Bu Imu nasıl bir şeyse Xebec'in bile maçası yememiş dalmaya.
Harald nasıl öldü bilmiyoruz ama IM'ın parmağının olduğu kesin. Haliyle Xebec dengi adamı parmağında oynatan IM, Xebec'e de ağır kaçardı.
Hep diyorum, meyvesiz adamlarda ne kadar kral haki olsa da eksik ve yetersizler. JoyBoy ne kadar hayvanmış ki bir de NİKA meyvesi yemiş ve IM'e sinir krizi geçirtmesinden JoyBoy'un taklaya getirildiği anlaşılıyor, IM bile yenememiş yani JoyBoy'u, seviye çok artacak geçmişe gittikçe.
Yahu anlayamadığım birşey var Roger hayatta değilken beyaz sakala dünyanın en güçlü adamı diyorlar. Biz bunu sonradan görüyoruz, hiç görmedik ki Gold Roger mı güçlü beyaz sakal mı, hiç bir bilgi yok elimizde. Herkes tutturmuş yok WB şöyleydi böyleydi, abi adam çok fason adamdı, top tierlerin çocuklarını yanına toplayarak birşeyler yapmaya çalıştı oda olmadı.
WB, Roger varken de En Güçlü ünvanına sahip. Hep diyorduk, dediğimiz şeyi E. Oda nihayet resmiyete döküp vivre kartta yayınlamış.
WB önceki tayfasındayken de aile kurmak isteyen birisiydi, kendi de yetim, adasındakiler de gariban, haliyle nerede yetim çocuk var toplamış, adamın derdi para pul değil.