Abi yaklaşık 1-1.5 ay civarları yalan olmasın pazartesi atıyorlardı.Spoiler genelde Salı akşamı 23:00 ve sonrası saatlerde gelmiyor muydu zaten? Benim aklımda öyle kalmış.
Abi yaklaşık 1-1.5 ay civarları yalan olmasın pazartesi atıyorlardı.Spoiler genelde Salı akşamı 23:00 ve sonrası saatlerde gelmiyor muydu zaten? Benim aklımda öyle kalmış.
BÖLÜMDEN MALUMAT MI GELDİSen neymişsin be!
![]()
Allah rızası için bir şey söyle.Sen neymişsin be!
![]()
Sengoku'nun meyve formu BuddhaSen neymişsin be!
![]()
olabilir bir sengoku falan muhabbeti döndüydü zaten bende resime bir mana veremedim bir türlü sengoku mantıklıSengoku'nun formu Buddha
meyvesi buddha ya ondan dedim zaten. Böyle dendiğine göre Sengoku'yu anma bölümü gelmiş. 30-50 yıl öncesinde takılmaya devam haolabilir bir sengoku falan muhabbeti döndüydü zaten bende resime bir mana veremedim bir türlü sengoku mantıklı
Garp patladımı yani!?Sen neymişsin be!
![]()
zaten yukarıdada bir şeyler geldi ya navyden nefret edenler olduğu için spoiler geç geliyor falan sengoku falan show var gibide olay nasıl oraya geldi onu merak ediyorum.ve yaptıysa kime karşı şov yaptığı mühim gidip linlini mesela fb dede harcamasa barimeyvesi buddha ya ondan dedim zaten. Böyle dendiğine göre Sengoku'yu anma bölümü gelmiş. 30-50 yıl öncesinde takılmaya devam ha![]()