam öyle veya zirve şavaşında yer edinecek kaç kişiye dokunmuş.
Hedefi ne kadar iyi olursa olsun zayıf bir korsanın emri altına girmez kimse. WB, big mom, kaido, shiki ve diğerlerinin kaptanı Roger ve garp'ın üstünde olmalı. Zaten yaptıkları ortada. Vadi olayını bekliyorum, tutarsızlıklar var, daha iyi anlarız.

Garp korsan olup ne bileyim imu ile vs atması ilginç olurdu. Imu'nun kaç darbesine dayanabileceğini tahmin falan ederdik :)

Oda sıvamalarıyla dünyaca ünlü bir Mangaka, iade-i itibar yapar Garp'a.

Aslında iyi biriydi ama çevresi bozdu. Her şey ailesini, sevgilisini, sevdiklerini, köyünü, ülkesini, soyunu korumak içindi v.b. cart curt.
Yapar ya burda Garp’i yerden yere vuruyoruz ya iki bolum sonra Garp’in bir olayini cizer biz de oturur kaliriz:) bizim insanimiz kisa sureli basarilari buyuk sovlara ceviren kaba tipleri cok seviyor yorumlarda da orneklerini goruyoruz zaten

Kim ne derse desin Garp harika tasarlanmış bir karakter ki bu kadar konuşuluyor. :) Demek ki sODA bunu başarabilmiş adamın gençliği ayrı, yetiştirdiği ayrı, orta yaşı ayrı, yaşlılığı ayrı, yaptığı yapmadığı yapacağı yapamayacağ ayrı tartışılıyor. Bu adam demek ki serinin domino taşı oturun saygı duyun ve okuyun tadını çıkarın bu kadar zengin dolu bir karakterin seride olmasından dolayı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık