Bunun twitleri foruma atılmadan ekran görüntüsü alınıp birakilmaliAdam 4 tane kemer bağlama gifi koymuş. Bakalım hype karşılığını verecek mi? Geçen bölümün sonundan dolayı bu sefer yükseldim. Hadi hayrlısı...
Sadece dalga geçiyor.
Bunun twitleri foruma atılmadan ekran görüntüsü alınıp birakilmaliAdam 4 tane kemer bağlama gifi koymuş. Bakalım hype karşılığını verecek mi? Geçen bölümün sonundan dolayı bu sefer yükseldim. Hadi hayrlısı...
Öyle bir şey çıkması neden imkansız olsun ki? Roger dediğin adam öleli 24 sene olmuş altı üstü. Bakıyorsun Ryuma'nın kılıcı kaç yüzyıldır kararmış halde kalmış. Elbette kılıcı karartan kişi Mihawk da olabilir, ama kılıç karartacak kadar savaşa girmiş biri izlenimi vermiyor bana.Öyle bir şey çıkması imkansız. Mihawk kılıcını Kara kılıç yaptı. Neden insanlar bu adama karşı bir ön yargı besliyor anlamıyor. Roger'ın idamından beri Yoru Mihawk'ta. Senelerdir bu kılıçla savaşıyor. Kara kılıç yapması oldukça normal
Kılıç karartmanın nasıl bir süreç olduğunu henüz bilmiyoruz. Silahlanma Hakisi şart, ama çok mu kullanmak lazım yoksa başka bir şartı mı var bilemiyoruz. Dediğim gibi nasıl Hazan Suyu hazır kararmış olarak Zoro'nun eline geçtiyse, Gece de aynı şekilde Mihawk'ın eline kararmış olarak geçmiş olabilir.Deiku bile kılıç karartamıyorsa seriyi bırakıp gidelim, Zoro da karartamaz o zaman. Ne kılıç karartmaymış be, serideki en nadir olay oldu.
Ayrıca bölümdeki Mihawk’la ilgili olan şey Xebec’in o zamanki dünyanın en güçlü kılıç ustası ünvanına sahip olması olabilir
Zoro'nun enmayı karartacağı gün gibi ortada diyebiliriz. Yoru da önceki kullanıcıdan kalma uzun süre kullanılmış ve kararma dönemi Mihawk'a denk gelmiş olabilir. Tıpkı Enma'nın kararmasının Zoro'ya denk gelmesi gibi olmuştur belki de.Kılıç karartmanın nasıl bir süreç olduğunu henüz bilmiyoruz. Silahlanma Hakisi şart, ama çok mu kullanmak lazım yoksa başka bir şartı mı var bilemiyoruz. Dediğim gibi nasıl Hazan Suyu hazır kararmış olarak Zoro'nun eline geçtiyse, Gece de aynı şekilde Mihawk'ın eline kararmış olarak geçmiş olabilir.
Bu durum Mihawk'ın gücüne gölge düşürmez benim nazarımda.
Dostum, Mihawk sana o izlenimi verip vermemesini pek bir önemi yok çünkü savaşmış. Bu Canon bir bilgi. Dracule Mihawk'ın lakabı denizce avcısı. Adam tek tabanca geziyor. Hayatı boyunca da güçlü kılıç ustaları aradığı da yazıyor. Ta ki kendisinden güçlü kimse kalmayana kadar. Direkt olarak vivre kartında yazıyor. Bu adamın sırf senin izlenimlerine göre kılıcını karartacak kadar savaşa girmemiş olması saçmalık. Bunun yanında Shanks'la da düzenli olarak düello yapıyordu adam. Kılıç ustaları, denizciler ve Shanks. Bu üç etkeni bir araya getirdiğimizde nefes alacak vakti bile olmuyordur muhtemelen. Bunları göz önünda bulunduralımÖyle bir şey çıkması neden imkansız olsun ki? Roger dediğin adam öleli 24 sene olmuş altı üstü. Bakıyorsun Ryuma'nın kılıcı kaç yüzyıldır kararmış halde kalmış. Elbette kılıcı karartan kişi Mihawk da olabilir, ama kılıç karartacak kadar savaşa girmiş biri izlenimi vermiyor bana.
Zoro, Wado Ichimonji'yi karartır karartırsa.Zoro'nun enmayı karartacağı gün gibi ortada diyebiliriz. Yoru da önceki kullanıcıdan kalma uzun süre kullanılmış ve kararma dönemi Mihawk'a denk gelmiş olabilir. Tıpkı Enma'nın kararmasının Zoro'ya denk gelmesi gibi olmuştur belki de.
Bu harita guzel ama tam dogru degil. Birkac hata ya da belirsiz lokasyon var.
Kılıcı karartanın kesin olarak Mihawk olduğuna dair herhangi bir delilin var mı? Varsa görmek isterim. Ben "Kılıcı karartan Mihawk değildir" diye kesin bir söylemde bulunmadım, sadece onun karartmamış olabileceğini söyledim. Ayrıca bunun onun gücüne gölge düşürmeyeceğini de ekledim.
Dostum, Mihawk sana o izlenimi verip vermemesini pek bir önemi yok çünkü savaşmış. Bu Canon bir bilgi. Dracule Mihawk'ın lakabı denizce avcısı. Adam tek tabanca geziyor. Hayatı boyunca da güçlü kılıç ustaları aradığı da yazıyor. Ya ki kendisinden güçlü kimse kalmayana kadar. Direkt olarak vivre kartında yazıyor. Bu adamın sırf senin izlenimlerini göre kılıcını karartacak kadar savaşa girmemiş olması saçmalık. Bunun yanında Shanks'la da düzenli olarak düello yapıyordu adam. Kılıv ustaları, denizciler ve Shanks. Bu üç etkeni bir araya getirdiğimizde nefes alacak vakti bile olmuyordur muhtemelen. Bunları göz önünda bulunduralım