İcraatsiz seksüel diyelim ona da o zamanUmarım sanji yoktur o grupta. Çünkü kendileri tür bile ayırt etmiyor

İcraatsiz seksüel diyelim ona da o zamanUmarım sanji yoktur o grupta. Çünkü kendileri tür bile ayırt etmiyor
Bu arada ben çok ciddiyim loki>mihawk şuanda mihawktan daha iyi statementslere ve featlere sahip loki trolüne demiyorum.O zaman Loki > Garp balonu
Aynı Kaido kendinden zayıf olarak görüyor Rogerı, cımbızlama yaparken dikkat et ustaKaido abin diyor Roger Dünyayı böyle fethetti diye.![]()
Nerede diyor ben Roger'dan öndeyim diye?Aynı Kaido kendinden zayıf olarak görüyor Rogerı, cımbızlama yaparken dikkat et usta
Kaido Roger için dünyayi fethetti diyor ancak bu halkın genel yanılgısıyla paralel. Ona bakarsan Sengoku da Tanrı Vadisinde Garp ve Roger tesadüfen denk geldi diyor. Demek ki neymiş, kişiler bilmedikleri konularda yanılabilirlermiş![]()
açık açık adam roger dünyayı dize getirdi diyor sen gelmişsin kaıdo kendini rogerdan güçlü görüyor felan diyosunAynı Kaido kendinden zayıf olarak görüyor Rogerı, cımbızlama yaparken dikkat et usta
Kaido Roger için dünyayi fethetti diyor ancak bu halkın genel yanılgısıyla paralel. Ona bakarsan Sengoku da Tanrı Vadisinde Garp ve Roger tesadüfen denk geldi diyor. Demek ki neymiş, kişiler bilmedikleri konularda yanılabilirlermiş![]()
Kaido kendisini yalnızca JoyBoyun yeneceğini söylüyor, Kaidonun kendisiyle dövüşEBILECEKLER listesinde Roger WB Rocks Shanks ve Oden var. Haliyle bu adamları kendisinden zayıf görüyor Kaido.Nerede diyor ben Roger'dan öndeyim diye?
Hayır halkın görüş açısından demiyor bunu adam orada karşısında Nika'yı uyandırmış ve her defasında farklı teknikler gösteren bir kişi için istediğin kadar oyun oyna dünyayı fethetmek için bakın her şeyin üstüne çıkmalıdır diyor. Ve Roger'dan bahsederek onun şeytan meyvesi yoktu bunu haliyle yaptı dedi. Halkın gözünden felan bakarak öyle söyledi senin uydurman. Adam niye halkın gözünden baksın. Direk yaşamış zaten sahit olmuş Roger'a.
Buna literatürde cımbızlama deniyor işteaçık açık adam roger dünyayı dize getirdi diyor sen gelmişsin kaıdo kendini rogerdan güçlü görüyor felan diyosun
kaido roger için kendiyle dövüşebilir demiş felan bunlar lüzumsuz karakterin kendini övmesi dışında bi durum değil hele hele bunu sarhoş olup ne dediği belirsiz kaido gibi biri söylüyorsa ben en güçlüyüm demesinin bile zerre önemi yok.
don chınjao gibi bi dönemin bilinen isimlerinden bitanesi kk ünvanının önemini ve gücünü vurguluyor rogerın hakkındaki ifadesi çok daha net zaten
sengokuda rogerın korsanlar kralı olmasını burda gücünüde vurgu yaptığını belirterek anlatıyor shikiye karşı
roger için seri başından beri herşeyi alan adam olarak bahsedilir bu ifadelerin gücü kapsadığı ilk bölümden söylenmiştir
grandline ı feth etme durumu bütün adalara ayak basmak ile ilgili bi durum rogerda bunu başardı zaten.