Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155: Rocks Korsanları

Bölüm nasıldı?

• Kaya gibi

Kullanılan: 155 87.1%
  • Daha iyi olabilirdi

Kullanılan: 16 9.0%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 7 3.9%

• Kullanılan toplam oy
    178
Artık Amirali kaale alan zaten yok da ne Xebec'in ne de Harald'ın Yonkoüstü bir güç performansı yok.

Üst seviyede artık temassız kılıç tokuşturmayan/ haki kullanmayan kalmadı, yukarıdan atlamasını diyorsun Kaido da 10 km yukarıdan atlıyordu ki Harald suya düşüyor, Kaido kafa üstü düşüyor.

Bir de Harald'ın nasıl yenildiğine bakacağız, IM seni şeytana döndürdüm deyince dönüyor mu, hakiyle engelleme / kontrolden çıkma mümkün mü, yoksa Roger da Xebec de gelse IM herkesi şeytana dönüştürebilir mi, bir sürü şey var daha bakılacak
Harald için belki diyebilirsin (bana göre net güçlü), bir soru işareti koyarsın da Xebec için söylenen ve çizilenlere oda daha önce kimseyi layık görmedi, bu yüzden diğer karakterler ne yaptı da xebec ile denk oluyor şeklinde yaklaşırım meseleye. Bu bölümler biraz oldu bittiye getirildiği yada getireleceği için söylemler de önemli, söylemlere itibar etmek lazım xebec'e göre xebec tayfası+haraldlar > wg (denizci, o, bu, hepsi içinde), kesin böyle olacak diye değil, bilgi olarak değerlendirmek lazım.

Davy Back Dövüşü'nü çıkaran kişi Davy Jones, adı o bölümlerde söyleniyor. Üst mesajda da söylenmiş zaten.
Dogru cok uzun sure gecmis o bolumleri unutmusum. Tanriya karsi geldigi icin denizin dibine surgun edilen Ucan Hollandali gemisinin kaptani Van der Decken orijinal Davy Jones olarak geciyor o zaman degil mi? Balik adam kisminda gordugumuz torun Van der Decken bu Davy Jones’in torunu oluyor o zaman

Dogru cok uzun sure gecmis o bolumleri unutmusum. Tanriya karsi geldigi icin denizin dibine surgun edilen Ucan Hollandali gemisinin kaptani Van der Decken orijinal Davy Jones olarak geciyor o zaman degil mi? Balik adam kisminda gordugumuz torun Van der Decken bu Davy Jones’in torunu oluyor o zaman
Seride Uçan Hollandalı ve Vander Decken karakterleri var. Davy Jones başka biri, yine de ismi değişerek aynı kişi çıkabilir.

Zephr canon bir karakter miydi çok net hatırlamıyorum ben. Sengoku'da amiral değil bence o dönemde çünkü 23 yaşında oluyor Xebec'in Reverie'yi bastığı yılda.
Zephr canon değilmiş, Sengoku da amiral değilse o zaman Kong - ??? - Xebec'in öldürdüğü Amiral oluyor. Sengoku Amiralken de o zaman yanında 2 Amiral daha var adı sanı bilinmeyen. Hikayedeki boş tarihlere sınırsız Amiral yazabilir E. Oda, bence bu hikaye için iyi bir şey değil.

Harald için belki diyebilirsin (bana göre net güçlü), bir soru işareti koyarsın da Xebec için söylenen ve çizilenlere oda daha önce kimseyi layık görmedi, bu yüzden diğer karakterler ne yaptı da xebec ile denk oluyor şeklinde yaklaşırım meseleye. Bu bölümler biraz oldu bittiye getirildiği yada getireleceği için söylemler de önemli, söylemlere itibar etmek lazım xebec'e göre xebec tayfası+haraldlar > wg (denizci, o, bu, hepsi içinde), kesin böyle olacak diye değil, bilgi olarak değerlendirmek lazım.
Xebec ne yaptı ?

*** Reverieden 5 kralı kaçırdı
*** IMle odasında sohbet etti
*** Amiral öldürdü (Kocaman soru işareti, nasıl olduğu belli değil, Amiral tam gücünü kullanabiliyor muydu, 1 vs 1 miydi, dikkat dağınıklığı vs)
*** Harald ile temassız çarpışma (Eski Yonkoların tamamı ile şimdiki Luffy de yapabilir)
*** Haraç gemisi kaçırma (Dof da yapmış aynısını)
*** Adalet Kapısı yok etme, (Nasıl yaptığı belli değil, gemiden top sıkıp da yapmış olabilir)
*** Tayfa toplama (Davy Backle zaten ki kendine eksi yazıyor)
*** Kılıç stili ve Loki'ye kral hakili kılıç sallama (Çıkan şok dalgasu BM'nin Luffylerin arkasından attığı Kudretli Ulusun yüzde biri kadar bile değil)

Yonko üstü hiçbir anlatım yok, ki onu da geçtim, bak 2 Yonkoda direkt Dünyanın En Güçlüsü açıklaması var, BM 'de bile demirden balon, hasaralmaz, Roger bile bulaşmadı açıklamaları var.

Özetle En Güçlü açıklaması olmadığı ve Harald'la denk gösterildiği için Yonko üstü demem ben şahsen, denk olabilir anca.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık