Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155: Rocks Korsanları

Bölüm nasıldı?

• Kaya gibi

Kullanılan: 153 86.9%
  • Daha iyi olabilirdi

Kullanılan: 16 9.1%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 7 4.0%

• Kullanılan toplam oy
    176
Xebec'in gerçek yüzünü ilk gördüğümüzde birçoğumuz suratının yarısının Teach'e yarısının da Buggy'e benzediğini düşünmüştük ben de dahil. Buggy'e benzeyen tarafı yüzünün sol yarısıydı(gözünün üstünden aşağı doğru çizgi inen taraf). Ve bu bölümde gördüğümüz üzere yüzünün bu yapısı panelden panele değişiyor. Merak uyandırdı.

Bölüm güzel ancak bir sürü bilinmezle dolu.

1- Xebec MJyi bastıgında korsan değil, o zaman ne bu adam, kral mı, kutsal ejder mi, bir krallık koruması mı, gezgin mi ...?

2- Bu adam bu kadar çok şeyi, hükümetin işleyişini, kutsal vergiyi, MJyi, reverieyi bir de korsan olmamasına rağmen Davy Jonesu nereden biliyor.

3- Geçmişinde korsanlık denizcilik vs olmayan bir adam nasıl bu kadar güçlü olabilir, kral haki eklemeli saldırı yapmak ciddi savaş tecrübesi istiyor, Amiral öldürüyor üstüne.

Gelecek bölüm aćıklanacağını umduğum şeyler

1- Hala arıkovanının taç mücevherinden haber/ bilgi yok.

2- Tanrı Vadisinde Xebec ve Roger birbirlerini taniyor görünuyorlardı, acaba nasıl/ ne zaman tanıştılar, Rogerı da tayfasina davet etti mi?

Xebec muhtemelen sonradan seriye eklemeye karar verdiği bir karakter, o yüzden öncesinde böyle hikaye açıkları olmasını normal karşılıyorum.
Kesinlikle.ama wanoda kaido'da bir şey demiyor mesela 1.000 küsür bölümler.
Yani direkt kaptanımıza benziyorsun demesine de gerek yok aslında.bu karasakalın yüzü çok tanıdık geliyor tarzı bir şey de söyletebilirdi.ya da ne biliyim bu "karasakal" denen herif....
Deyip burayı da kesebilirdi.yani benim anladığım teach'i rocks'ın oğlu yapmaya baya sonradan karar verdi.tabiki de gemisinin adından,mekanından xebecle bir ilişkisi olduğunu tahmin edebiliyorduk.en azından ilk başta karasakalı "xebec hayranı" "xebec'i idol olarak gören birisi" olarak planladı ama sonradan oğluna çevirdi gibi geliyor.tabi baştan oğlu olarak da yazmış ve saklı tutmak istemiş de olabilir,ama o zaman pek oturtamıyorum kafamda.

Xebec'in indirdiği Amiral'in Koramiral olabileceğini düşünüyorum.

Seride Koramirallerin de yeri geldiğinde Amiral olarak bahsi geçiyor. Misal Kuzan, Dof'u durdurmak için Akainuya söyle Amirallerini göndersin diyor. Dressrosaya gelene bakıyoruz 1 Amiral 2 tane de Koramiral.

E. Oda o dönemde Kong ve Sengoku dışında birini göstermedi Amiral olarak, imasını bile etmedi. 2 bölümdür adını bile söylemiyor. Bir Koramiralin geçerken alındığını çokça gördük ancak hiçbir Amiralin geçerken alındığını görmedik, ha büyük bir açık verir, dikkati dağılır, arkası dönüktür ve sair ama 2 bölümdür böyle de denmiyor.

Tüm bunları alt alta toplayınca bahsedilen Amiralin Koramiral olabileceğini düşünüyorum, ne dersiniz @Smoker @Alpamis @RedTeroR @sensey

Kesinlikle.ama wanoda kaido'da bir şey demiyor mesela 1.000 küsür bölümler.
Yani direkt kaptanımıza benziyorsun demesine de gerek yok aslında.bu karasakalın yüzü çok tanıdık geliyor tarzı bir şey de söyletebilirdi.ya da ne biliyim bu "karasakal" denen herif....
Deyip burayı da kesebilirdi.yani benim anladığım teach'i rocks'ın oğlu yapmaya baya sonradan karar verdi.tabiki de gemisinin adından,mekanından xebecle bir ilişkisi olduğunu tahmin edebiliyorduk.en azından ilk başta karasakalı "xebec hayranı" "xebec'i idol olarak gören birisi" olarak planladı ama sonradan oğluna çevirdi gibi geliyor.tabi baştan oğlu olarak da yazmış ve saklı tutmak istemiş de olabilir,ama o zaman pek oturtamıyorum kafamda.
Teach'in Xebec'in oğlu olması tamamen saçmasapan bir durum.

Yonkolarda dünya kadar istihbarat var, gerek BM'de gerek Kaido'da, Dof kimsenin bilmediği şeyleri biliyor, derhal de haber alıyordu. Şimdi Satürn'ün bildiği şeyi Yonkolar bilmiyor mu yani, Teach'in yaptıkları, tayfa kurma şekli, her tarafa savaş açması, Arıkovanını üs yapması, gemisinin adı ve sair, bu adam Xebec'in oğlu ise ve 1 yıl önce Yonko diye anıldıysa Xebec tayfasından geriye kalan BM ve Kaido'nun buna bir yorum yapması, hatta belki de ittifak olma yolunda gitmeleri gerekirdi. BM ve Kaido'yu Rocks tayfasındanlar diye hemen bağladı ve ittifak yaptı E.Oda, Rocks'un oğlu şuan Yonko, ne onun haberi var ne BM-Kaido'nun, hikayede kocaman bir saçmalık bence.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık