Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şiryu’dan tek yiyen balon Garp’ın fanları Mihawk ve Xebec gibi kılıç ustalarını görünce delirmiş diye yorumladım :) @RedTeroR usta her bölümde haklı çıkmayı nasıl başarıyorsun
Şu yorumları görünce istemsiz gülüyorum ya mf wb vs garp anketindede vardı bu yorumlar sonuç belliydi ama.

Kabul etmek istemesem de, tek başına Xebec'e karşı güçsüz kalmış olabilir.
Şuan xebec çok güçlü girdi eyvallah ama henüz net bi kk lvl veya yonkou lvl adamla eşleştiğine şahit olmadık harald ile eşit çarpışmışlar mesela ölen amiralide bilmiyoruz bence biraz erken şuan bukadar uçmak için.

Onu göreceğiz. Şu an için o konuda değişen bir bilgi yok. Bu senin içinde olay aslında ama şu an bunu kabule dip benimsemekten başka çaren yok.
Benim için neden olay olsun ben Zoro fanıyım zaten o senin takıntın Reis beni ilgilendirmiyor.

WB'yi ilk gördüğümüzde de bomboş bir kaptanı vardı zaten, WB'nin ele geçirdiği mallara bakıp sulanıyordu eleman xD

Benim için neden olay olsun ben Zoro fanıyım zaten o senin takıntın Reis beni ilgilendirmiyor.

WB'yi ilk gördüğümüzde de bomboş bir kaptanı vardı zaten, WB'nin ele geçirdiği mallara bakıp sulanıyordu eleman xD
Sadece gemide olduğunu gördük mangada. Ben kaptanını gördüğümüzü hatırlamıyorum. Burada uşak gibi bir yerlere gönderilen kes denilince sesini kesen bir WB var. Zoro'nun tayfadaki profili bu mu?

Ryuma ne alaka. Gelinen noktada önemli olan kullanılan silahtan çok haki onemli diyoruz uzun zamandır. Bu meyve içinde kılıç içinde geçerli. Kaido'nun ağzından da duyduk. Siz hala kılıç tutturdunuz gidiyonuz. Şimdi Xebec'ten Mihawk'a pay cikarmaya çalışıyorsunuz. Oysa adamların profillerini incelediğimizde ne Roger ne Xebex ne Shanks ile kiyaslanabilecek bir profil çizdi Mihawk.

Gitmiş Shichibukai olmuş. Bu zaten profilini oldukça düşüren bir durum şu an gelinen noktada.

Doğrudan Mihawk bu unvan ile Xebex Roger hepsinden güçlü diyemiyorsaniz susacaksınız.
Haki diyorsun doğru da. Sen Mihawk’ın üç hakiyi de üst düzey kullandığını füşünmüyorsan bu konuyu kapatalım zaten Alpa :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık