Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1156 Spoiler Yorumları

Bölüm Kaç Kemer Ederdi?

• Birden fazla

Kullanılan: 34 30.1%
  • Bir tane yeter

Kullanılan: 38 33.6%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 41 36.3%

• Kullanılan toplam oy
    113
Bu arada ben çok ciddiyim loki>mihawk şuanda mihawktan daha iyi statementslere ve featlere sahip loki trolüne demiyorum.
Bismillah daha adamın zincirleri çözülmedi yav. Ağaca çekiç vurdu diye mi "feat ve statbilmemne :d" sahip oldu ?

Dragon hakkındaki görüşünü merak ediyorum bu arada. Adamın şu ana kadar tek yaptığı uzaklara bakmak. Mesajlarına bütüncül bakarak bakarak söylüyorum ki, sana göre Dragon<= Smoker olması gerekiyor

Bismillah daha adamın zincirleri çözülmedi yav. Ağaca çekiç vurdu diye mi "feat ve statbilmemne :d" sahip oldu ?

Dragon hakkındaki görüşünü merak ediyorum bu arada. Adamın şu ana kadar tek yaptığı uzaklara bakmak. Mesajlarına bütüncül bakarak bakarak söylüyorum ki, sana göre Dragon<= Smoker olması gerekiyor
Dragon serinin açık ara en iyi en derin ve en güçlülerinden biri olucak bi adam hikaye gidişatındaki rolü ve kişiliğinden bunu anlamak çok zor değil dragon için 0 güç istatistiği mevcut yorum yapmalık veya gücünü ölçebileceğimiz bi sahne gözükmedi ama güncelde imi saymazsak akainu, shanks, dragon zirvedir.

Buna literatürde cımbızlama deniyor işte :)

Kaidonun dünyayı dize getirdi lafını cımbızlıyorsun ama Rogerı zayıf görmesine sarhoştu diyorsun :)

Çinjao 500 milyonluk kimsenin iplemediği biri, Roger fblerinde bile geçmiyor, Roger döneminde Yonko diye bir sey yok adam KK olmak için Amiralleri Yonkolari gećmen lazım diyor, geçen uzun uzun yazmistim bunlar E. Odanın sazan avlama taktikleri :)

Sengokunun Tanrı Vadisi söylemleri facia iken onun dediğinin referans değeri yok maalesef. Tanık olmadığı konularda sağir duymaz uydurur gibi cevap veriyor sengoku :)

Bütün adalara pasaport + vize alıp ben de basarım, orayı fethetmek gerçekten de turistik mi :) WCİ ya ayak basmış pone alıp kaçmış fethetti mi diyeceğiz :) @RedTeroR
1) kaıdo o lafı kafasından uydurmuyor genel olarak evrende böyle geçiyor herşeye sahip olabilen bi adam.
2) usop ben kaıdodan güçlüyüm dese haklıdır demekten farksız bi durum kaıdo prıme rogerın tam gücünü ölçebilcek bi durumdada olmadı hiçbi zaman o yüzden boş ifade
3)chinjao roger ile wb ile karşı karşıya gelmiş birisi biraz vivre card datebok veya canon kabul edilen magazin dergilerine bakarsan bunu görebilirsin dönemin efsanelerinden biri olarak anılıyor ve orda rogerın efsanesini ayrı vurgulaması olay roger zamanı yonko yok ama büyük korsanlar mevcut.
4) sengoku tanrı vadisini garptan dinlemişki bilgi sahibi olup konuşuyor garpın pişmanlığından bunu bilmesinden anlayabilirsin ayrıca serideki en bilge karakterlerden kendisi.
5)sen dünyanın sonunu sıfırdan keşfedip kendinden izler bırakıp büyük bi çağ başlatabilceksen buyur dene yapabiliosan heykelini ben yaptırırım reis :D

Shanks ve tüm köyle eşleşmesi ve babası haraldı öldürmesi mevcut mihawkın marineford başarılarından daha iyidir ayrıca gabanın bile lokinin gücünden çekinmesi lokiyi bi canavar olarak göstermeye yeter mihawkın ileride daha iyi bi başarımı olabilirmi bilemem ama şuan deseniz mihawkmı lokimi loki derim yani.

Kyou çok muhteşem çıkacakmış gibi geliyor Shiki'nin Rocks korsanları dağıldıktan sonra bile rakibi ise eski bir imparator olabilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık