Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu xebec ile harald yakın güçte karakterlermi şimdi harald ölmeden çokda yaşlı değildi im nası haraldı bukadar kolay kontrol altına aldı veya loki nası öldürdü güç seviyeleri olarak burası bi kafamı sorgulamadı değil.

Xebecin marrygoıse un altını üstüne getirmesi 5 kral kaçırması 1 amiral öldürmesi adam tak başına devrim yapmış imuya racon kesmiş beklenenden büyük bi adam çıktı ama iş gel dolaş garpa rogera artı yazıyor :bilmem:

Kılıç ustalığı kısmına bakarsak umarım mihawk fanları gidip xebec kılıç ustası mihawk wss diyip mihawk>xebec almaz

Farkındamısınız bilmiyorum ama xebec ekibi beklediğimizdende büyük çıkacak bu bölüm gangster eklendi morıanın tüm zombileri rox ekibinin bilindik isimlerinden yani bu ekib açık ara en güçlü ekip gelmiş geçmiş bu ekibin nası devrildiğini görsek güzel olur illaki ihanet olması lazım gibi geliyor savaşın belli kısımlarında yoksa bu ekip garp ve roger ekibine bile fazla gözükmeye başladı ama tabi god valleyde prıme garp ve rogerıda görmek lazım adamlar prıme ise orda açıklaması olabilir.
Abi ben halen Tanrı vadisinde olan olayların yürüden budhanın anlattığından farklı olduğunu düşünüyorum. Bambaşka şeyler yaşandı bence orada.

Xebec yanında Wb, Shiki, Kaidou, BM’la takılıyor, Mihawk tek başına. Mihawk’ın yaptığının benzerini yapabilen adam yok bu seride. Adamın klonunu yaptıktan sonra şiçiliği kaldırıyorlar, kaldı ki klonu adamın çeyreği etmiyor.

O sövmeye çalıştığın yermeye çalıştığın adam seride gördüğümüz tek en iyi kılıç ustası ünvanına sahip kişi. Seride Shanks, Roger, Xebec, Rayli, Oden gibi adamlar varken biz bu adamda bu ünvanı gördük. Diğerleri ölmüş olabilir ama Shanks, Rayli hayattayken bu ünvan Mihawk’taydı. Sen istediğin kadar kabullenme, luffy fanlığı yap, zorodan nefret ettiğin için mihawk haterlığı yap, Mihawk bu serinin zirvelerindendir.
Mihawk Buggy'nin adamı oluyor. Xebec bunları adamı yapıyor. Mihawk daha Crocodile'ı bastırabilen bir adam değil. Xebec'in övülmesi gereken durumunu eleştiriyorsun.

Tekrar yazıp alan doldurmayayım ama Davy Jones'un adı 5 6 kez bile geçmemişken gelipte Davy Jones-D Soyu-Boş yüzyıl üçlemesi üzerinde bir hikaye çıkarsa katıla katıla gülerdim. Long Ring Long Land topluluğun çoğunun sıkıcı bulduğu bir sezonken serinin en çarpıcı bilgisi olan D'nin açıklaması aslında Davy'den gelse acayip gülerim

Abi ben halen Tanrı vadisinde olan olayların yürüden budhanın anlattığından farklı olduğunu düşünüyorum. Bambaşka şeyler yaşandı bence orada.
Sengoku garptan öğrendiğini düşünürsek yanlış bi kaynak olması bana mantıklı gelmiyor pek yalan söylemesi lazım.

Başka olay dediğin kutsak şövalyelerin tarafları belli değil onlar ne yaptılar merak konusu bence onun dışında taraflar az çok belli.

Roger bunla kafa kafaya dövüşebiliyorsa o da namının hakkını veriyor demektir. Gerçekten 2 vs 1 mi oldu acaba?
Yahu Garp dediğimiz adam Xebec'in arkasında yürüyen Shiki'ye karşı bile tek değil Sengoku'yla beraber savaşmış. Ya Rocks güç ile boyunduruk altına aldığı insanların ihanetine uğrayarak kendini bitirdi ya da Figarland Garling fenasal bir herif.

Luffy'nin ödülü zaten hak ettiği değil. Kaido'yu indirmiş adam. Shanks'in ödülü zaten 4'ün üstünde. Teach'de 4'e yaklaştı. Mihawk her ikisinden de düşük. Xebec ise apayrı bir şey çıktı şu an. Niye Mihawk'a yazıyor bu? :D
Bu sayfığın isimlerin kaptanlık ünvnları da var ama Mihawk ona sahip değil. Ona rağmen Buggy den yüksek. Oda bu olayı boşuna mı öyle yaptı sanıyorsun. Ayrıca Luffy de sana katılıyorum. Sonuçta adam yıllardır sürekli reenkarne olmuş, seçilmiş, tanrıların en güçlüsü haklısın ödülü az. :d

Yahu Garp dediğimiz adam Xebec'in arkasında yürüyen Shiki'ye karşı bile tek değil Sengoku'yla beraber savaşmış. Ya Rocks güç ile boyunduruk altına aldığı insanların ihanetine uğrayarak kendini bitirdi ya da Figarland Garling fenasal bir herif.
Garp ve sengoku shikiyi öyle bi dövdüki 1 hafta zaman geçmişken bile yaraları iyileşmedi va savaş sonu ikisinde çizik yoktu adamlar 1v1 niye atsın marineford az zarar görsün diye hızlı bitirdiler bukadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık