Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1155 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xebec ve beraberindeki 3'lü için bekleyin demek istemiş olabilir. Harald'ı neden aradıklarını bilmiyoruz güç kullandılarsa anlarız nasıl biri olduğunu, meyvesi vs.
Loki'den 2 sorunun da cevabını alacak, sonra Loki tayfaya katılmak isteyecek, Loki'yi kesecek ve sair.

Harald'ı muhtemelen ekibine katmak istedi. Ada ada gezip/ güçlüleri tayfasına davet edip ekip topluyor işte.

Loki'den 2 sorunun da cevabını alacak, sonra Loki tayfaya katılmak isteyecek, Loki'yi kesecek ve sair.

Harald'ı muhtemelen ekibine katmak istedi. Ada ada gezip/ güçlüleri tayfasına davet edip ekip topluyor işte.
Wb'nin o büyük gemisine dahi sığmazdı bir dev, katılmasını beklemiyorum. Bir bağlantı kuramadım şimdilik. Bir müttefiklik belki ya da aradıkları birşey elbaf'taysa kralına doğrudan gitmek istemiş olabilir. Efsanevi meyve ihtimalini zayıf görüyorum, sadece hükümet biliyor olabilir.

Harald’dan malum meyve hakkinda bilgi almak isteyecektir ya da bana ver diyecektir bunu ogrenen Loki de bu meyveyi ben yemeliyim diye dusunecektir

kemerimi bağladım. niyet ettim hypelanmaya. sübhanallah.

arkadaşlar, tecrübeli ve analizleri kuvvetli birisi beni aydınlatabilir mi?:
1. ben genellikle biriktirip toplu izleyen-okuyan bir insandım (5yılda bir, 2010'dan beri)
2. son 1 yıldır günceli düzenli takip ediyorum
seri hızlandı mı yoksa bana mı öyle geliyor. toplu izlediğim için mi bana normal geliyordu? toplu izlerken olaylar daha yavaş akıyor daha uzatılıyor gibi geliyordu. şimdi neredeyse her hafta, hiç değilse iki haftada bir "Allah Allaah" oluyorum. bu, algıyla ilgili bir şey mi? yoksa genel olarak böyle bir durum söz konusu mu?
seri, sona yaklaştıkça hızlanıyor mu? yoksa bu bir illüzyon mu?
toplu izlerken roger ve oden bölümlerinde hayret etmiştim. bir anda çıkagelip çok fazla şeyi pat pat pat açıklamıştı. o günden bugüne yokuş aşağı mı gidiyoruz?

teşekkürler.

kemerimi bağladım. niyet ettim hypelanmaya. sübhanallah.

arkadaşlar, tecrübeli ve analizleri kuvvetli birisi beni aydınlatabilir mi?:
1. ben genellikle biriktirip toplu izleyen-okuyan bir insandım (5yılda bir, 2010'dan beri)
2. son 1 yıldır günceli düzenli takip ediyorum
seri hızlandı mı yoksa bana mı öyle geliyor. toplu izlediğim için mi bana normal geliyordu? toplu izlerken olaylar daha yavaş akıyor daha uzatılıyor gibi geliyordu. şimdi neredeyse her hafta, hiç değilse iki haftada bir "Allah Allaah" oluyorum. bu, algıyla ilgili bir şey mi? yoksa genel olarak böyle bir durum söz konusu mu?
seri, sona yaklaştıkça hızlanıyor mu? yoksa bu bir illüzyon mu?
toplu izlerken roger ve oden bölümlerinde hayret etmiştim. bir anda çıkagelip çok fazla şeyi pat pat pat açıklamıştı. o günden bugüne yokuş aşağı mı gidiyoruz?

teşekkürler.
Ben güncel okuyorum. Olaylar tam olarak dediğin gibi Wano dan beri çok hızlı ilerliyor. Ama kimseyi ikna edemiyorum :D En basitinden Egghead en kısa zamanda en fazla şeyin ortaya çıktığı arc olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık