Gözümün önüne ace ve luffy geldi garp reis her dönem sevgi yumruğunu herkese aşılamış mükemel panel harbiden
Sol üstte çarpışmadan önce birbirlerine baktıkları surat ifadelerinin şekillerinden belli rogerın shakkye öyle bi bakışmı atıcağını düşünüyosun ?
Gemilerin konumları ve önceki kısıma bakarsan roger gemisinde patlama olmuş garp top atıyor çünkü önce gemiye saldırmış adam roger garp gemisine saldırırken shakkyemi bakacak?
Panelde roger ve garpın eşleştiği sırada yüzlerinin birbirine dönük olduğu çok açık roger yumruğun etkisiyle boynu dönmüş garpın karın kısmına bakarsanız şok dalgası şeklinde bi slash var ve temassız haki patlaması izi var aynı garpın rogerın suratına vururkenki çıktığı efekt gibi bu panele bile bahane buldunuz ya helal olsun valla.
Sahneye baktın mı kılıcı tersiyle vuruyor.Kılıcı tersiyle vurdu saçmalığı nereden çıktı?
Sahnenin başında Roger Garp'ı farkediyor ve ona odaklanıyor. Shakky'e baktığını nerden çıkardın? Bu arada ikisinden de kan çıkıyor. Roger'ın kafası da yumruk yemeyle dönmüş gibi duruyor. Yine ajandana uygun şeyler uydurmaya başlamışsın.Sahneye baktın mı kılıcı tersiyle vuruyor.
Burada Roger'ın hatunlara bakarken bunları yapmadığını düşünenler Oda'yı tanımıyorlar.
Oda asla Roger ve Garp'ı çarpıştırıp ortada bir dikkat dağınıklığı yoksa birine ıska diğerine kan çıkaracak vuruş çizmez.
Roger, Shakky'nin ayrılmasına bakarken hem kılıcını terste bırakıyor hem yumruğu yiyor.
Dediğim gibi seriyi ve yazarını tanımıyorsun yapacak bir şey yok xDSahnenin başında Roger Garp'ı farkediyor ve ona odaklanıyor. Shakky'e baktığını nerden çıkardın? Bu arada ikisinden de kan çıkıyor. Roger'ın kafası da yumruk yemeyle dönmüş gibi duruyor. Yine ajandana uygun şeyler uydurmaya başlamışsın.![]()
Ben mi yanlış düşünüyorum? Baya baya Roger kılıcını sağdan sola doğru savurmuş işte. Kılıcın tersiyle vurma diye bir şey yok. Hem savaşmadan önce birbirlerine çok ciddi şekilde bakıyorlar. Roger'ın Shakky'e baktığını nerden çıkardın? Garp haterlığı tutmuş gibime geldiSahneye baktın mı kılıcı tersiyle vuruyor.
Burada Roger'ın hatunlara bakarken bunları yapmadığını düşünenler Oda'yı tanımıyorlar.
Oda asla Roger ve Garp'ı çarpıştırıp ortada bir dikkat dağınıklığı yoksa birine ıska diğerine kan çıkaracak vuruş çizmez.
Roger, Shakky'nin ayrılmasına bakarken hem kılıcını terste bırakıyor hem yumruğu yiyor.
Anlaşılan senin okey arkadaşın.Dediğim gibi seriyi ve yazarını tanımıyorsun yapacak bir şey yok xD
Bugüne kadar kaç tane karakterin silahını ters savurduğunu gördünüz haha ama bu konuyu uzatmama gerek yok yakında çıkar kokusu zaten o zaman da başka bir şeyden hikaye anlatacaksınız xDBen mi yanlış düşünüyorum? Baya baya Roger kılıcını sağdan sola doğru savurmuş işte. Kılıcın tersiyle vurma diye bir şey yok. Hem savaşmadan önce birbirlerine çok ciddi şekilde bakıyorlar. Roger'ın Shakky'e baktığını nerden çıkardın? Garp haterlığı tutmuş gibime geldi![]()
Dikkatli bakınca ben de sağ gövdeden sola kadar kılıcı götürmüş gibi gördüm. Bildiğin gövdeden ikiye yarmaya çalışmış gibi duruyor.Ben mi yanlış düşünüyorum? Baya baya Roger kılıcını sağdan sola doğru savurmuş işte. Kılıcın tersiyle vurma diye bir şey yok. Hem savaşmadan önce birbirlerine çok ciddi şekilde bakıyorlar. Roger'ın Shakky'e baktığını nerden çıkardın? Garp haterlığı tutmuş gibime geldi![]()