Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imu, joyboy hariç tüm karakterlerden güçlü olması beklenir denizci korsan farketmeksizin. Sen gel, kralları kaçır, imu'yu gör, postanı koy ve git. Roger, garp, wb anca çantasını falan taşır bu elemanın. Daha güçlü olduğu kesinleşti.

Imu ile bir vs olup olmdığını bilmiyoruz ayrıca tekrar görümcem demesi... Imu acaba kadın mıki tekrar görücem diyor? Bir sürü soru işareti var ama luffy'nin gidecek yolun var.

İm oraya gelse eminol gaban ray sezerdi en kötü imkansız yani farkedilmemesi.
Valla bilmiyorum abi. Bir de son spoilerdan sonra daha da bu konuda fikrim netleşti. Xebec'in yaptıkları özellikle Imu'ya köpek çekmesi vs derken God Valley'de direkt olarak ana hedef Xebec'ti ve bambaşka olaylar yaşandı. Daha önceden birçok konuda da belirttim Garp ya da Roger'ın kutsal ejderleri koruyup Xebec'e dalacaklarını düşünmüyorum oradaki olayları gördükten sonra. Bunları eski Chopper yeni Loki fanı olarak yazıyorum sanılmasın da Garp ya da Roger'ı savunuyorum. Benim düşüncelerim bu yönde. Ömrümüz yeter de God Valley'deki olayların açıklandığı günü görürsek yine konuşuruz belki patlamış oluruz :D

Xebec, Mihawk’a şöyle artı yazdırıyor. İkisi de haki ve kılıç ile takılıyor. Aslında çok basit mantık. Eğer Mihawl sıradan bir kılıç ustası olsaydı Artı falan almazdı mesela ama işte değil adam şu an bu zamanın en güçlü kılıç ustası :d
Boş laf usta.

Xebec'ten güçlü mu değil mi?

WorstGenin söylediğine göre narrator Xebecin kılıçustalığını övüyormuş ve kılıç saldırılarıyla güçlü patlamalar yaptığını söylüyormuş. Demek ki kılıçustalığı sadece teknikle alakalı değil aynı zamanda bir güç kaynağı. Mihawkın ünvanını kılıç sallama becerisi olarak yorumlayan arkadaşlar karakterin hakkını yiyorsunuz.

ne olmuş şimdi, xebec bütün balonları patlatmış mı? xebec ve tayfasının yenilmesi roca ve ekibi+ gaap+ garling ve şovalyeler hatta goroseyi ve belki savaşın en sonunda ım'ın müdahil olmasıyla anca açıklanabilir. xebec dışında kimsenin ölmediği bir savaş, reyizin ölümü, tarihten silinmesi bile seviyesini yükseltiyor ama umarım gizli bir teknikle falan bir yolunu bulup o da kurtulmuş olsun.
Tanrı Vadisi'nde Xebec'e dalmayan bir Ryuma bir de Joy Boy kalmış. Adam yedi düvele karşı tek başına mücadele etmiş resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık