Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1157: Efsanevi Bar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 57 48.7%
  • Orta

Kullanılan: 37 31.6%
  • Kötü

Kullanılan: 23 19.7%

• Kullanılan toplam oy
    117
Bu arada rutbe atlamayi red ediyor dediginiz Garp’in kendisi koramiral olmus ne is? Koramiral olmasaydi madem. Koramiral olmasi icin en dipten baslayip goksel ejderhalarin, kadimlerin ve imu’nun gozune girmesi lazim. Havadan mi koramiral oldu bu adam?

Bu benim calistigim resmi kurumda Bakan Yardimcisi olup da Bakan ile hemen hemen ayni haklara sahip olmasina benziyor. Garp her turlu devletin kaymagini yiyen devlete yalakalik yapan bir adamdi hep oyle olmaya da devam edecek. Zira boyle bir adamin ne fikri olur ne de zikri olur. Gecelim bu safsatalari
koramiral rütbesi diğer alt rütbelerdeki denizcilere karşı hak sahibi bi rütbe ama garpı doğrudan kutsal ejderlerin emrine sürükleyen bi rütbe değil kısaca denizcilerin imkanlarından faydalanabiliyor veya amiral dışı bi rütbeden az bi yetkiye sahip olmuyor.

-senin dediğin gibi devletin ekmeğini yemek istese bu adam neden amiralliği reddetsin? amirallerin olanakları çokdaha yüksek yani bide neden adam koramiral rütbesinde olmasın denizciler içinde yetkiye sahip olmak kötümü?

Bunu nereden çıkardın? Rütbe atlamak için böyle bir durum yok. Garp'ın amacı rütbe kasmak olsun 3 defa niye reddetsin?

Kendisinin dediğine göre bu rütbe ona yetiyor. Diğer türlü Amiral olduğunda Kutsal Ejder sorumluluğuna da girecekti. O yüzden reddettiği söylendi.

Belki de sana Savas Gemisi tahsis edilebilmesi için gerekli sınırlardan biri Koramiral rütbesi.
Ustat ben ne diyorum sen ne diyorsun? Diyorum ki anadan dogar dogmaz koramiral olmadi bu adam koramiral olmak icin illa ki yuksek mevkilerdeki adamlarin gozune girmesi lazim sonucta verilen bilgilere gore sengoku, tsuru ve kendisi direkt denizci eri olarak baslamis. Adam belli istekleri karsilansin diye Koramiral olmus iste bu bana yeter demis. Her turlu nefret ettigi o yukardaki insanlarin bir sekilde begenisini kazanmak icin ugrasmis

Luffy sadece Egghead'de nerf yemiştir.Zaman atlaması sonrası Luffy ,zaman atlaması öncesi Luffy'den güçlüdür.Ödüllerden sorumlu kişi sizin şu ana kadar ne yaptığınıza bakıp ödülleri belirliyor.Ne kadar tehditsen o kadar fazla ödülün olur.Örnek:Nico Robin 8 yaşında 79 milyon ödül almasının sebebi güçlü olması değil poneglif okuyabildiği içindir.Tartışma kapanmıştır.

Ustat ben ne diyorum sen ne diyorsun? Diyorum ki anadan dogar dogmaz koramiral olmadi bu adam koramiral olmak icin illa ki yuksek mevkilerdeki adamlarin gozune girmesi lazim sonucta verilen bilgilere gore sengoku, tsuru ve kendisi direkt denizci eri olarak baslamis. Adam belli istekleri karsilansin diye Koramiral olmus iste bu bana yeter demis. Her turlu nefret ettigi o yukardaki insanlarin bir sekilde begenisini kazanmak icin ugrasmis
Yüksek mevkidekinin gözüne girmesine gerek yok diyorum. Yaptıkları başarılarla yavaş yavaş rütbe almıştır. Sen nereden çıkarıyorsun yüksek mevkidekinin gözüne girmesi lazım Koramiral olmak için muhabbetini. Şartları vardır normal meslekte yükselme gibi işte. Bunun yukarıdakinin begenesini kazanma ile ne ilişkisi var ?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık