Nepalli hiç gitmedi ki, sadece ben paylaşmayı bıraktım.Nepalli geri mi döndü ?
Nepalli hiç gitmedi ki, sadece ben paylaşmayı bıraktım.Nepalli geri mi döndü ?
xebec boş boş gezerken ımuyu duyar ve antisinin hangi meyve olduğunu ogrenır yıkım ıster,roger da xebecın cok yıkım yapacagı ıcın durdurur,whibearda karışma der senin yok ınsanları aılelerınden ayırma,gıt kendı aılenı kur dedı,sonra roger gerceklerı merak edıyor dogru son adayaGod Valley için her türlü kapışma ihtimali düşünülebilir. Xebec vs Roger-Garp-Beyazsakal da dönmüş olabilir gibime geldi. Shikinin Rocks ölse umurumuzda olmaz demesi ters manyel olabilir zamanla ona sadakati pekişmiş olabilir.
God Valley de eşleşmeler sürekli değişmiş olabilir. Herkes önüne gelene daldı muhtemelen.
One Piece de aynı seviyede korsanların farklı mekan ve zamanlarda birbirleriyle kapıştığını düşünüyorum,Hepsinin birbirleriyle kapıştığını görmek güzel olurdu.
Niye ki ? Nepallinin spoilerları üzerine güzel muhabbet dönüyordu. Redon'un giflerine tercih ederimNepalli hiç gitmedi ki, sadece ben paylaşmayı bıraktım.
Sengoku anlatırken garp'ın roger'dan destek aldığını söyledi tek değildi yani. Ancak yinede mantıklı gelmiyor. Xebec'in tayfa roger ve garp tarafını tutmaya yeter. Üzerine Xebec muhtemelen hepsinden güçlü. Oda savaşa değindiğinde aslını öğreniriz.Roger çok aşırı küçümsenmeye başladı. Xebec de büyük adam fakat Roger sonuçta yenmiş bir şekilde. Xebecin stratejisi yanlıştı.
O gruba çok girmemeye başladım seriden soğuduğum için.Niye ki ? Nepallinin spoilerları üzerine güzel muhabbet dönüyordu. Redon'un giflerine tercih ederim
Zaten kendi kafasından spoiler üretiyordu,bence bir özelliği yok.Niye ki ? Nepallinin spoilerları üzerine güzel muhabbet dönüyordu. Redon'un giflerine tercih ederim
Öyle tabii ama üzerine konuşacak bir şey oluyordu en azından. Giflerden bir şey anlaşılmıyorZaten kendi kafasından spoiler üretiyordu,bence bir özelliği yok.