Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 45 32.6%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 45 32.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 48 34.8%

• Kullanılan toplam oy
    138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp şuan Kral Haki kullanabiliyor mu, gösterilmedi ve olay bitti, gösterilene kadar geçmişte kullanıyordu şuan kullanamiyor olarak kalacak, hata yok burada. :)

Bütün dünya, E. Oda, tüm korsanlar amiraller Gorusei hepsi Kaidoyu zirve ve yenilmez görüyor, bu sadece Kaidonun kendi görüşü değil, o yüzden yorumun boş kalıyor, adam yenilgisiz olduğu için E. Oda fb ile bildiğin duzeltme yapiyor, aksi varsa onu da çizer şuana kadar çIzmedi. Oden galibiyetinde de bir mahzur yok çünkü 1 vs 1 yok ortada. Savaşta her şey mübahtır düello atmiyor bu adamlar. Ki Kaido kafası başka yerde yakalaninca acik veriyor Oden de hileyle acik veriyor ayni şey, Odenin Kaidodan guclu oldugunu gosteren bir panel de yok. Adam kurşunla öldü la, kurşunla ölen adamı mı Kaidonun önüne koyacağiz

Dünyayi fethetti yalani başka bir şey gücünün ne olduğunu bilmek başka bir şey. Kaido Rogerın gücünü biliyor ancak ne yaptigini bilmiyor, genel.intibayi paylasiyor. Rogera KK unvani veriliyor, KKliga da halk arasinda en buyuk mertebe olarak bakiliyor, Kaido bu yalana istinadan Roger zirveye hakiyle cikti diyor, ya ne diyecek adam KKligin gercek mevzusundan bihaber. WBye Roger hakiyle KK oldu zirveye cikti desen bir tarafiyla güler çünkü biliyor bomboş bir şey olduğunu.

Rogerın Kujaya yenildigini çizmemiş mi mangaka, çizmis, konu bitmiş zaten. :) demek ki vura vura ilerleyemiyor bu adam, ha tatil.amacli belki Amazon Lilye cikmistir, butun adalara ayak basiyor ya, pardon fethediyordu degil mi :)

Usta şu animeyi azaltsan mı artık :)

Tek kurşunla ölen Oden prime wbden deprem yumruğu yese plazma haline geçer, gassallar cesedini yikayamaz poşete koyar öyle gömerler. Mangada WBnin deprem kullandığı en eski tarih Roger vssi bittikten sonra sohbet ederken sinirleniyor, o zaman anliyoruz WBde meyve olduğunu :)

Rocks Kaidonun dikkati başka yerdeyken vuruyor, aynı oden gibi, espri amacli Naminin vurmalari gibi bir şey, üzülcek bir durum yok :)

Denizde yargı dağıtan Roger ve Garp kimi yenmiş, Çinjao ve Squardoyu, kim bu 2liden tırsmiş hiçkimse fikra bu kadar :)

Garp ve Roger o kadar zayıf ki birbirlerinin ataklarını savuşturamamişlar, o yuzden birbirlerine vurmuslar, yeteri kadar hizli ve guçlü olsalar ataklar birbirine carpardı

Xebec ve Harald hem daha güçlü hem de çok denk karakterler, biri birine ustun gelse o kadar şok dalgasi cikmazdı.

Ayrı bir belirtec olmazsa 4 yıl önce olmasi lazim.

Diger yandan Yonko level başka bir şey, hangi yonko olsa orda rakibini yere sererdi, Garpin yerine Kaido veya Shanksi yok Rogeri bayiltirlardi.

Roger Turizm Ltd Ştinin iyi uçuşlar dilemesinin neresinde güç ilişiği var, hiçbir yerinde.

Kaido içki ticaret eglence adami değil çok yanlis anlamışsın. Içtiği içki kendine güç veriyor, ticaret dedigin silah ticareti, eglence dedigin yok zatem, adamin amaci dünya savaşı çıkarmak, işte güç gerektiren hayali olan adam Kaido, Roger Turizm değil.

Rogerın hiçbir zaman kurtarici misyonu yok, kendinizi kandirmayin, adamın erken geldim demesi bile yeni bir gizemi keşfetmeyle ilgili cıkacak, bu adamın kendi eğlencesi disinda dusundugu hicbir sey yok

Luffy kahraman olmak istemiyorum.diyor kurtarmadigi ada kalmadi, hapse girdi hapistekileri bile cikardi, sonra NiKa meyvesi yedigi ogrenildi, Nikanin ozgurluk savascisi oldugu binlerce insanin kurtarici olarak Nikayi bekledigi ortaya cikti.

Sen ilk bolumlerdeki anlatida kalmis olabilirsin ama suanda JoyBoy da Luffy de mesih/kurtarici rolunde, bu rolun de Rogerla uzaktan yakindan alakasi yok.

KKlik bir seviye degil, bir yaris ki, Buggynin dedigi gibi en guclu olmaya gerek yok. Sen yine de Rogeri guclu gorebilirsin, seni uzmek istemem ancak E. Oda bile Roger varken en guclu unvanini WBye veriyor, olaya donem donem bakarsan daha mantikli bulursun

800 yil.once JB
... yil.once Ryuuma
40 yil once Xebec
20 yil.once WB
Günümüz Kaido

Rogeri koy simdi istedigin yere :)
Adada neredeyse 20 küsür yıl içip sıçıp festival düzenleyen adam eğlence peşinde değil de one piece bulma(koca serinin amacı olan) peşinde koşan, iki tur dünya dönen adam eğlence peşinde. O kadar yıl boyunca bir adada çer çöpe meyve çıkartarak da savaş falan çıkartamazsın.

Luffy'in iyi bir insan olması ile kahraman olmak istemiyorum demesi aynı şey değil. Adam Zoro ile birlikte serinin başından beri bunu çok net belirtiyor.

Kaido'yu yaptığına göre değil söylediğine göre yargılıyorsun. Luffy'i ise söylediğine göre değil yaptığına göre.

Roger'ın ölüme yakın yaptığı hareketlerin nerdeyse hepsi sonraki gelecek olan kişi(luffy) için.

Garp şuan Kral Haki kullanabiliyor mu, gösterilmedi ve olay bitti, gösterilene kadar geçmişte kullanıyordu şuan kullanamiyor olarak kalacak, hata yok burada. :)
Bir şeyin doğrudan gösterilmesine gerek var mı? Keza Galaxy Impact'ta kral hakide çizilen yıldırımlar da vardı. Adamın haki kullanmasına mani olacak bir hastalığı yok Beyazsakal gibi. Hakisiz dövüşme tarzıda yok, hani meyvesi olurdu dersin ki adam ihtiyaç duymamış haki kullanmaya unutmuştur falan filan ki bence bu da saçma ama yani bir sebeptir iyi yada kötü. Rayleighde de aynı şekilde hastalık yoktu, adam yıllarca inaktif takılmasına rağmen çatır çatır kullanabiliyordu, Garp niye kullanamasın. Senin bu inkar artık şu noktada banane banane diyerek kulaklarını tıkamaya benziyor abi.

@Reiper Tam olarak şu kaidomu orda rogerın saldırısından etkilenmeyip rogerı bayıltacak?

Usta senin fikrin ne @Alpamis

Evet bu Kaido yapacak, hem de bu Kaido kaç saat çarpışıp hakisi zayıflamış Kaido, Garp gibi 0 km değil. :) 0 km olsa Wano başı Luffy gibi thunder bagua ile bayıltırdı Rogerı, Rogerın karşı atak şansı bile olmazdı.

Bir de + yazayım, Luffynin şu supreme kral hakili fil tabancasını Roger yesin, selası okunur, helvasını da Garp kavurur :)

Animenin o eklentileri için editörler yazardan onay aldığını belirtiyor burda genede mangayı baz alıyosan saygı duyarım anime eklentisi sonuçta editörler yazarla iletişimede geçse ama odenin yediği gibi bi saldırıyı tanklamış garp genç ve yaşlı hali dayanıklılık konusunda baya farkediyor bunu belirtmek amacım animenin o kısımlarını canon alıyorum ayrı açıklama olduğu için şahsen.
Animenin o kısımları basbayağı filler, canon falan değil, editör yazardan onay aldı diye açıklanamaz. Bu adamlar BB'yi WB'ye aparkatla vurduruyor.

OP animesinin o ödüllü ilk sezonu dışında manga referansı kabul edilemez. Bunun nedeni de ilk bölümlerde 2-3 mangadan 1 anime yapılırken şimdi 1 manga bölümünden 2-3 anime yapmalarından kaynaklı, adamlar basbayağı fillerla dolduruyor. Oden'in deprem durdurması da saçmalık, Boro Breathe kafa atması da saçmalık, yok bunlar, animede var diye var olamaz.

Adada neredeyse 20 küsür yıl içip sıçıp festival düzenleyen adam eğlence peşinde değil de one piece bulma(koca serinin amacı olan) peşinde koşan, iki tur dünya dönen adam eğlence peşinde. O kadar yıl boyunca bir adada çer çöpe meyve çıkartarak da savaş falan çıkartamazsın.

Luffy'in iyi bir insan olması ile kahraman olmak istemiyorum demesi aynı şey değil. Adam Zoro ile birlikte serinin başından beri bunu çok net belirtiyor.

Kaido'yu yaptığına göre değil söylediğine göre yargılıyorsun. Luffy'i ise söylediğine göre değil yaptığına göre.

Roger'ın ölüme yakın yaptığı hareketlerin nerdeyse hepsi sonraki gelecek olan kişi(luffy) için.
20 yıl boş durduğu nerde geçiyor Kaido'nun. Adam ada dışına çıkıp Hawkinsi Kidi avlamadı mı, Hawkinsi adamı yapıp Kidi kafase tıkmadı mı, dışarıda basbayağı operasyon çekiyor bu adam, BM ile sürekli savaştıklarını söylüyor Sengoku, üstüne bu adamın bağlı adalarına hiç değinmedi mangaka, Scocth'un falan yönettiği adaları var, E. Oda'nın zayıf yazarlığı bu kadarını kaldıramadı belli ki, hiç Kaido'nun müttefiki yok gibi sadece Wano'yu işledi, devamı yok.

Seride One Piecei bulmayı amaçlayan kim var ya koca serinin amacı olacak, BM her ırkın içinde olduğu ülke hayal ediyor, Kaido güçlünün egemen olduğu dünya hayal ediyor, Dof Kutsal Ejderlerin düzenini yok edecek şekilde kaos hayal ediyor, WB aile istiyor, Shanks bu adamlar varken kılını kıpırdatmıyor, NİKA ortaya çıkana kadar OP hayal eden bir bizim tayfa var bir de diğer genç nesilden Kid var, başka OP benim olacak KK olacam diyen var mı, yok, NİKAdan sonra zaten OP hazine yerine acaba o adada çok güçlü silah mı vara evrildi, hiçbir esprisi kalmadı yani.

Rogerın sonraki yaptıklarının Roger'la ne ilgisi var, sonraki yaptıkları JoyBoy'un iradesi, mirası, yaptıkları ve belki de yazıtları bulan kişiye dair verdiği talimatlar, kendi iradesi değil, kendinin böyle bir fikri bile yok, yazıtları okumadan yapaydı o zaman çocuğu.

Turizm şirketini kurtarıcı yaptınız, kurtarıcı olan mesihi de iyi bir insan ama özünde kimseyi kurtarmak istemiyora çevirdiniz, fb taraftarları nostaljisporu görse bırakırlar amigoluğu

Kaido'nun yediği tekme içine oturmuştur ama ne yapsın gücü yetmiyor :)

Roger ve garp xebec'i indirmek için birlik olur. Bu güçteki xebec'i gören imu tepki bile vermez. Aynı imu joyboy hakisini hissedince yerde titrer. luffy'e sağlam artı yazar bölüm.

Vadi savaşı aslında önemli olan kısım. Xebec nasıl indi, burada şövalye ve gorosei'nin rolü neydi, xebec'in soyu ve ne olduğu, hükümet, belki 20 aile ya da imu hakkında az da olsa birşeyler bekliyorum.

Bir şeyin doğrudan gösterilmesine gerek var mı? Keza Galaxy Impact'ta kral hakide çizilen yıldırımlar da vardı. Adamın haki kullanmasına mani olacak bir hastalığı yok Beyazsakal gibi. Hakisiz dövüşme tarzıda yok, hani meyvesi olurdu dersin ki adam ihtiyaç duymamış haki kullanmaya unutmuştur falan filan ki bence bu da saçma ama yani bir sebeptir iyi yada kötü. Rayleighde de aynı şekilde hastalık yoktu, adam yıllarca inaktif takılmasına rağmen çatır çatır kullanabiliyordu, Garp niye kullanamasın. Senin bu inkar artık şu noktada banane banane diyerek kulaklarını tıkamaya benziyor abi.
Garp'ın devasa siyah yıldırımından kimse bayılmıyor usta, E. Oda'nın bilinçli yaptığını düşünüyorum, bak Garp'tan önce işlenen Shanks'ın yıldırımından bayılıyorlar, sonra işlenen Merkürün kükremesinden bayılıyorlar, IMin kral haki salınımından bayılıyorlar, ama Garp'tan ağzı köpüklü kimse bayılmıyor. Bu da kral haki kullanmadığını/kullanamadığını gösteriyor. Ben de yoğun b haki olabilir diyorum, Katakurinin 2-3 gömlek üstünü çıkarabilir Garp.

Garp'ın devasa siyah yıldırımından kimse bayılmıyor usta, E. Oda'nın bilinçli yaptığını düşünüyorum, bak Garp'tan önce işlenen Shanks'ın yıldırımından bayılıyorlar, sonra işlenen Merkürün kükremesinden bayılıyorlar, IMin kral haki salınımından bayılıyorlar, ama Garp'tan ağzı köpüklü kimse bayılmıyor. Bu da kral haki kullanmadığını/kullanamadığını gösteriyor. Ben de yoğun b haki olabilir diyorum, Katakurinin 2-3 gömlek üstünü çıkarabilir Garp.
Kral haki kaplamasıyla yapılan saldırıda birinin bayıldığını görmüş müydük daha önce. Doğrudan salınımda bayılıyorlar diye hatırlıyordum ben.

Edit: Shanks'in Kid'e saldırısını kontrol ettim ve evet bayılabiliyorlarmış. Bence Oda'nın bilinçli yaptığı bir şey değil ama orası. Adamın geçmişte kral haki kullanabilip şuan kullanamaması için bir sebep yok çünkü. Geçmişte de kullanamıyor olması lazım onun için. Bence şuan kullanamadığını düşünüyorsan geçmişte de kullanamadığını iddia etmen lazım o yüzden. Gök yarma sahnesi falan yok henüz o yüzden kesinkez onaylanmış değil.

Bu arada bence kral hakisi yoksa daha havalı olur karakter. Roger'da var ve adam kral hakisiz denk gidiyor bunla, saf testosteron dede.

Son düzenleme:
Kral haki kaplamasıyla yapılan saldırıda birinin bayıldığını görmüş müydük daha önce. Doğrudan salınımda bayılıyorlar diye hatırlıyordum ben.

Edit: Shanks'in Kid'e saldırısını kontrol ettim ve evet bayılabiliyorlarmış. Bence Oda'nın bilinçli yaptığı bir şey değil ama orası.
Kaido'nun Luffye tek atması da böyle, vurduğu anda bayıltıyor, zaten Luffy böyle anlıyor Kral Hakinin saldırıya eklendiğini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık