Sadece vivre card değil manga panelleride aksini gösteriyor ama hayırlısı diyorum.Vivre kartlarda sabo öldü de diyordu. Aokiji’nin ajan olduğu çok belli.
Sadece vivre card değil manga panelleride aksini gösteriyor ama hayırlısı diyorum.Vivre kartlarda sabo öldü de diyordu. Aokiji’nin ajan olduğu çok belli.
Abi tayfada biri babasını tanımaz öbürü kral hakisine sahip olduğunu bilmez. Tayfanın aklına güvenip böyle şeyler sorgularsak çıkamayız işin içindenVadi olayında kaido'nun ejder meyvesi ve kumanın pati meyvesi söz konusu idi. Belki başka meyvelerde vardır yami yami gibi. Efsanevi meyveyi loki'nin yemediği gibi bir algı var sanki. Gördüklerimiz arasında bir meyve olduğunu sanmıyorum. Çünkü bu tür bir meyvenin kullanıcısıda çok güçlü olurdu ve dünyada nam salardı. Dolayısı ile devler hemen anlarlardı. Bence meyveyi ya loki yedi ya hükümetin elinde yada Elbaf'ta biryerde.
Diğer taraftan vegapunkın bahsettiği meyve ansiklopedisi diye birşey vardı hani. Öyle birşey varsa tayfanın neden haberi yok. Ayrıca kim kayıtaltına aldı acaba muhtemelen denizciler ya da hükümetten bazıları. Bb'de sanırsam ace ile konuşurken benzer şeyden bahsetmişti.
Hocam bir sayida Loki’nin elbaf’taki efsanevi meyveyi yedigi bilgisi verilmisti. Zaten ayagina deniztasi pranga takmislar meyveyi kullanmasin diyeVadi olayında kaido'nun ejder meyvesi ve kumanın pati meyvesi söz konusu idi. Belki başka meyvelerde vardır yami yami gibi. Efsanevi meyveyi loki'nin yemediği gibi bir algı var sanki. Gördüklerimiz arasında bir meyve olduğunu sanmıyorum. Çünkü bu tür bir meyvenin kullanıcısıda çok güçlü olurdu ve dünyada nam salardı. Dolayısı ile devler hemen anlarlardı. Bence meyveyi ya loki yedi ya hükümetin elinde yada Elbaf'ta biryerde.
Diğer taraftan vegapunkın bahsettiği meyve ansiklopedisi diye birşey vardı hani. Öyle birşey varsa tayfanın neden haberi yok. Ayrıca kim kayıtaltına aldı acaba muhtemelen denizciler ya da hükümetten bazıları. Bb'de sanırsam ace ile konuşurken benzer şeyden bahsetmişti.
Efsanevi meyvenin, Luffy'nin yediği meyve olabileceğiyle ilgili teori vardı. Elbaf sarayından, meyvenin çalındığını manga panelinde gördük. Tahminimce meyve bundan sonra kişiden kişiye geçti ama kimse yemedi, sonrasında dünya hükümeti aldı ve Shanks'ta onlardan aldı. Sonrasında bizim Luffy yedi. Loki'de sanki meyveyi kendisi yemiş gibi göstermiş olabilir veya o meyveyi yediğini düşünerek farklı mitolojik bir meyve yedi bilemiyorum. (Devlerinde efsanevi meyvenin ne olduğunu bildiğini sanmıyorum.)Vadi olayında kaido'nun ejder meyvesi ve kumanın pati meyvesi söz konusu idi. Belki başka meyvelerde vardır yami yami gibi. Efsanevi meyveyi loki'nin yemediği gibi bir algı var sanki. Gördüklerimiz arasında bir meyve olduğunu sanmıyorum. Çünkü bu tür bir meyvenin kullanıcısıda çok güçlü olurdu ve dünyada nam salardı. Dolayısı ile devler hemen anlarlardı. Bence meyveyi ya loki yedi ya hükümetin elinde yada Elbaf'ta biryerde.
Bu adamın çorumlu çıkması bölümün önüne geçti bende.Şöyle bişiyde atmış worstgen 10 saat önce acaba god valley girişi garp vs rogermı oldu hafif?
Teach'de de var meyve ansiklopedisi.Efsanevi meyvenin, Luffy'nin yediği meyve olabileceğiyle ilgili teori vardı. Elbaf sarayından, meyvenin çalındığını manga panelinde gördük. Tahminimce meyve bundan sonra kişiden kişiye geçti ama kimse yemedi, sonrasında dünya hükümeti aldı ve Shanks'ta onlardan aldı. Sonrasında bizim Luffy yedi. Loki'de sanki meyveyi kendisi yemiş gibi göstermiş olabilir veya o meyveyi yediğini düşünerek farklı mitolojik bir meyve yedi bilemiyorum. (Devlerinde efsanevi meyvenin ne olduğunu bildiğini sanmıyorum.)
Meyve ansiklopedisi, belki dünya hükümetinin elinde olan bir şeydir. OP evreninde para, kitap vb. şeylerin çok iyi işlendiğini düşünmüyorum. Varsa yoksa taştan kitabeleri görüyoruz.
Bu bölüm özelinde, karanlık meyvesiyle ilgili bir şey göreceğiz ama nasıl bir şey olur bilemiyorum. Korsan adasından çalınan şeyin de meyve olduğunuda düşünmüyorum. Bir eşya falan olabilir ama nasıl bir eşya fikrim yok, belki antik silahın anahtarı falan filan gibi bir şeydir. Sonuçta, Xebec zamanında dünya hükümetinin kalbine kadar indi. Oradan boş çıkmamıştır diye düşünüyorum.
Sanji küçükkem meyve kitabına bakmıştı.Görünmezlik meyvesi hatırlarsan.Teach ise meyve kitabını ezberleyerek istediği meyveyi bulmuştu.Vadi olayında kaido'nun ejder meyvesi ve kumanın pati meyvesi söz konusu idi. Belki başka meyvelerde vardır yami yami gibi. Efsanevi meyveyi loki'nin yemediği gibi bir algı var sanki. Gördüklerimiz arasında bir meyve olduğunu sanmıyorum. Çünkü bu tür bir meyvenin kullanıcısıda çok güçlü olurdu ve dünyada nam salardı. Dolayısı ile devler hemen anlarlardı. Bence meyveyi ya loki yedi ya hükümetin elinde yada Elbaf'ta biryerde.
Onu kaçırmışım, hatta o kadar hatırlamıyorum ki o sahneyiSanji küçükkem meyve kitabına bakmıştı.Görünmezlik meyvesi hatırlarsan.Teach ise meyve kitabını ezberleyerek istediği meyveyi bulmuştu.