Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıskanma kantır argümanı geldiğine göre de ben kaçar hahahaha :oleyo2:
WB Ace ve Luffy'i kıskandığını belirtmişti zaten bu gençlere ne oluyor bu yaşta kaptan mı olunur önce emir eri olacaksın birilerinin paspasını atacaksın diye. Biz anlamamıştık. Meğerse Xebec'in uşağıymış.:D

Sen lafı yiyince kaçıyon zaten. Buna cevap verebilme ihtimalin yok.:D

İşe bak Ace de paspascı oldu. Paspacıları seviyon anlaşılan.:D

Şu sahne aslında işin özeti gibi, unutulmuş sanırım, daha buralar işlenecek.

Kutsal Ejderler, Korsan Adasının (Arıkovanının) Taç Mücevherini çalmış. Xebec Tanrı Vadisine bu yüzden gidiyor, tehlikeli fikirleri yüzünden değil.

Ne Kutsal Ejderler ne de Xebec Garp'ın umurunda. Garp sadece Roger'ı umursuyor ve o var diye Tanrı Vadisine gidiyor.

Xebec Roger'ın da umurunda değil, o da Bonney'in anasının burada hazine var anonsu üzerine oraya gidiyor.

Karakter motivasyonlarını geç de, Kutsal Ejderlerin eylemi benim için daha bir enteresan. Taç Müvevheri ne belli değil ancak o kadar korsanın içinden onu nasıl çalmışlar ? Bu bana Elbaf'ta Harald öldürülürken arkadan birinin meyveyi çalmasını hatırlatıyor.

Şimdi bu hırsızlıkları yapan bir Kutsal Şövalye mi, Kutsal Ejder mi yoksa CP0 veya bunun gibi belirli adalardaki önemli eşyaları hacılamakla görevli bir tim falan mı var? IMU'nun mahzenlerindeki eşyalar da böyle parça parça mı çalınarak oraya konuldu ? Bu fblerde illa ki bunlar da işlenmek zorunda.
O taç mücevher saçmalığı işin hikayesi. Genel olarak diyorum. Rocks ve Xebec'in başka amacı vardı. Yoksa Roger ve Garp'ın beraber Xebec'e girmesinin hiçbir mantığı yok. Mücevheri mi paylaşamamışlar?

WB Ace ve Luffy'i kıskandığını belirtmişti zaten bu gençlere ne oluyor bu yaşta kaptan mı olunur önce emir eri olacaksın birilerinin paspasını atacaksın diye. Biz anlamamıştık. Meğerse Xebec'in uşağıymış.:D

Sen lafı yiyince kaçıyon zaten. Buna cevap verebilme ihtimalin yok.:D

İşe bak Ace de paspascı oldu. Paspacıları seviyon anlaşılan.:D
Wb de deprem meyvesi için xebec in tayfaya katılmış dimi :D en kısa yoldan bu tayfada ele geçiririm diye. Sonra da xebec e ihanet etmiş. Ne gülerim varya . Tanrı vadisi baskını da belki o yüzdendir. Neticede ödül olarak meyveler vardı. Zaten farkındaysanız xebex te karasakal gibi meyvelerin peşindeydi. Karasakalın planı büyük ihtimal xebec ile aynı.

Kaido tamam da, WB emir eriymiş gibi gözükmüyor. Atar gider yapıyor Xebec'e, daha çok ortak çıkarlar/fikirler için bir araya gelmiş gibi...BM, WB, Shiki...
Cross Guild’imsi bir yapı var ama Xebec çok büyük, Buggy gibi boş değil. Adam Amiral öldürmüş, hayırdır? Xebec’in fikirlerinden etkilenmeler falan, bu adam istese Wb ve Shiki’yi de yerin dibine çalar. Kaidou da o zamanlar Xebec’in tekleyeceği elemanlardan biriydi güç olarak. 30-40 yıl öncesinden bahsediyoruz. Oda ben Teach fanıyım diyordu, o fanlığını gösterecek anlaşılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık