Bence sen okuyamamışsin, Kaido çocukken denizcilere satıyorlar kaćip kurtuluyor, bundan sonra korsan zaten bu çocuk. ki sana attigim görselde 15 yasindan ufak kaidonun araniyor posteri var ödülü yaziyor. Bu zamanlar bilerek yakalanmis ve yemek yeyip kaćmış öyle zannettigin gibi Kaidonun korsan olma yaşı Arikovanında 15 yasinda korsanlari tokatlayip rocks tayfasina girdigi yaş değil, daha öncesinden korsan bu adam.
Kaidonun BMye iyiki meyve verdin dediği nerde yaziyor, aksine BM sürekli lafını ediyor, benim.sayemde kurtuldun diyor ki daha o hikaye net değil, yanlış hatirliyorsunuz sonra da üste çikmaya calisiyorsunuz
Kaidoda 3 tip en üst seviye haki ve tüm hakilerin tüm türleri var, Oni ırkı üstüne adam Kanaboyu siyah silah yapmis, meyvenin %70 80 güç verdigini iddia ediyorsun, bu da tuhaf.
Kaidonun nasıl yenildiğine girersem sabahı bulur yarın iş var gerek yok, sen 2 3 çaylağin yendiğine inanabilirsin. Adamın rüzgariyla Law devrildi, baş karakteri öldüren tek adam oldu, baş karakter Allah meyvesi açtı, sorarlarsa yeni yetmeler yendi derim.
Yukariya da yazdim Rockstan önce bu adamın wanted posteri var kafasında da ödül var demek ki Rockstan önce de korsan bu adam.
Tanrı Vadisinden (21 yaş) 10 yıl sonra bu adam yüruyen vahset olarak aniliyor, açikcası bu aralik ve sonrasinda yenildigine inanmiyorum hele hele 31 yaşında miting yaparken çağ rocks üyelerinin cagi dedikten sonra yenildigine hic ihtimal vermiyorum ki bu konusmadan 8 yil sonra Wanoyu ele geciriyor.
İhtimal vermiyorum ama yenildiyse 10-21 yas arasi yenilmis olabilir cizerse görürüz.
Tartisma konusu nasıl
@RedTeroR Kaido yenildi mi yenilmedi mi yenildiyse (üst sınir 7 bu arada) kime nasil.yenildi, zor bir konu oysa Lütfü olsa villain sayisini toplayıp ortalama 3 le carpsak sonuca ulasabilirdik